DOLAR

32,2583$% 0.25

EURO

35,1339% 0.66

GRAM ALTIN

2.276,08%1,02

ÇEYREK ALTIN

3.961,00%0,63

BİST100

8.806,72%-0,01

BİTCOİN

2223387฿%-0.98932

ETHEREUM

113048Ξ%-1.6179

a

PALMİYE BALIK RESTAURANT MİSAFİRLERİNİ BEKLİYOR

Deniz Mutfağı Tutkunlarının Müdavimi Olduğu Palmiye Balık Restaurant, Zengin Menü ve Lezzetli Balık Çeşitleriyle Yeni Sezon Açılışını Yaptı. Deniz Manzarası Eşliğinde Misafirlerini Ağırlayan Palmiye Balık Restaurant, Her Bütçeye Uygun Menüsüyle Vatandaşların Beğenisini Kazanıyor.

Tuzla Belediyesi Sosyal Tesislerine Özgün Üstün Hizmet Anlayışı ve Seçkin Menüsü İle Misafirlerini Ağırlayan Palmiye Balık Restaurant, Denize Sıfır Konumu İle Deniz ve Balık Tutkunlarını Ağırlamaya Devam Ediyor. Bahçesinde Bulunan Çocuk Oyun Alanı İle Ailelerin ve Çocukların Severek Geldiği Yerlerden Olan Palmiye Balık Restaurant, Çocuklu Ailelere Konforlu Bir Ortam Sağlıyor.

Hizmeti, Lezzeti, Ekonomik Fiyatları Ve Manzarası İle Lezzet Tutkunlarının Uğrak Noktalarından Biri Olan Palmiye Balık Restaurant, Kalabalık Ailelerin Bir Araya Geldiği Önemli Lezzet Duranlarından.

Zengin Menüye Sahip Tuzla Belediyesi Tarafından İşletilen Palmiye Balık Restaurant, 2013 Yılında Hizmete Başladı. Modern ve Sıcak Dekorasyonu İle Salı Günleri Dışında Misafirlerine Hizmet Veren Palmiye Balık Restaurant, Usta Şef ve Aşçıların Ellerinden Çıkan Lezzetli Soğuk Mezelerinin Yanı Sıra Özellikle Balık Çorbası, Balık Izgara, Salata ve Tatlı Çeşitleri İle Misafirlerine Keyifli Saatler Yaşatıyor.

Balık Severlerin Tutkunu Olduğu Palmiye Balık Restaurant, Uygun Fiyatları İle Balığın Tüm Çeşitlerinden Yemek İsteyenlere Hitap Ederken, Özgün Konukseverliğiyle de Misafirlerinin Gönlünde Taht Kuruyor.

Palmiye Balık Restaurant, Korona Virüs Salgını Sürecinde, Tuzla Belediyesi Tarafından Düzenli Olarak Dezenfekte Ediliyor. Girişte Ateş Ölçümlerinin Yapılması, Ortak Kullanım Alanlarındaki Özel Dezenfektan Üniteleri ve Sosyal Mesafe Kuralları Gibi Tüm Tedbirlerin Alındığı Palmiye Balık Restaurant’ta Çalışan Personelin Sağlık Durumları İse Periyodik Olarak Takip Ediliyor.

Yemek ve Servis Masalarında Yer Alan Örtüler ve Tüm Ürünler Sağlık Bakanlığı ve Tarım Bakanlığı Onaylı Ozonlu Dezenfeksiyon Yöntemi İle Dezenfekte Ediliyor. Palmiye Balık Restaurant, 1,5 Metre Sosyal Mesafe Kuralını Koruyabilmek Adına Masalarını Yeniden Konumlandırmıştır.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA’DA DENETİMLER SIKLAŞTI

HIZLI YORUM YAP