DOLAR

32,3521$% 0.25

EURO

35,1177% -0.15

GRAM ALTIN

2.308,43%1,37

ÇEYREK ALTIN

3.973,00%0,24

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2288387฿%3.00209

ETHEREUM

115188Ξ%1.85712

a

ÖZEL KALE OKULLARI COVİD-19 ÖNLEMLERİNİ EN ÜST DÜZEYDE ALDI!

Özel Kale Okulları, İstanbul, Kocaeli ve Sakarya’da Bulunan 24 Kampüsünde Aldığı Koronavirüs Önlemleriyle İşi Sıkı Tutuyor. Yönetim Kurulu Başkanı Bahir Azak, Öğrencilerin, Öğretmenlerin, Velilerin ve Okul Personelinin Sağlığının Tüm Konulardan Daha Öncelikli Olduğunu Belirterek, Kampüslerinde Günde Tam 6 Kez Dezenfekte Yapıldığını da İfade Etti.

Özel Kale Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Bahir Azak Yaptığı Açıklamada ”Hepimiz Normalden Çok Farklı Olarak Kendi Yaşamlarımız İle İlgili Karar Verici Değil, Alınan Kararlara Göre Yaşamlarımızı Düzenlediğimiz Bir Dönemi Deneyimliyoruz. Sağlık Bakanlığının “Covid-19 Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberi” İle Milli Eğitim Bakanlığının “Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyon Önleme” Kılavuzları ve Genelgelerine Uygun Olarak Hazırlıklarımızı Tamamladık. Bütün Okullarımızda Anaokulları, 8. ve 12. Sınıflarda Yüzyüze Eğitime Başladık. Okulumuz Sağlık Bakanlığı, Millî Eğitim Bakanlığının İlgili Yönetmelikleri ve Ayrıca Kendi Özel Aldığı Diğer Tedbirleri İle Üst Düzeyde Sağlık Yönetimi İle Öğrencilerimizi Karşıladı. İstanbul, Kocaeli ve Sakarya’da Bulunan 24 Kampüsümüzde Temizliğimiz, Sağlık Bakanlığının Yayınladığı Kurallar Çerçevesinde Temizlik Personellerimiz Tarafından Uygulanıyor.

Öğrencilerimiz ve Velilerimiz İçin Maddi Hiçbirşeyden Kaçmıyoruz. Burada Önemli Olan Tek Şey Öğrencilerimizin Sağlığıdır. Okul Girişlerinde Öğrencilerimizin Temassız Ateş Ölçer İle Ateşi Ölçülüyor. Velileri Tarafından Okula Getirilen Öğrencilerimizin Ateş Ölçümü Okul Giriş Kapısında Yapılacak Olup, Ateşi 37,5 Derece ve Üzerinde Çıkan Öğrencimiz Okula Giremeyecek. Aynı Şekilde Servis İle Gelen Öğrencilerimizin Ateşleri Servise Binmeden Ölçülecek ve Kayıt Altına Alınacak. Okula Giriş/Çıkış Saatlerinde Öğrenciler Veliler Tarafından Okul Dışında Teslim Alınıp Bırakılacak. Her Kampüsümüzde COVİD-19’dan Sorumlu Bir Okul Yöneticimiz Görevlendirildi.

Salgınla Mücadele Eylem Planı Hazırlanmış ve Komisyonumuz Oluşturuldu. Eğitim Faaliyetleri Başlamadan Önce Okul Binasının Genel Temizliği Su ve Deterjanla Yapılıyor. Sık Dokunulan Kapı Kolları, Merdiven Korkulukları, Elektrik Düğmeleri Gibi Yüzeylerin Temizliği Dezenfeksiyonu Sık Sık Yapılıyor. Tuvalet/Lavabo Girişlerinde El Antiseptiği Cihazları Yerleştirildi. Kampüslerimizde Her Gün Genel Temizlik Yapılacak Olup, Sınıf ve Odalar Pencereler Açılarak Düzenli Havalandırılıyor. Sınıflarda Oturma Düzeni Çapraz Oturma Ortamı İle Oluşturuldu. Öğrencilerimiz Her Zaman Aynı Sırayı Kullanacak. Özel Kale Okulları Ailesi Olarak Bu Dönemi Yine El Ele, Birlikte Geçireceğimize Gönülden İnanıyoruz” Dedi.

     

     

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: AK PARTİ, TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK PARTİSİ, BAŞARILAR MİLLETİMİZİN ESERİDİR

HIZLI YORUM YAP