DOLAR

32,5217$% 0

EURO

34,8390% 0.48

GRAM ALTIN

2.428,68%-0,16

ÇEYREK ALTIN

4.078,00%-1,17

BİST100

9.645,02%-0,50

BİTCOİN

2157471฿%-0.20293

ETHEREUM

104351Ξ%0.53603

a

ÖZEL KALE ANAOKULLARINDA KAYIT YOĞUNLUĞU YAŞANIYOR…

Normalleşme Başladığından Bu Yana, Özel Kale Anaokullarında Yoğun Kayıt Talebi Oluştu.

Butik Eğitim Güvenilir Adresi Kale Anaokullarında Kayıt Yoğunluğunun Oluşmasında Kale Anaokullarının Covid-19 Pandemi Sürecinde İnternet “Youtube” Kanalı Üzerinden Yapmış Olduğu Okul Öncesi Etkinlikleri İle Birçok Devlet Okulu Ve Özel Okul Öğrencilerinin Takip Etmiş Olduğu Eğitici-Öğretici Etkinlikler Önemli Bir Yere Sahip.

Öğrencilerin Evde Aileleri İle Birlikte Etkinlikler Yapmalarına, Birlikte Kaliteli Vakit Geçirmelerine Yardımcı Olan Kale Anaokulları 15 Haziran İtibari İle Kapılarını Veli ve Öğrencilerine Güvenle Açtı ve Aldığı Üst Düzey Önlemlerle Velilerin Takdirini Toplayarak Bu Dönemde Hız Kesmeden Kayıtlarına Devam Etti.

Gerek Sürecin En Başlarında Gerekse Süreç İçerisinde Öğrencilerinin Sağlığı ve Hijyenine Aldığı Tedbirlerle Verdiği Önemi Herkese Göstererek Örnek Olan Kale Anaokullarında Kayıt Yoğunluğu Dolayısıyla Okulların Doluluk Oranı %90’lara Ulaştı.

15 Haziran İtibari İle Eğitim Öğretime Start Veren Kale Anaokullarında Öğrencilerin Süreç İçerisinde Yaşadığı Kaygı, Korku Vb. Duygularını Yenmek Adına Çeşitli Bahçe Etkinliklerine ve Eğitsel Eğlenceli Oyunlara Ağırlık Verilmektedir.

Rehber Öğretmenler ve Psikolojik Danışmanlar, Çocuklar Üzerindeki Çalışmalarına Daha Çok Ağırlık Vererek Öğrencilerimizin Bu Pandemi Sürecinden Minimum Etkilenerek Atlatmalarına Yardımcı Olunmaktadır.

Bu Süreçte Almış Olduğumuz Önlemler Şu Şekildedir;

1.Giriş Kapısından Öğrencilerimizi Alıyoruz.

2.Ateşlerini Ölçüp Ateş Ölçer Tablomuza Notlarını Alıp Saklıyoruz.

3.El ve Ayak Dezenfeksiyonlarını Yapıp Öğretmenlerimize Teslim Ediyoruz

4.Gün İçerisinde Eller Sık Sık Yıkanıyor ve Üst Kıyafet Dezenfektenlerı Sağlanıyor.

5.Çıkışlarda Tekrar El ve Ayak Dezenfektenleri Yapılıp, Ateşleri Ölçülüp, Kapıdan Velilerimize Öğrencilerimizi Teslim Ediyoruz.

Ve Ayrıca Bu Süreçte Sınıflarımızda Maximum 10 Öğrenci ve Bir Sınıf Öğretmeni Bulunmaktadır. Yemekhane ve Sınıflarda İsimlerinin Yazılı Olduğu Sandalyelerde Yemeklerini Yiyip, Eğitimlerini Alarak, Bol Eğlenceli Bir Program Uygulanmaktadır.

Kale Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Bahir AZAK Yapmış Olduğu Açıklamada: ”Kale Okullarını Tercih Eden Velilerimize ve Kale Ailemize Yeni Katılan Tüm Velilerimize Teşekkür Ediyoruz. Bu Yıl Gerçekleşen Kayıt Yoğunluğu Kurum Olarak Bizleri Onure Etmiştir.” Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

KALE OKULLARI MESLEK LİSELERİ KONTENJANLARINI DOLDURUYOR

HIZLI YORUM YAP