DOLAR

32,4187$% -0.18

EURO

34,8315% -0.19

GRAM ALTIN

2.496,41%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.255,00%0,25

BİST100

9.693,46%1,77

BİTCOİN

2072829฿%0.3968

ETHEREUM

99754Ξ%0.01579

a

ORDULULAR ŞELALE PARK’TA İFTARLA BİRLİK BERABERLİK VE GÜÇLÜ TÜRKİYE MESAJI VERDİ

Tuzla Ordulular Dernek Başkanı Mehmet Irmak’ın Ev Sahipliğinde, Tuzla Şelale Park’taki Dernekler Platformu Alanında Tuzla’da Yaşayan Hemşerileriyle İftarda Bir Araya Geldi. İftara Ordulu Olan AK Parti İstanbul Milletvekili ve 1. Bölge Milletvekili Adayı İsmet Uçma, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Başkan Vekili İsmail Çetin ve İlçe Yönetimi, AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı, Gençlik Kolları Başkanı Hakan Yıldızcı, Tuzla’daki Ordu Dernek Başkanları, Mahalle Muhtarları ve Diğer İlçe Dernek Yöneticileri Katıldılar.

İftar Öncesi AK Parti İstanbul Milletvekili İsmet Uçma, AK Parti İlçe Yönetimi, Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı Birlikte Masaları Gezerek Hemşerilerine “Hayırlı İftarlar” Temennisinde Bulundular.
Tuzla Ordulular Derneği İftarında Konuşan Başkan Mehmet Irmak, ” Ramazan Ayı Yardımlaşma ve Dayanışma Ayıdır. Bu Mübarek Ayda İftar Davetimize İcabet Eden Tüm Kıymetli Hemşerilerime Teşekkür Ediyorum” Dedi.

Tuzla Ordulular Derneği İftarında Bir Konuşma Yapan AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı, Kendisinin de Ordulu Olduğunu Belirterek, ” Bugün Ordulu Hemşerilerimizle Bir Arada Olmanın Gururu İçerisindeyim. Bende Ordulu Bir Kardeşiniz Olarak Sizlerle Bir Arada Olmaktan Dolayı Mutluyum. Her Birinize Katılımınız İçin Teşekkür Ediyorum. Rabbim Birlik ve Beraberliğimizi Bozmasın. İnşallah Allah İzin Verirse Önümüzdeki Seçimde Tuzla’da Yaşayan Ordulular Olarak Sandıkları Patlatacağız. Güçlü Devlet, Güçlü Millet Noktasında Tüm Hemşerilerimizden, Tüm Kardeşlerimizden Buraya Katılan Tüm Ordulular Bu Noktada Desteklerini Esirgemeyeceklerinden Hiç Bir Şüphem Yok. Rabbim Birliğimizi Beraberliğimizi Daim Etsin” Dedi.

Ak Parti İstanbul Milletvekili İsmet Uçma da Yaptığı Konuşmada, Hemşerileriyle Bir Arada Aynı Sofrayı Paylaşmaktan Mutlu Olduğunu Belirterek, ” İftarımız Bereketli Olsun. Rabbim Beraberliğimizi Bozmasın. İnşallah İstanbul’daki Tüm Ordululardan Fire Vermeyeceğiz. Çünkü Bu Beka Sorunudur. Bu Çocuklarımızı, Geleceğimizi Kime Emanet Edeceğimizin Seçimidir. Cumhur İttifakı Olarak Biz Diyoruz Ki,  Güçlü Devlet, Güçlü Millet ve Güçlü Meclis. İnşallah Milletimiz 24 Haziran’da Ülkemiz Üzerinde Oyun Oynamaya Çalışanları Tarihin Çöplüğüne Gömecektir. 24 Haziran Seçimlerimizin Ülkemize, Milletimize Hayırlı Olmasını Diliyorum. Ramazan’ınızı Tebrik Ediyorum” Dedi.

İftar Programında Bir Konuşma Yapan Mhp Tuzla İlçe Başkanvekili Halil İbrahim Uz’da 24 Haziran Seçimlerine Dikkat Çekerek, ” Biliyorsunuz 24 Haziran Güçlü Türkiye, Müreffeh Türkiye, Huzurlu Türkiye’nin Yarınlarına Adım Atmak İçin Bir Dönüm Noktasıdır. Siz Vatan ve Bayrak Sevdalılarından Destek Bekliyoruz” Dedi.

Tuzla Ordulular Derneği İftarında Bir Konuşma Yapan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, ” Rabbim Nice Ramazanları Bir ve Beraber Yaşamayı Nasip Etsin İnşallah. Ülkemizin Birlik ve Beraberliğini Bozmaya Çalışanlara Rabbim Fırsat Vermesin. Tuzla’da da Bunu Yapmaya Çalışıyoruz. Bunu Sizlerle Beraber Başardık. Dernek Başkanlarımıza Bugün ki Yemeğin Düzenlenmesinde Emeklerinden Dolayı Teşekkür Ediyorum” Dedi.

Tuzla Ordulular Derneği İftarının Ardından Dernek Başkanı Mehmet Irmak, Misafirlerini Şelale Park’taki Dernek Merkezinde Ağırladı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

SOFUOĞLU HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ HIZLI BAŞLADI

HIZLI YORUM YAP