DOLAR

32,4301$% -0.11

EURO

34,7246% 0.43

GRAM ALTIN

2.469,19%-0,67

ÇEYREK ALTIN

4.224,00%-1,86

BİST100

9.530,47%-0,18

BİTCOİN

1971239฿%-3.77928

ETHEREUM

96244Ξ%-3.57822

a

ORDULULAR DERELERİ TUZLA’DAN ANADOLU’YA AKITTI

Ordulu Gruptek ve Zeynep Başkan’ın Söyledikleri Türkülerle Tuzla’dan Anadolu’ya Birlik Beraberlik İçerisinde Gerçekleşen Geceye AK Parti İstanbul Milletvekilleri İsmet Uçma ve Hasan Turan İl Yönetim Kurulu Üyesi Üzeyir Işık AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Mali Müşavir Sebahattin Demirci Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çabuk MHP Tuzla İlçe Başkanı Volkan Beşiroğlu AK Parti Tuzla Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı Ordulu Diğer İlçelerde Hizmet Veren Ordulu Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkanları ve Çok Sayıda Ordulu Katıldı.
 
Ordulu Yöresel Yemekleri Konuklara Tanıtıldı ve İkram Edildiği Gecede Ulubeyliler Dernek Başkanı Erkan Hancı Hatipliler Dernek Başkanı Mustafa Kaygın Yeşil Fatsalılar Dernek Başkanı Azmi Kavcı Toder 52 Dernek Başkanı Yakup Şenol Selamlama Konuşması Yaparken Gecede STK Temsilcileri Adına Tuzla Ordulular Platform Başkanı Mehmet Irmak Yaptığı Konuşmada Tuzla Belediyesi’nin Tuzla’dan Anadolu’ya Kültürler Buluşması Programı Çerçevesinde Hemşerilerimizin Kültürlerini Hatırlaması Birlik Beraberlik Kaynaşma İçin Bizlere İmkan Sunarak Programı Düzenlememizi Sağlayan Değerli Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı Beyefendiye Sonsuz Şükranlarımı Sunuyorum. Tuzla’da 5 Ordulular Derneği Olarak Tuzla’daki Birlik Beraberlik ve Dayanışmanın Daimi Olması İçin Bu Gibi Organizasyonların Her Zaman Tekrarlanması İçin Biz Hep Burada Var Olacağız. Çok Kıymetli Hemşerilerimiz Tuzla Ordulular Dernekleri Olarak Her Zaman Hizmetinizdeyiz ve Bu Gibi Hizmetleri Sizlere Daha İyi Sunabilmek İçin Siz Hemşerilerimizin Her Zaman Bize Destek Olmasını Bekliyoruz. Çok Kıymetli Milletvekillerim, Belediye Başkanım Değerli Hemşerilerimiz Biz Tuzla Ordu Dernekleri Olarak Orduluların Tuzla’da Hak Ettiği Temsili Görmesini Arzu ve Temenni Ediyoruz Bu İstek ve Düşünceler İle Gecemizin Hayırlara Vesile Olmasını Vatanımızın Birlik Beraberliğinin Daim Olmasını ALLAH’tan Niyaz Ediyor Katılımlarınızdan Dolayı Çok Teşekkür Eder Gecemizin Hayırlı Olmasını Dilerim Şeklinde Konuştu.
 
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı Gecede Yaptığı Konuşmada Birlik ve Beraberlik Mesajı Verdi. Başkan Yazıcı Yer Çekimine İnat Türkülerinde Suyu Tersine Akıtan Ama Gönlümüzde Apayrı Coşku Akıtan Değerli Ordulular Hepinizi Saygıyla Sevgiyle Muhabbetle Selamlıyorum. Ordulular’la Tuzla’da Bir Çok Organizasyonda Beraberiz Ordu’da da Beraber Olmaya Çalıştık ALLAH Birliğimizi Beraberliğimizi Bozmasın Şeklinde Konuştu.
 
İstanbul Milletvekilleri Hasan Turan ve İsmet Uçma da Yaptıkları Konuşmada Birlik ve Beraberlik Mesajı Verdiler. Yaklaşan Referandumda Ordulular Hazır Mı? Şeklindeki Soruya Tüm Ordulular EVET Sözleriyle Karşılık Verdiler.
 
Ordulular, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya Biri Topkapı Müzesinde Sergilen 24 Ayar İbrik Hediye Ederek Teşekkür Ederken Başkan Yazıcı Bu Anlamlı Hediyeyi Tuzla Halkı Adına Sadece Müzemizde Sergilemek İçin Kabul Ediyorum Şeklinde Açıklayarak Kabul Etti.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (1)
  • yılmaz öklük
    7 yıl önce
    0 0

    orada bulunamadık belkiama yüreğimiz sizinleydi orada bizleri yalnız bırakmayan değerli başkanımız sayın yazıcı millet vekillerimiz dernek başkanlarımız değerli hemşehrilerimize çok teşekkür ederim başkanınımız mehmet ırmak ve mustafa başkanımızada emeklerinden dolayı teşekkür eder başarılarının devamını dilerim

Sıradaki haber:

TUZLA’DAN ANADOLU’YA YÖRESEL GECELER NEVŞEHİRLİLERLE BAŞLADI

HIZLI YORUM YAP