DOLAR

32,5421$% 0.26

EURO

34,7521% -0.02

GRAM ALTIN

2.485,21%0,94

ÇEYREK ALTIN

4.248,00%0,30

BİST100

9.524,59%-0,06

BİTCOİN

2066994฿%4.32475

ETHEREUM

99784Ξ%3.15998

a

ORDULULAR BİRLİK BERABERLİK GECESİNDE 15 TEMMUZU UNUTTURMADI

Tuzla’dan Anadolu’ya Yöresel Geceler’de Ordulular Buluştu. Tuzla Belediyesi Nikah Sarayı ve Kültür Merkezinde Düzenlenen Ordulular Gecesine Tuzla Ordulular Derneği, Ulubeyliler Dernek Başkanı Erkan Hancı, Hatipliler Dernek Başkanı Mustafa Kaygın, Yeşil Fatsalılar Dernek Başkanı Azmi Kavcı Ev Sahipliği Yaptı.

Ordulular Türk Halk Müziği Sanatçıları Gaye Aksu ve Nazlı Ilışık’ın Söyledikleri Türkülerle Tuzla’dan Anadolu’ya Birlik Beraberlik İçerisinde Gerçekleşen Geceye AK Parti İstanbul Milletvekilleri İsmet Uçma, AK Parti Tuzla SKM Başkanı İsmail Çetin, Tuzla Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Çabuk, Derya Bacacı, Serhan Kural, MHP Tuzla İlçe Başkanı Erdem Doğruer, AK Parti Tuzla Gençlik Kolları Başkanı Hakan Yıldızcı, Kadın Kolları Başkanı Demet Gültürk, Ordu Dernekler Platform Başkanı Gülcan Özkaya, Ordef Başkanı Sabri Çelebi Ordulu Diğer İlçelerde Hizmet Veren Ordulu Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkanları ve Çok Sayıda Ordulu Katıldı.

AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak, Tuzla Belediye Başkanı ve AK Parti Tuzla Belediye Başkan Adayı Dr.Şadi Yazıcı’nın İl Başkanlığında Önemli Toplantıları Olduğundan Dolayı Katılamadığı Gecede Ordulu Dernek Başkanları Başkan Yazıcı’nın Resmini Özel ve Büyük Olarak Hazırlanmış Çerçeveyle Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çabuk’a Takdim Ettiler. Başkan Yardımcısı Çabuk Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı’nın Selamını İleterek Başladığı Konuşmasında Ordulu Dernek Başkanlarına ve Ordululara Teşekkür Etti.

Ordulular Beyefendisi, Erdoğan Sevdalısı Erkan Hancı Yaptığı Konuşmada 15 Temmuz’u Unutmadık Unutmayacağız İfadelerini Kullanırken Salonda da O Hain Geceden ve Sonraki Gecelerde Yaşananların Pankartını Salon Girişine ve Salona Çevresine Astığı Görüldü. Tüm Davetlilere de Salonun Girişinde Osmanlı Macunu, Salep İkram Edildi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA ERZİNCANLILAR DERNEĞİNDE YENİ BAŞKAN GÖKSEL NAÇAR OLDU

HIZLI YORUM YAP