DOLAR

32,5421$% 0.26

EURO

34,7521% -0.02

GRAM ALTIN

2.485,21%0,94

ÇEYREK ALTIN

4.248,00%0,30

BİST100

9.524,59%-0,06

BİTCOİN

2066994฿%4.32475

ETHEREUM

99784Ξ%3.15998

a

ÖNCE TEŞKİLAT SONRA MİLLET TABİKİ EVET

İstanbul’da Siyaset Tuzla’dan Başlar Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş İstanbul Teşkilatlarıyla Buluşmaya Tuzla İlçe Başkanlığından Başladı. AK Parti Tuzla İlçe Başkanlığını Ziyaret Eden Ataş’ı İlçe Başkanı Mali Müşavir Sebahattin Demirci SKM Başkanı Erdoğan Aydın ve İlçe Yöneticileri Karşıladı.  İlçe Başkanı Demirci ve SKM Başkanı Erdoğan’dan Brifing Alan Ataş SKM Çalışmalarını ve Yapılan Programlarından Duyduğu Memnuniyeti Dile Getirdi.  Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı’nın da Başka Programının Ardından Katıldığı İlçe Ziyaretinde Teşkilat Başkanı Ataş Başkan Yazıcı’dan da Çalışmalar Hakkında Bilgi Aldı.

Tuzla Belediyesi Nikah ve Kültür Merkezinde Coşkulu Karabalığa Açılış Konuşmasını İlçe Başkanı Mali Müşavir Sebahattin Demirci Yaparken Ardından Sırasıyla Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı ve İl Başkan Yardımcısı Üzeyir Işık Birer Selam Konuşması Yaptılar. Teşkilat Başkanı Başbakan Yardımcısı Mustafa Ataş Teşkilat Mensuplarına Hitap Ederek Cumhurbaşkanlığı Sistemini Detaylı Bir Şekilde Anlatarak Bilgilendirdi. Önce Teşkilatı Bilgilendirerek Söze Başlayan Ataş Sizlerde Son 41 Günü Kapı Kapı Dolaşarak Anlatmanızı İstiyorum Dedi. Ataş Konuşmasının Sonunda Teşkilat Mensuplarından Yüzde 70 Sözünü Aldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş Konuşmasında Mevcut Sistem Yetersiz Türkiye’nin Sürekli Değişip ve Geliştiğini Bu Nedenle Artık Mevcut Sistemin Ülkeye Yetersiz Geldiğini Belirten Ataş Cumhurbaşkanlığı Sisteminde İse Yürütmenin İki Başlılığı Ortadan Kalkıyor. Koalisyon Hükümetleri Güven Oyu Krizleri Milletvekili Transferleri 367 Krizleri ve Bu Durumların Getirdiği Kaos Ortamları Bir Daha Geri Gelmemek Üzere Tarihe Gömülüyor. Yeni Sistemde Yasama Yürütme ve Yargı Erkleri de Birbirinden Tamamen Ayrılıyor. Meclis Sadece Yasa Yapma Vazifesini Yerine Getiriyor. Bakanların Yasa Tasarısı Sunma Hakkı Kalkıyor. Yargının Bağımsızlığı İlkesinin Yanına Tarafsızlık İlkesi Ekleniyor. Cumhurbaşkanı Bakanlar ve Cumhurbaşkanı Yardımcılarına Yargılamanın Yolu Açılıyor. 18 Yaşındaki Gençlerimize Seçilme Hakkı Geliyor. Halkın Temsil Kabiliyetinin Arttırılması İçin Milletvekili Sayısı 600’e Çıkarılıyor. Kısacası Cumhurbaşkanlığı Sistemiyle Ülkenin İlerlemesinin Önündeki Tüm Engeller Kaldırılıyor. 2023, 2053 ve 2071 Hedeflerimizin Önünde Hiç Bir Engel Kalmıyor. 16 Nisan da Halk Oylamasından “EVET” Çıkacağına Yürekten İnanıyoruz. Bunun İçin de Tüm AK Parti Teşkilatları Olarak Her Zamanki Gibi Tüm Gücümüzle Sahalarda Olacağız Dedi.

Program Sonunda AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci Genel Başkan Yardımcısı Teşkilatların Abisi Mustafa Ataş’a Bir Buket Çiçek Takdim Etti.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

ŞEH ŞAMİLİN TORUNLARI YÖRESEL GECEDE BULUŞTU

HIZLI YORUM YAP