DOLAR

32,5137$% 0

EURO

34,6600% -0.14

GRAM ALTIN

2.432,14%-2,69

ÇEYREK ALTIN

4.129,00%-3,20

BİST100

9.645,02%-0,50

BİTCOİN

2161792฿%3.17083

ETHEREUM

103793Ξ%1.74851

a

ÖĞRETMENLERE 3 GÜN SÜREN KUTLAMA

Sendikalı Sendikasız Ayrımı Yapılmadan Okullardaki Tüm Öğretmenlerin Davet Edildiği Yemek Programına Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alireisoğlu,  4 Nolu Şube Başkanı Talat Yavuz, Şube Müdürleri Siyasi Parti Temsilcileri, Öğretmenler ve Aileleri Katıldı.

Programda Konuşan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı: “Geleceğin Mimarı Olan Bu Öğretmenlerle Medeniyetimizi Yeniden İnşa Edeceğiz. Dünyada Her Şeye Değer Biçilebilir, Ama Öğretmenin Eserine Değer Biçilemez.” Dedi.

Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı Eğitimcilerden Gelen ve Eğitime Katkı Sağlayacak Her Teklife Sıcak Baktıklarını ve Destekleyeceklerini İfade Ederken Şube Başkanı Talat Yavuz Sendikal Kazanımları Katılımcılara Anlattı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alireisoğlu  “Tuzla’da STK’ların Eğitimcilerle İstişare İçinde Olması ve Projelerini Bizimle Paylaşmaları Sevindirici Bir Durumdur . “ Dedi.

Tuzla İlçe Temsilcisi Metin Çangır İse Yoğun Katılımdan Dolayı Memnuniyetini Dile Getirirken Birlik Mesajı Verdi. Öğretmene Değer Herşeye Değer Diyerek Katkıları ve Destekleri İçin de Belediye Başkanı, Şube Başkanı, İlçe Milli Eğitim Müdürü, İlçe Yönetimi, Kadın Komisyonu ve Tüm Katılımcılara Teşekkür Etti.

3 GÜN SÜREN TUZLA PROGRAMLARININ FİNALİ MUHTEŞEM OLDU…

3 Gündür Devam Eden Öğretmenler Gün(leri)ü Programları Bugün İtibariyle Güzel Bir Finalle Noktalandı. Programlar Boyunca 1000’in Üzerinde Eğitimciyi Ağırlayan Tuzla Temsilciliği, Hafta Boyunca Devam Eden Öğretmenler Arası Satranç ve Masa Tenisi Turnuvasında Dereceye Giren Katılımcıların Ödüllerini de Son Akşam Düzenlediği Programda Ödül Alan Öğretmenlere Tuzla Protokolü Tarafından Takdim Edildi.

Tuzla Temsilciliğinin Yemek Davetine Sendikalı Sendikasız Ayrımı Yapmadan Tüm Öğretmenleri Davet Etmesi Tuzlalı Eğitimciler Tarafından Büyük Takdir Topladı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA HALK EĞİTİMİ MERKEZİ’NDEN ÜLKE EKONOMİSİNE KATKI

HIZLI YORUM YAP