DOLAR

32,5265$% -0.05

EURO

34,9789% 0.35

GRAM ALTIN

2.435,88%0,54

ÇEYREK ALTIN

4.050,00%-0,07

BİST100

9.716,77%-0,05

BİTCOİN

2108182฿%1.12208

ETHEREUM

103212Ξ%1.34105

a

NOTERE GEREK YOK GÜMÜŞHANELİLERİN SÖZÜ SENETTİR, ŞADİ BAŞKANA VE CEVDET ALEMİN’E TAM DESTEK VERİYORLAR

Tuzla Belediyesi 8. Geleneksel Tuzla’dan Anadolu’ya Kültürler Buluşması Gümüşhaneliler Gecesi Tuzla Belediyesi Nikâh Sarayı ve Kültür Merkezi’nde Düzenlendi. Geceye AK Parti İstanbul Milletvekili İsmet Uçma, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak, MHP Tuzla İlçe Başkanı Erdem Doğruer, Gümüşhane Kürtün Belediye Başkanı Ahmet Kanat, Tuzla Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Çabuk, Serhan Kural, Derya Bacacı, Turgut Özcan, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurhan Erdem, MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Demet Gültürk, Tuzla Hemşeri Dernekleri Platform Başkanı Recep Demir, Meclis Üyesi ve Adayları Murat Kant, Köksal Yüzbaşıoğulları, Cevdet Alemin, Erkan Hancı, Barış Cin, Siyasi Partiler, Sivil Toplum Kuruluşları ve Hemşehri Derneklerinin Yöneticileri İle Çok Sayıda Gümüşhaneliler Katıldı.

Gümüşhaneliler, Davul Zurna Eşliğinde Yöresel Halk Oyunlarını Sergilediler. Yöresel Sanatçıların Eşliğinde Keyifli Vakit Geçiren Gümüşhaneliler, Memleket Hasretini Tuzla’da Hemşerileriyle Birlikte Giderdi. Nisa Genç İsimli 7 Yaşındaki Küçük Kız Çocuğunun İstiklal Marşımız’ı Ezbere Okuması, Gümüşhaneliler’i Gururlandırdı.

TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR. ŞADİ YAZICI, TUZLA’DA BİRLİK VE BERABERLİK İÇİN ÖNCÜLÜK EDİYOR

Tuzla Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Turan Alemin, Gecenin Açılış Konuşmasında Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya Teşekkür Etti. Alemin, “Tuzla Belediyesi’nin Katkıları İle Bu Yıl 8.si Düzenlenen Tuzla’dan Anadolu’ya Kültürler Buluşması’nda Birlikte Olduğumuz İçin Gururluyuz. 8 Yıl Evvel Tuzla’dan Kalkan Aydınlık Treninde Dostluk, Birlik, Beraberlik Kültürel Kaynaşma Gibi Konularda Öncülük Edip Yol Gösteren Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya Gümüşhaneliler Olarak Sonsuz Teşekkürler Sunuyorum.” Dedi.

HEMŞEHRİ DERNEKLERİYLE BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ SERGİLEDİK

MHP Tuzla İlçe Başkanı Erdem Doğruer, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak, Kürtün Belediye Başkanı Ahmet Kanat’ın Selamlama Konuşmalarının Ardından Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Gümüşhaneliler’e Hitap Etti. Tuzla’daki Hizmetlerin Gerçekleştirilmesinde Ortak Aklın Önemine Vurgu Yapan Başkan Yazıcı, “Tuzla’da Tüm Hizmetleri Sizinle Birlikte Yaptık. Hemşehri Dernekleri İle Tuzla’da Birlik ve Beraberliğimizi Sergiledik. Emeği Geçen Dernek Başkanlarım Başta Olmak Üzere Onlara Desteklerini Sunan Siz Değerli Halkımıza Yürekten Teşekkür Ediyorum. Allah Razı Olsun. Tuzla’da Her Zaman Birlik ve Beraberlik İçerisinde Olduk, Bundan Sonra da Olmaya Devam Edeceğiz. Allah Yar ve Yardımcımız Olsun. Size Hizmet Etme Fırsatını Veren Rabbim’e Hamd Ediyorum” Dedi.

Tuzla Gümüşhaneliler Derneği Başkan Yardımcısı Servet Yerli, Gecenin Anısına Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya Gümüşhane’nin Yöresel Lezzetlerini Hediye Etti.

UÇMA: ŞADİ BAŞKANIMIZ PARTİLER ÜSTÜ BİR KAZANIM

AK Parti İstanbul Milletvekili İsmet Uçma da Yaptığı Konuşmada Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’dan Övgü Dolu Sözlerle Bahsetti. Uçma, “Şadi Başkan, Hazık Bir Hekim, Müthiş Bir Entelektüel, Düşünürümüz. Sadece Belediye Başkanımız Değil Toplumumuzun ve Medeniyetimizin Gerçekten Partiler Üstü Bir Kazanımıdır. Allah Muvaffak Etsin” Dedi.

Gümüşhaneliler’e Birlik ve Beraberliği İçin Teşekkür Eden AK Parti İstanbul Milletvekili İsmet Uçma, “Vatan Savunması ve Aşkında Vatan Varsa Her Şey Teferruat Diyebilen Gümüşhaneliler Tarihte Dirençlerini Daima Göstermişlerdir. Gümüşhane Olarak Sadece Bu Ülkenin Değil, Bütün Mazlum Dünyanın Oksijen ve Nefes Borularısınız.” Dedi.

Tuzla’dan Anadolu’ya Gümüşhaneliler Gecesi’nde Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak, MHP Tuzla İlçe Başkanı Erdem Doğruer, Kürtün Belediye Başkanı Ahmet Kanat ve Tuzla Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Turan Alemin, “Çırpınırdı Karadeniz” Türküsünü Birlikte Seslendirdi.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

SERTAN ÖZCAN’A DESTEK ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

HIZLI YORUM YAP