DOLAR

32,3521$% 0.25

EURO

35,1177% -0.15

GRAM ALTIN

2.308,43%1,37

ÇEYREK ALTIN

3.973,00%0,24

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2288387฿%3.00209

ETHEREUM

115188Ξ%1.85712

a

MUSTAFA ATAŞ’DAN TUZLA’YA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Üsküdar da Bir Nikah’tan Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı İle Birlikte Geldiği Tuzla Belediyesi Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi Önünde AK Parti İstanbul İl Yöneticisi ve Tuzla Koordinatörü Gülten Durdu ve AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak İle Çok Sayıda Partili Karşıladı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinin Genel Atmosferini Mahallelerde Alınan Oyları Ziyaret Programına Katılan Partililere Özetledikten Sonra 24 Haziran Seçimlerinde Yakaladıkları İvmenin Artarak Devam Etmesi Gerektiğini 9 Ay Gibi Bir Süre Sonrasında Yerel Seçimlerin Yaklaştığını Vurguladı.

Mahalle Başkanlarına Çalışmalarında Sandık Kuruluyla da Sıkça Toplantı Yapılmasını Öneren Ataş Her Sandıkta 370 İle 400 Civarında Vatandaşımız Bulunuyor 9 Aylık Sürede Her Sandık Görevlisi 3 Günde Bir Vatandaşlarımızı Ziyaret Ederse Tespitlerini Rapor Olarak Mahalle Başkanına Mahalle Başkanımızda Raporu İlçe Başkanımızla Paylaştığı Zaman Göreceksiniz Sadece Seçim Sürecinde Değil Sürekli Sandıklarında Oy Kullanacak Vatandaşlarımızla Bir Arada Olmuş Olacaklar ve Buda Vatandaşlarımızla Daha Çok Birlikte Olmamızı Sağlayacak Eksiklerimizi Tespit Etmemizi Hızla Giderme Şansımız Olacaktır Bunu da Başarmalıyız Dedi.

Mustafa Ataş Kibir Tepeden Bakma Nerede Eksiğimiz Varsa Herkes Kendini Çek Etmeli Reisimiz Recep Tayyip Erdoğan İle Teşkilatlarımız Arasındaki 10 Puanlık Fark Neden Demeliyiz Kuyumcu Terazisi Gibi Kendimizi de Çek Etmeliyiz. Ataş, Emeği Olan Tüm Kadrolarımıza İlçe Başkanımız Suat Durak’a Belediye Başkanımız Dr.Şadi Yazıcı’ya Özellikle Teşkilatlarımızın Hanımefendilerine ve Gençlerine Mahalle Başkanlarımıza Tüm Sandık Görevlilerimize Yürekten Teşekkür Ediyorum İfadelerini Kullandı.

Yapılan Konuşmaların Ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Merkez Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş SKM Başkanı Osman Aydın ve Ekibini Tüm Mahalle Başkanlarını Seçimlerdeki Başarılarından Dolayı Plaketle Ödüllendirdi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

AK PARTİ TUZLA’NIN MAHALLELERİNDE ZAFER COŞKUSU

HIZLI YORUM YAP