DOLAR

32,4187$% -0.18

EURO

34,8315% -0.19

GRAM ALTIN

2.496,41%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.255,00%0,25

BİST100

9.693,46%1,77

BİTCOİN

2072829฿%0.3968

ETHEREUM

99754Ξ%0.01579

a

MUSTAFA ATAŞ 24 HAZİRAN SEÇİMLERİ ÖNÜMÜZDEKİ YÜZYILIN SEÇİMİDİR

Türkiye’de ve İstanbul’da Bütün Hızıyla Süren 24 Haziran Seçim Çalışmaları Tuzla’da da Devam Ediyor. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş Tuzla Seçim Koordinasyon Merkezi’nin (SKM) Seçim Programına Katılarak Gün Boyu Saha Çalışması Yaptı. AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı Meclis Üyeleri Seçim Çalışmalarının Başından Sonun Kadar Ataş’ı Bir Dakika Yalnız Bırakmadı. Çok Verimli ve Dolu Dolu Geçen Program Gün Boyunca Devam Etti.

Esnaf ve STK Ziyaretlerinde Türkiye’nin Ekonomisini Çökertmek ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Alaşağı Etmek İçin İçeride ve Dışarıdaki Güçlerin Boş Durmadığından Bahseden Ataş, “24 Haziran Seçimleri Normal Bir Seçim Değil 24 Haziran Seçimleri Önümüzdeki Yüzyılın Seçimidir Dedi.

Tuzla AK Parti İlçe Binasında Teşkilat Mensuplarıyla Biraraya Gelen Ataş Ardından Aydınlı Mahallesinde Cami Cemiyetle Sohbet Ederek Devam Ederek Tuzla İlçesindeki Çalışmalarına Devam Etti. Beraberindeki Heyet Karanfil ve Kahve Vererek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Selamını İlettiler. Esnaf Ziyaretlerinde de Yeni Türkiye’nin Önemine Değinen Ataş’a Tuzla Esnafı Yoğu İlgi Gösterdi.

ÜLKEMİZİN GELECEĞİ VE BEKAASI İÇİN BU SEÇİM ÖNEMLİ

Tuzla’da Yaptığı Ziyaretlerde AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı Meclis Üyeleri Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş’a Eşlik Ederken Ataş Seçmenle Bire Bir Görüşmelerde  Önümüzde Önemli Bir Seçim Var. Türkiye’nin Gelecek 100 Yılını Şekillendirecek Bu Önemli Seçimi Rabbim Ülkemize Hayırlı Eylesin. Aynı Zamanda da Ülkemizin Bekası İçin Geleceği İçin Önemli Olan Bu Seçimle Türkiye’de Yeni Bir Sistemle Buluşmuş Olacağız. Sayın Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 1994 Yılından Bugüne Kadar ki Yönetim Şeklini Millete Hizmet Yolundaki Gayretlerini Sizler Çok İyi Biliyorsunuz.  Tecrübeli Siyasetçi Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş Vallahi de Billahi de Biz Bu Ülkeye Hizmetten Başka Hiçbir Şeyi Kendimize Şiar Edemedik Diye Konuştu.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

BAŞKANLAR SAHURDA DAĞÇATI DERNEĞİNE MİSAFİR OLDULAR

HIZLI YORUM YAP