DOLAR

32,5640$% -0.01

EURO

34,8784% -0.05

GRAM ALTIN

2.422,73%-0,29

ÇEYREK ALTIN

4.054,00%-0,68

BİST100

9.722,09%0,80

BİTCOİN

2086877฿%-3.20001

ETHEREUM

101986Ξ%-2.21126

a

MSB DUYURDU! HER TÜRLÜ SALDIRIYA MİSLİYLE KARŞILIK VERİLECEK

Milli Savunma Bakanlığından, “(İdlib) Yapılacak Her Türlü Saldırıya Misliyle Karşılık Verilecek, Gözlem Noktalarımız Görevlerine Devam Edecektir.” Açıklaması Yapıldı.

MSB Tarafından, Basın Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi. Rejim Saldırısında 8 Askerin Şehit Olduğu İdlib’le İlgili Soruları Yanıtlayan Güvenlik Kaynakları Şunları Kaydetti:

Saldırılara Karşı Meşru Müdafaa Kapsamında Misliyle Karşılık Verilmiştir. Bundan Sonra da Yapılacak Her Türlü Saldırılara Misliyle Karşılık Verilecektir, Gözlem Noktalarımız Görevlerine Devam Edecektir.

Önceliğimiz Saldırıların Durdurulması ve Ateşkesin Sağlanması. Birliklerimiz Bölgede, Çatışmaların Durdurulması İçin Gerekli Tedbirleri Almaya Devam Ediyor. Bölgedeki Çatışmaların Durdurulması ve Gözlem Noktalarımızın Emniyetinin Sağlanması Noktasında Takviyeler Yaptık. Gözlem Noktalarımızın Geri Çekilmesi Gibi Bir Durum Söz Konusu Olamaz.

(TSK’dan İdlib’e Rejim’e Yönelik Harekat Olur Mu?): Türk Silahlı Kuvvetleri Verilen Her Türlü Görevi, Emir Verildiğinde İdlib’te de Yerine Getirmeye Hazırdır.

12 Gözlem Noktamızdan 3 Gözlem Noktası Rejim Kontrolündeki Bölgede Bulunuyor. Gözlem Noktalarında İkmal Faaliyeti Ve Personel Değişimi Kesintisiz Sürüyor. Gözlem Noktaları Yapılabilecek Herhangi Bir Saldırıya Karşılık Verecek Kapasitede. 7 Numaralı Gözlem Noktası da Rejim Kontrolündeki Topraklarda Kaldı. Ancak Gözlem Noktalarında İkmal Faaliyeti ve Personel Değişimi Kesintisiz Devam Ediyor.

8 Şehitin Verildiği Saldırıda Rusya’ya Bildirim Yapıldı Mı?: Gözlem Noktalarına İlişkin Tüm Faaliyetler En Az 24 Saat Öncesinden Muhataplar İle Koordine Ediliyor. Bildirim Yapılmaması Gibi Bir Şey Söz Konusu Değil. Muhataplarımıza Gerekli Bilgiler Veriliyor.

Fırat’ın Doğusundaki Rus-Türkiye Ortak Devriyeleri İdlib Saldırısının Ardından İptal Mi Edildi?: Barış Pınarı Harekat Çevresinde Rusya İle Ortak Gerçekleştirilen Devriyeler Kötü Hava Koşulları Nedeniyle Ertelenebiliyor. Devriyelerle İlgili Bir Sıkıntı Yok.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

MHP GRUP BAŞKANVEKİLİ ERKAN AKÇAY: CHP, TÜRKİYE DÜŞMANLARININ SÖZCÜSÜ OLMUŞTUR

HIZLI YORUM YAP