DOLAR

32,5421$% 0.26

EURO

34,7521% -0.02

GRAM ALTIN

2.485,21%0,94

ÇEYREK ALTIN

4.248,00%0,30

BİST100

9.524,59%-0,06

BİTCOİN

2066994฿%4.32475

ETHEREUM

99784Ξ%3.15998

a

MİLYON DOLARLIK TEKNELER 7 KASIM’DA TUZLA’DA GÖRÜCÜYE ÇIKACAK

Daha Önce 3 Ekim’de Yapılması Planlanan Türkiye’nin En Önemli Fuarlarından Uluslararası Boat Show Tuzla Deniz Fuarı, Dünyaca Ünlü Cannes Ve Monaco Fuarlarının İptal Edilmesiyle Tarihini Güncelledi. Sektör Aktörlerinin Yoğun Erteleme Talebiyle 1 Ay Ötelenen Fuar, 7 – 15 Kasım Tarihleri Arasında Yapılacak.

Yaşanan Covid-19 Salgını Nedeniyle Dünyanın Birçok Yerinde Yapılması Planlanan Etkinlik Ve Organizasyonlar Ertelendi. Özellikle Avrupa’da Salgının Çok Daha Hızlı İlerlemesi Ve Kontrol Altında Tutulamaması Nedeniyle Dünyanın En Önemli Tekne Fuarları Olarak Gösterilen Cannes Ve Monaco’da Düzenlenen Fuarlar İptal Edildi. Bu Fuarların İptal Edilmesiyle, Yatçılık Sektörünün İhtiyaçlarına En Yüksek Seviyede Cevap Vermek İsteyen Boat Show Tuzla, Tarihini Güncelleyerek 1 Ay Öteledi.

7 KASIM’DA KAPILARINI AÇACAK

Yeni Teknelerin Tanıtımı Ve Satış İçin Her Yıl Boat Show Tuzla Deniz Fuarı’nı Bekleyen Yat Sektörü, Tekne Sahiplerinin Geç Başlayan Tatillerini Geç Bitirmek İstemesi Ve Fuara Tam Hazırlık İçin Fuarın Ertelenmesi Yönünde Talepte Bulunması Üzerine, Fuar 7 – 15 Kasım Tarihlerine Alındı. Fuar, Viaport Marina’da Kapılarını Açacak.

HİJYEN ÖNLEMLERİ ALTINDA 200’ÜN ÜZERİNDE TEKNE SERGİLENECEK

2021’in En Özel Tekne Tasarımları, 2020’nin Son Avantajları Ve Ödüllü Tasarımların Yanı Sıra Sektörün En Önemli Markalarının Lansman Tekneleri Uluslararası Boat Show Tuzla Deniz Fuarında Meraklıları İle Buluşacak. Fuar, Her Bütçeye Uygun Fiyatlarda Ve Boyları 5 Metre İle 40 Metre Arasında Değişen 200’ün Üzerinde Tekneyi Yeni Sahipleri Buluşturmak İçin Kapılarını Açacak.

Toplam Değeri 1 Milyar TL’yi Geçen Ultra Lüks Mega Yatlar, Motor Yatlar, Katamaranlar, Yelkenliler Ve Guletlerin, Denize Tutkun Olanlar Ve Pandemi İle Birlikte Hayata Giren Sosyal Mesafe-İzolasyon Gerektiren Yeni Yaşam Tarzını Sürdürmek İsteyenler İle Teknede Sağlıklı Yaşam Kuralından Vazgeçemeyenlerin Buluşacağı Boat Show Tuzla Deniz Fuarı’nda, Düşük Bütçeyle Deniz Keyfini Yaşamak İsteyenler İçin Fiyatı 65 Bin TL’den Başlayan Ekonomik Tekneler De Yer Alacak. Fuarda Bu Yıl 500 Milyon TL Satış Hedefleniyor.

PANDEMİ SÜRECİNDE AİLE TİPİ TEKNELERİN ÜRETİMİNE YÖNELİNDİ

Dünyanın En Önemli Yat Üretim Merkezlerinden Biri Olan Türkiye Tersaneleri, Pandemi Sürecinde Sosyal Mesafe Ve İzole Hayat Tarzı Gerekliliği Nedeniyle Aile Tipi 16-25 Metre Arası Teknelerin Üretimine Yöneldi. Denizde Güvenle Tatil Yapmanın Yanı Sıra, Doğayla İç İçe Olmak Ve İzole Tatil İmkanı Sunan Teknelere Yönelik İlgi Sadece Türkiye İçinden Değil, Yurt Dışından Da Geldi. Türk Yat Üreticileri, Yurt Dışından Da Birçok Sipariş İçin Ön Anlaşma Yapmaya Başladı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

NİĞDE’NİN BOR İLÇESİNDE 5,1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM

HIZLI YORUM YAP