DOLAR

32,5640$% -0.01

EURO

34,8784% -0.05

GRAM ALTIN

2.422,73%-0,29

ÇEYREK ALTIN

4.054,00%-0,68

BİST100

9.722,09%0,80

BİTCOİN

2086877฿%-3.20001

ETHEREUM

101986Ξ%-2.21126

a

MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERİNE SAHİP ÇIKAN BAYBURTLULARDAN SUAT VE ŞADİ BAŞKANA BÜYÜK DESTEK

Tuzla’dan Anadolu’ya Kültürler Buluşması Bayburtlular Gecesi’ne AK Parti İstanbul Milletvekilleri İsmet Uçma ve Osman Boyraz, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak, MHP Tuzla İlçe Başkanı Erdem Doğruer, Tuzla Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Çabuk, Serhan Kural, Derya Bacacı ve Turgut Özcan, Tuzla Belediye Meclis Üyeleri ve Meclis Üyesi Aday Adayları, Mahalle Muhtarları ve Tuzla’da Yaşayan Bayburtlular Katıldı.

Bayburtlu Yerel Sanatçıların Söylediği Türkülere Programa Katılan Bayburtlular Hep Bir Ağızdan Eşlik Ettiler.

Tuzla Belediyesi ve Tuzla Hemşehri Dernekleri Platformu İşbirliği İle Düzenlenen 8. Geleneksel Tuzla’dan Anadolu’ya Kültürler Buluşması Bayburtlular Gecesi’nde Bir Konuşma Yapan Tuzla Bayburt Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Levent Ayaz, Katılan Davetlilere Hoş Geldiniz Diyerek İyi Eğlenceler Diledi ve “ Bu Gecenin Oluşmasında Emeği Geçen Tüm Arkadaşlarımıza Teşekkür Ediyoruz. Bizlere Desteklerini Esirgemeyen Tuzla Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı’ya Teşekkür Ediyorum” Dedi.

Bayburtlular Gecesi’nde Konuşan Kendisi de Bayburtlu Olan AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak, “ Bugüne Kadar Milli ve Manevi Değerlerine Sahip Çıkan Bayburtlu Hemşerilerimizle Bir Araya Gelmemizde Emeği Geçen Herkese Teşekkür Ediyorum. Değerli Kardeşlerim, 31 Mart 2019’da Biz Bayburtlular Olarak Bayrağımıza Sahip Çıkmaya Var Mıyız? Vatanımıza Sahip Çıkmaya Var Mıyız? Devletimize Sahip Çıkmaya Var Mıyız? İstiklal ve İstikbalimize Sahip Çıkmaya Var Mıyız?” Sözlerine Salon Hep Bir Ağızdan “ Evet” Diyerek Karşılık Verdi. Suat Durak, “ Her Daim Vatanının, Milletinin, Bayrağının Yanında Olmuş Bayburtlular Olarak Biz, Bundan Sonra da Vatanımızın, Bayrağımızın ve Demokrasimizin Arkasında Duracağız, İnşallah” Dedi.

Bayburtlular Gecesi’ne Davetli Olarak Katılan MHP Tuzla İlçe Başkanı Erdem Doğruer, “ Tuzla’da Cumhur İttifakı Adayımız, Belediye Başkan Adayımız Dr. Şadi Yazıcı İle Tuzla’da Bir Olacağız, İri Olacağız, Allah’ın İzniyle Lider Ülke Türkiye Yolunda 2023 Vizyonuna Yakışır Bir Şekilde Tuzla’mızı Omuz Omuza Taşıyacağız” Dedi.

Tuzla Belediyesi ve Tuzla Hemşehri Dernekleri Platformu İşbirliği İle Düzenlenen 8. Geleneksel Tuzla’dan Anadolu’ya Kültürler Buluşması Bayburtlular Gecesi’nde Konuşan Tuzla Belediye Başkanı ve AK Parti Tuzla Belediye Başkan Adayı Dr. Şadi Yazıcı, “ Sizlere Hizmet Etmekten Onur ve Gurur Duyuyoruz. Tuzla, Türkiye’de Gelişmiş Belediyeler Arasında İlk 30 Belediye Arasına Girmeyi Başarmıştır. Şuna İnanıyorum ki, Bayburtlu Kardeşlerimizin Olduğu Yerde Hiçbir Şeye Gerek Yok. Bayburtlular Ellerinden Gelenin Fazlasını Yapacağına İnanıyorum. 31 Mart’ta Ne İstediğimizi Biliyorsunuz” Dedi.

Bayburtlular Gecesi’nde, Bayburtlu Minik Halk Oyunları Ekibi Erkek ve Kız Ekipleri Yöresel Kıyafetleriyle Bayburt Yöresi Halk Oyunlarını Sergilediler.

Geceye Davetli Olarak Katılan AK Parti İstanbul Milletvekilleri Osman Boyraz ve İsmet Uçma, Önceki Dönem AK Parti Kastamonu Milletvekili Mert Demir, Birer Selamlama Konuşması Yaparak, 31 Mart 2019 Günü Yapılacak Olan Yerel Seçimlerde Bayburtluların Kendilerine Yakışanı Yapacağına İnandıklarını İfade Ettiler.

Tuzla Belediyesi Ve Tuzla Hemşehri Dernekleri Platformu İşbirliği İle Düzenlenen 8. Geleneksel Tuzla’dan Anadolu’ya Kültürler Buluşması Bayburtlular Gecesi’ne Katılan Misafirler Bayburt Yöresi Türkülere ve Halk Oyunlarına Eşlik Ederek Güzel Bir Gece Yaşadılar.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLALI KADINLAR, SU TASARRUFUNA FARKINDALIK OLUŞTURDU

HIZLI YORUM YAP