DOLAR

32,2583$% 0.25

EURO

35,1339% 0.66

GRAM ALTIN

2.276,08%1,02

ÇEYREK ALTIN

3.961,00%0,63

BİST100

8.806,72%-0,01

BİTCOİN

2223387฿%-0.98932

ETHEREUM

113048Ξ%-1.6179

a

MHP TUZLA’DA ERDEM DOĞRUER GÜVEN TAZELEDİ

Milliyetçi Hareket Partisi Tuzla İlçe Başkanlığı “İSTİKLAL İÇİN BİRLİK, İSTİKBAL İÇİN DİRLİK” “KAZANAN TÜRKİYE OLACAK” Sloganlarıyla 11. Olağan Kongresi Tuzla Şelale Park Amfi Tiyatrosunda Yapıldı. Kongreye Tek Aday Olarak Giren Erdem Doğruer Yeniden İlçe Başkanı Seçildi.

Kongreye MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, MHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bülent Karataş, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Rıza Uz ve Başar Ünal, MHP Pendik İlçe Başkanı Bahattin Tüysüz, MHP Sultanbeyli İlçe Başkanı Abdullah Çınar, MHP Sancaktepe İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu, Tuzla Belediyesi AK Parti Meclis Üyeleri Erkan Hancı ve Barış Cin İlçe Yöneticisi İlyas Kaya, MHP Tuzla Belediye Meclis Üyeleri Volkan Beşiroğlu ve Ferhat Altunkaynak, İstanbul Ülkü Ocakları Bölge Sorumlusu Kerim Cebeci İle Delegeler Katıldılar.

Kongrede Divan Başkanlığını MHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bülent Karataş Divan Katipliğini Ali Rıza Uz, Üyeler Zafer Buga ve Alpaslan Altıparmak Yaptı. Tamamlanan Kongre Sürecinde Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın Ardından Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Mesajı Okundu. Bahçeli Mesajında Pandemi Sürecinde Gerçekleşen Kongrenin Hayırlara Vesile Olmasını Dileyip Birlik ve Beraberlik Mesajı Verdi.

Kongrenin Açılış Konuşmasını Yapan İlçe Başkanı Erdem Doğruer “ 11. Olağan Kongremizin Teşkilatımıza ve Tuzlamıza Hayırlı Olmasını Diliyorum. Malumunuz Dünya Genelinde Yaşanan Covid 19 Salgını Ülkemizi de Etkilemiş ve Çeşitli Zorluklar Yaşatmıştır. Bu Nedenle Kongremizde Sadece Kongre Delegelerimizin Girişi Sağlanmıştır. Yaklaşık 20 Ay Önce İlçe Başkanlığı Görevi Bana Tevdi Edildiğinde Başladığımız Çalışmamız Bugün Kongremizle Taçlanıp Yolumuza Yine Aynı Heyecan, Aynı İstekle Devam Edeceğiz” Dedi.

Erdem Doğruer, “ Tuzla’da Yarım Kalan Hedeflerimizi Gerçekleştirmek, Hayalini Kurduğumuz Tuzlamıza Hizmet Etmek Adına 2023 ve 2024 Yılı İçin Kongremiz Sonrası Heyecanla Çalışmalarımıza Devam Edeceğiz. Birlikte Aşamayacağımız Zorluk Yok. Birlikte Ulaşamayacağımız Zafer Yok. 2014 Yılında Kavilleştiğimiz Gibi, 2014 Yılında Hedeflediğimiz Gibi İnşallah Birlikte 2024 Yılında Arzularımıza Kavuşacağız. Kongremizin Hayırlı Olmasını Diliyorum. Yönetim Kurulumuzda Görev Alacak Arkadaşlarımın Allah Yolunu, Bahtını Açık Etsin” Dedi.

Sabah 10:00’da Başlayan Milliyetçi Hareket Partisi Tuzla 11. Olağan Kongresinde Saat:17:00’a Kadar Oy Kullanma İşlemi Gerçekleşti. Delegelerin Yoğun İlgi Gösterdiği Kongrede Erdem Doğruer İlçe Başkanlığına seçildi.

Yüksek Seçim Kurulunun (YSK) Kongre Sonucu İlan Etmesinden Sonra Bir Teşekkür Konuşması Yapan MHP Tuzla İlçe Başkanı Erdem Doğruer, 2023 ve 2024 Vurgusu Yaparak, “ Hedefimiz Türkiye’nin Birliği, Beraberliği ve Bekasını Güçlü Kılmaktır. Bunun Başaracak Tek Güç Cumhur İttifakıdır. Tüm Üyelerimiz ve Teşkilatımıza Güveniyorum. Bu Kutlu Yolculukta, Bizleri Yalnız Bırakmayın. 45 Kişilik Bir Yönetim Oluşturduk. Tüm Teşkilat Mensuplarımızla Aynı Davanın Mensuplarıyız Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyin Dediği Gibi “İSTİKLAL İÇİN BİRLİK, İSTİKBAL İÇİN DİRLİK” “KAZANAN TÜRKİYE OLACAK” Diyor Herkesin Bu Davaya Sahip Çıkacağına İnanıyorum Bizlere Destek Olacağını Umuyorum Yolumuz Bahtımız Açık Olsun Kongremiz Tuzlamıza Hayırlı Olsun İfadelerini Kullandı.

Kongrenin Ardından MHP Tuzla İlçe Başkanı Erdem Doğruer’in Yeni Yönetimi Şu İsimlerden Oluştu;

ERDEM DOĞRUER İLÇE BAŞKANI

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER

HALİL İBRAHİM UZ

ASLAN ALİ BAŞ

MURAT YILDIRIM

BAYRAM DAĞDELEN

İBRAHİM DORUK

ÖZCAN ÖZER

CENGİZ GÖKOVA

HAMZA TÜRKER

YAŞAR BİRBİLGİN

BİROL KARAOĞLAN

ERDEM ALP

ORHAN VELİOĞLU

MİTAT ZENGİN

ŞEBNEM KARSLI

RECEP ÜNLÜ

HÜSEYİN GELİR

FERHAT ULU

ZAFER KARADAŞ

ERGÜN ERDEM

FATİH CAN DÜNDAR

SERVET KAHRAMAN

YAVUZ DEMİR

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELER

TUĞRUL BOĞAZ

MUSTAFA AYDOĞAR

OĞUZHAN ABAY

ERDOĞAN PEŞLİ

FİKRET PELİT

ŞENGÜL AÇIKGÖZ

CEMİL ERDÖNMEZ

ÖZER SALİH YILDIZ

DİLEK KAYA

SEDA ÖMÜRLÜ

YUSUF METİN

İLKER ÇAKIROĞLU

HASAN KURT

KENAN GÜL

KAMİL KALE

FERHAT ŞABANOĞLU

YAŞAR ÇAPRAZ

ÜMİT AYDIN

ALİ GÜLPOLAT

MUSTAFA ALTUNBAŞ

NECMİ GELİR

VEDAT GÖVER

İL DELEGELERİ ASİL ÜYELER

ERDEM DOĞRUER

VOLKAN BEŞİROĞLU

FERHAT ALTUNKAYNAK

HÜSEYİN GELİR

BAYRAM DAĞDELEN

MURAT YILDIRIM

KERİM CEBECİ

ASLAN ALİ BAŞ

HALİL İBRAHİM UZ

TAMER ÇAKIR

ZAFER BUĞA

YUSUF KAŞIKÇI

İL DELEGELERİ YEDEK ÜYELER

YAŞAR ÇAPRAZ

BİROL KARAOĞLAN

İBRAHİM DORUK

ÖZCAN ÖZER

SERVET KAHRAMAN

CENGİZ GÖKOVA

HAMZA KÜÇÜK

MUSTAFA AYDOĞAR

ÜMİT AYDIN

TUĞRUL BOĞAZ

ZAFER KARADAŞ

FATİH CAN DÜNDAR

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA EMNİYET MÜDÜRÜ ZEHİR: MASKE TAKARAK KENDİNİZİ VE SEVDİKLERİNİZİ KORUYUNUZ

HIZLI YORUM YAP