DOLAR

32,5217$% 0

EURO

34,8390% 0.48

GRAM ALTIN

2.428,68%-0,16

ÇEYREK ALTIN

4.078,00%-1,17

BİST100

9.645,02%-0,50

BİTCOİN

2157471฿%-0.20293

ETHEREUM

104351Ξ%0.53603

a

MHP TUZLA İLÇE BAŞKANI ‘ERDEM DOĞRUER’İN 15 TEMMUZ MESAJI

Milliyetçi Hareket Partisi Tuzla İlçe Başkanı Erdem Doğruer 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Dolayısıyla Bir Mesaj Yayınladı.
“15 Temmuz’da Yaşadığımız Çok Uluslu Darbe ve İşgal Girişimine, Ederi Bir Dolar Olan Hainlere Bu Ülkenin Asil Yiğit Evlatları Canlarını Vererek Engel Oldu. Tarihte Tanık Olduğumuz En Alçak İhanet Şebekesi FETÖ Üzerinden Servis Edilen Türkiye Cumhuriyet Devletinin İmha Planı, Milletimizin Kenetlenmesiyle Ters Yüz Edildi. Türkiye’yi Dize Getirmeyi Planlayanlar Ağır Bir Hüsran Yaşadı.

Üç Yıl Zaman Geçmesine Rağmen Hala Kendilerini Bu Hain Şebekenin Süvarisi Olarak Gizleyen Saklayanlar Sanmasın ki Bilinmiyorlar Hepsinin Sonu Gelene Kadar Mücadelemiz Devam Edecek Kamu Kuruluşları ve Özel Sektörlerde Unutulduğunu Zannedenler Hesap Günü Gecikir Ancak Asla Unutulmaz Affedilmez.
Ülkemizin İçerisine Sızan Hain FETÖ Şebekesini Maşa Olarak Kullanan Düşmanlarımız 15 Temmuz’da Düğmeye Bastı. Ancak Halkımız O Düğmeye Basan Parmakları Teker Teker Kırdı. Bu Ülke, Aslında Bir İstiklal Savaşı Olan 15 Temmuz Direnişinde Kurtuluş Savaşı Ruhunun Ölmediğini, Türk Halkının Özgürlüğüne Dokunulduğunda Neler Yapabileceğini Tüm Dünyaya Bir Kez Daha Gösterdi.

Bizler 15 Temmuz İhanetini de Destanını da Asla Unutmayacağız ve Unutturmayacağız.
Bu Vesile İle 15 Temmuz’da Bu Ülke İçin Canlarını Feda Eden Kahraman Şehitlerimize Allah’tan Rahmet, Gazilerimize de Sağlıklı Uzun Ömürler Diliyorum.

Ülkücülük, Türk Tarihinin Kanuniyetidir. Buhran Dönemlerinde Zuhur Eder. Türk Milletinin Kendinden Kopma Noktasına Geldiği, Cemiyet Yapısına Fetret Vakıasının Hakim Olduğu, Devletin Ortadan Kalkma Tehlikesine Düştüğü Tarih Anlarında, Milli Bünye ‘Türk Milliyeti’nin Var Olma ve Yücelme Davasına Gönül Vermiş Kadroları Ortaya Çıkarmıştır. Bu Kadroların Yönetime Hakim Olmaları İse, Türklük İçin Yeni Bir Yükselme Devrini Başlatmıştır.

Ne Mutlu Türk’üm Diyene
MHP TUZLA İLÇE BAŞKANI
ERDEM DOĞRUER

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA PROTOKOLÜ, 15 TEMMUZ GAZİLERİNİ VE AİLELERİNİ ZİYARET ETTİ

HIZLI YORUM YAP