DOLAR

32,3521$% 0.25

EURO

35,1177% -0.15

GRAM ALTIN

2.308,43%1,37

ÇEYREK ALTIN

3.973,00%0,24

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2288387฿%3.00209

ETHEREUM

115188Ξ%1.85712

a

MHP GENEL BAŞKANI DEVLET BAHÇELİ’DEN SOSYAL MEDYA KARARI

MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Sosyal Medyayla İlgili Kanuni Düzenleme TBMM’de Yapılana Kadar Şahsen Sosyal Medya Hesaplarımı Tümden Askıya Alıyorum.” İfadelerini Kullandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Bugün Sosyal Medyada Son Twitter Mesajlarını Paylaşacağını Belirtti.

Bilgiye En Kısa Yoldan, En Doğru Vasıtalarla, En Objektif Şekilde Ulaşmanın, Aynı Zamanda İletişim Kanallarını Aktif Olarak Kullanmanın Çağın Mümeyyiz ve Müessir Bir Özelliği Olduğuna İşaret Eden Bahçeli, Teorik Olarak Sosyal Medyadan Beklenenin de Bu İhtiyaca Cevap Vermesi Olduğunun Altını Çizdi.

Ancak Sosyal Medyanın, Dipsiz Bir Kuyuya, İzan ve İnsaf Tanımayan Mayınlı Bir Platforma Dönüştüğüne Dikkati Çeken Bahçeli, Başta Twitter, Facebook Olmak Üzere Sosyal Medyanın İftira Sahnesi, İhanet ve İsnat Mecrası Olduğunu Vurguladı.

“Sosyal Medya Taşınması İmkansız Ağır Bir Güvenlik Sorunu Haline Gelmiştir.” İfadelerini Kullanan Bahçeli, Şunları Kaydetti:

“İtibar Suikastlarının Kurgu Mekanı, İnsan Onurunu Ayağa Düşüren, Akla ve Hayale Sığmayan Fitne ve Dedikoduların Sığınak ve Barınağı Olan Sosyal Medya Geleceğimiz, Milli ve Manevi Gerçeklerimiz Açısından Vahim Bir Tehdit Ortamını Kökleştirmiştir. İnsan Şerefine, İnsan Namusuna, İnsan Haysiyetine Envai Çeşit Saldırganlığı Provoke Eden Sosyal Medyanın Bu Haliyle Varlığı Akla, Ahlaka ve İnsani Değerlere Tamamen Aykırıdır.

Sosyal Medya Terörü İnsan ve Toplum Huzuruna Kast Etmektedir. Bu Nedenle Sosyal Medyanın Temiz Kullanımı Sağlanasıya, Konuyla İlgili Kanuni Düzenleme TBMM’de Yapılasıya Kadar Şahsen Sosyal Medya Hesaplarımı Tümden Askıya Alıyor, Duruşumu, Düşüncemi, Tarafımı, Tavrımı, Tercihimi ve Tepkimi Alenen İlan Ediyorum. Sosyal Medyada Yaşanan Dehşet Verici ve Şiddet Dolu Kirlenme Nihayete Ermeden Bir Daha Ne Twitter Hesabımı Kullanacağım Ne de Facebook Paylaşımı Yapacağım. Bu Konuda TBMM’de Gündeme Gelecek Her Muhterem ve Müstesna Kanun Teklifine de Sonuna Kadar Destek Vereceğim.”

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: ÜLKEMİZİ RİSK GRUBUNDAN UZAKLAŞTIRMAKTA KARARLIYIZ

HIZLI YORUM YAP