DOLAR

32,4301$% -0.11

EURO

34,7246% 0.43

GRAM ALTIN

2.469,19%-0,67

ÇEYREK ALTIN

4.224,00%-1,86

BİST100

9.530,47%-0,18

BİTCOİN

1971239฿%-3.77928

ETHEREUM

96244Ξ%-3.57822

a

MEHMET UŞEN, AK PARTİ’DEN MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYI OLDU

Tuzla Ağrılılar Başkanı Abdullah Sayan Başkan Yardımcısı Sabri Sayan Patnos Dernek Başkanı İsmail Kılıç Eleşkirt Dernek Başkanı Nurettin İşlek Destekleriyle AK Parti Tuzla İlçe Binasında Gerçekleşen Müracaatta Aday Adaylık Dilekçisini Teslim Eden Ağrı Kültür Dernekleri Federasyonu Marmara Bölge Başkanı, Anadolu Dernekleri Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi, Şifaspor Kulüp Başkanı Mehmet Uşen Burada Yaptığı Açıklamada; Ailem ve Akrabalarımla Uzun Süren İstişarelerimin Sonunda Hayır Dualarını Alarak Bugün Federasyon Başkanlarımız ve Sivil Toplum Örgütlerimizin Destekleriyle Aday Adaylık Müracaatımızı da Tamamladık.

ALLAH Gönlümüze Kalbimize Göre Versin. Tabii AK Parti İktidarında Türkiye’de Ne Hizmetler Yapıldığını Sizler Çok Daha İyi Biliyorsunuz. İstikrarın Sürmesi İçin Gelişmesi İçin AK Partinin İktidarına İhtiyacımız Var. Tuzla’da Mega Projelerin Devam Edebilmesi İçin Hep Birlikte Yeni Zaferlere İmza Atmak İçin Gece Gündüz Demeden Çalışmalarımızla 2019 Mart Ayında Yapılacak Yerel Seçimler İçin Aday Adayı Müracaatımızı Tamamladık. Halka Hizmet Hakka Hizmet Diyerek Halkıma Hizmet İçin Buradayım. Durmak Yok Yola Hep Birlikte Devam Diyorum.

Tuzla İlçe Başkanımız Suat Durak Beyefendiye, Belediye Başkanımız Dr.Şadi Yazıcı Beyefendiye, Komisyon Başkanımız Erol Arik Beyefendiye ve Bugün Müracaatım da Yanımda Olarak Bana Destek Olan Tuzla Ağrılılar Dernek Başkan Yardımcısı Abdullah Sayan Başkan Yardımcısı Sabri Sayan Patnos Dernek Başkanı İsmail Kılıç Eleşkirt Dernek Başkanı Nurettin İşlek Başkanlarıma Teşekkür Ediyor Aday Adayı Olan Tüm Arkadaşlarıma Başarılar Diliyorum Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

SİYASET MEZUNU ‘RIDVAN TOSUN’ MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYI OLDU

HIZLI YORUM YAP