DOLAR

32,5421$% 0.26

EURO

34,7521% -0.02

GRAM ALTIN

2.485,21%0,94

ÇEYREK ALTIN

4.248,00%0,30

BİST100

9.524,59%-0,06

BİTCOİN

2066994฿%4.32475

ETHEREUM

99784Ξ%3.15998

a

MEHMET IRMAK RAMAZAN AYI, YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA AYIDIR

Tuzla Marina Hemşehri Dernekleri Standın Ortak Çadırında Tuzla Ordulular Derneği Yaklaşık 1500 Kişilik İftar Verdi. Kuran-I Kerim Tilavetiyle Başlayan İftar Programı Tv52 den Canlı Yayınlandı. Düzenlen İftar Programına Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı ORDEF Başkanı Celalettin Dervişoğlu ve Ekibi Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Turgut Özcan Mehmet Çelikel STK Başkanları Muhtarlar ve Binbeşyüz Ordulu Aileleriyle Katıldı.

Tuzla Ordulular Derneği İftarında Bir Konuşma Yapan Dernek Başkanı Mehmet Irmak Başı Rahmet Ortası Mağfiret Sonu Günahlardan Arınma Ayı Olan Ramazan Ayımızın Hepimize Mübarek Olsun. Ramazan Ayı Yardımlaşma ve Dayanışma Ayıdır Bu Mübarek Ayda İftar Davetimize İcabet Eden Tüm Kıymetli Hemşehrilerime Teşekkür Ediyorum. Bu Programımızı Düzenlememizde Çok Büyük Katkıları Olan Tuzla Belediye Başkanımız Sayın Dr.Şadi Yazıcı Beye Katılımlarıyla ORDEF Başkanı Celalettin Dervişoğlu ve Ekibine Sivil Toplum Kuruluşların Temsilcilerine Muhtarlarımıza Teşekkür Ediyorum ALLAH Birliğimizi Kardeşliğimizi Daim Etsin İfadelerini Kullandı.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı Yaptığı Konuşmada İftar Programının Düzenlenmesinde Emeği Geçen Tuzla Ordulular Dernek Başkanı Mehmet Irmak ve Ekibine Teşekkür Ediyorum. Burayı Güzelleştiren Sizlersiniz. ALLAH Sizlerden Razı Olsun. Birlik ve Beraberliğimizin Teminatı Olan Sosyal Belediyeciliğin Geliştiği Hemşehri Derneklerimizle Sivil Toplum Kuruluşlarımızla Bütün Anadolu’dan Kalkmış Gelmiş Vatandaşlarımızla Aynı Havayı Soluyacak Çalışmalar Bizim İçin Önemli. İnşallah Ramazan Ayı Birlik ve Beraberliğimizi Artırmasına Vesile ve Diliyorum. Sizin Gibi Aziz Bir Millete Hizmet Etme Fırsatı Verdiği İçin Rabbime Hamd Ediyorum Sizi Seviyorum Sizi ALLAH’a Emanet Ediyorum İfadelerini Kullandı. TV52’ye de Bir Röportaj Veren Başkan Yazıcı Tüm Ordu Halkını Selamlayarak Ramazan Ayını Tebrik Etti Bayramlarını Şimdiden Kutladı.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

KİPTAŞ 2.ETAP SAKİNLERİNDEN BAŞKAN YAZICI’YA ÖVGÜ DOLU SÖZLER

HIZLI YORUM YAP