DOLAR

32,5217$% 0

EURO

34,8390% 0.48

GRAM ALTIN

2.428,68%-0,16

ÇEYREK ALTIN

4.078,00%-1,17

BİST100

9.645,02%-0,50

BİTCOİN

2157471฿%-0.20293

ETHEREUM

104351Ξ%0.53603

a

MEHMET IRMAK 20 YIL SONRA BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Tuzla Ordulular Derneği Dernek Üyeleriyle Tanışma Kaynaşma Ve Birlik Beraberlik Kahvaltısı Düzenledi. Çok Sayıda Tuzla’da Yaşayan Ordulunun Katıldığı Kahvaltıda Dernek Başkanı Mehmet Irmak Kahvaltı Programına Katılan Hemşerileriyle Tek Tek İlgilendi.

Tuzla Ordulular Dernek Başkanı Mehmet Irmak Kahvaltı Programında Yaptığı Konuşmada “ Derneğimizin Yen Yönetimi Olarak Tuzla’daki Hemşerilerimize Dernek Faaliyetleri Konusunda Sosyal Dernekçiliğin Her Türlü Yardımlaşma Ve Dayanışma Faaliyetlerinde Bulunarak Gençlerimize Sahip Çıkma Adına Öğrencilerimize Burs İşsizlerimize İş Temini ve İhtiyaç Sahiplerine de İhtiyaçlarını Giderme Adına Her Zaman Yanında Olacağız. Ordulular Derneği Olarak Hemşerilerimizin Acılarını Acımız Sevinçlerini Sevincimiz Kabul Ederek Sizlere Hizmet Etmek İstiyoruz. Bu Noktada Bizimle İrtibat Halinde Olmanızı Ve Derneğimize Destek Vermenizi İstiyoruz” Dedi.

Mehmet Irmak Konuşmasının Sonunda, “ Tuzla’daki Hemşerilerimizin Birliği Ve Beraberliği Öncelikli Olarak; İlçemize, İlimize Ve Memleketimize Katkı Sunacaktır. Memleketimiz Son Zamanda Sıkıntılı Dönemden Geçmektedir. Bu Süreçte Birlik Olmamız Vatanımız ve Geleceğimiz İçin Çok Önem Arz Etmektedir. Kahvaltı Programımıza Katıldığınız İçin Teşekkür Ediyorum” Dedi.

Tuzla Ordulular Derneği’ne Davetli Olarak Katılan Ordulu Başpehlivan Recep Kara’da Yaptığı Konuşmada, “ Sizlerle Bir Arada Olmaktan Şeref Duyuyorum. Derneğimizin 20. Yılı, Daha Nice 20 Yıllara Diyoruz. Ben Değil de Biz Diye Hareket Edenler, Kısa Vadede ve Uzun Vadede Hedeflerine Ulaşabilirler. İnşallah Biz Diyerek Daha İyi Yerlere Ulaşacağımıza İnanıyorum” Dedi.

Tuzla Ordulular Derneği Kahvaltısı Sonunda Ordulu Başpehlivan Recep Kara Kendisiyle Resim Çektirmek İsteyen Hemşerilerini Kırmadı Ve Tek Tek Resim Çekildi.       

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

UNUTMA! ÇANAKKALE GEÇİLMEZ ÇÜNKÜ TOKATLILAR VAR

HIZLI YORUM YAP