DOLAR

32,3521$% 0.25

EURO

35,1177% -0.15

GRAM ALTIN

2.308,43%1,37

ÇEYREK ALTIN

3.973,00%0,24

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2288387฿%3.00209

ETHEREUM

115188Ξ%1.85712

a

MEHMET EMİN AY:”ASLINDA HİÇBİR ŞEYE SAHİP DEĞİLİZ“

Tuzla Belediyesi, Ramazan Etkinliklerini Canlı Yayınlar Ve Youtube Kanalı Üzerinden Yaptığı Programlarla Devam Ettiriyor. Tuzla’da Ramazan Etkinlikleri Kapsamında, Canlı Yayınlanan Ramazan Sohbetlerinin Salı Akşamki Konuğu Prof. Dr. Mehmet Emin Ay Oldu.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Ramazan Sohbetleri Programına Katılarak “Allah Sevdiği Kuluna Hizmet Etmeyi Nasip Eder Ama Ondan Nasiplenebilmek, Hayırlı İşler Ortaya Koyarak Nasip Alabilmek Çok Güzel Bir Şeydir Ama Hakkını Veremeyip Mağlup Olmak Ve Ahirette De Bu İşin Cefasını Çekmek Var. Dolayısıyla Ateşten Bir Gömlek Giymek Gibidir Hizmet Etmek. Ecdatta Şehr-İ Emin Demiş. Şehrin Emanet Edildiği Kişi Demiş. Şehrin Emanet Edildiği Kişi Demiş. Belediye Başkanı Deyip Yüceltmemiş. Aksine Emanet Sende, Dikkat Et Demiş. Sen Şehr-İ Eminsin. Bu Emaneti Aldın Asla İhanet Etme Demiş. İsminde, Makamda Bile Bir Sorumluluk, Omuzlarına Bir Yük Yüklemiş Ecdat. Bunun Sorumluluğunu Bilenlerden Rabbim Eylesin. Allah Herkese Nasip Eder İnşallah. Tutunacak Hiçbir Dalı Kalmamış Sizden Yardım İsteyen İnsanlar Var. Sosyolojik Olarak Dezavantajlı Kimsesize Yaşlıya, Engelliye Dokunabilir Herkese Hizmet Edebilirsiniz. Bana İnsanlara Hizmet Etme Fırsatı Veren Allaha Hamdolsun.

Bir Akademisyen, Müzisyen, Sanatla Uğraşan Biri Mehmet Hoca. Nöro Bilimciler  İnsanın En Büyük Amacı Refleks Olarak Kendini Korumak Ve Geride Eser Bırakmak Diyorlar. Bir Yazı, Eser Yazı Resim Bırakmak. Allah Güzel Eserler Bırakmayı Amel Defterlerinde Nasip Eder İnşallah. Mehmet Hocamız Bu Eserleri Bırakanlardan. Rabbim Nice Ramazan Aylarına Erişmeyi Nasip Eder İnşallah. Bayramda Da Kurtuluşa Erenlerden Eder İnşallah.” İyi Yayınlar Dilekleriyle Programdan Ayrıldı.

Moderatör Serdar Tuncer’e Konuk Olan Mehmet Emin Ay, “ Başımıza Gelenler Afet Diye Görülüyor Ama Rabbimiz Ayetler Göndermiştir. İnsanlar Mallarına Sahip Olduklarını Düşünüyorlardı Fakat Bir Anda Olmadıklarını Gördüler.

2020 Yılının Ramazan Ayı Ne Bizim Neslin Ne De Bizden Öncekilerin Şahit Olmadığı Şekilde Geldi. Çokça Dua Edelim Virüs Üzerimizden Kalksın. Allah Bu Afetten Ders Alabilmeyi Nasip Etsin. ” Sözleriyle İzleyicilere Dua Ve Selamlar Gönderdi.

Ramazan Sohbetleri Programının Sonunda Moderatör Serdar Tuncer “Kurbanım” Şiiriyle İzleyenlere Veda Etti. Ramazan Ayı Boyunca Sürpriz Konuklarla “Ramazan Sohbetleri” Devam Edecek.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

PARKLARDA YENİDEN ÇOCUK NEŞESİ

HIZLI YORUM YAP