DOLAR

32,4187$% -0.18

EURO

34,8315% -0.19

GRAM ALTIN

2.496,41%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.255,00%0,25

BİST100

9.693,46%1,77

BİTCOİN

2072829฿%0.3968

ETHEREUM

99754Ξ%0.01579

a

LEVENT AYAZ YENİLENEN VE GÜÇLENEN EKİBİYLE GÜVEN TAZELEDİ

Tuzla Beyzade Restaurant’ta Gerçekleştirilen Bayburtlular Derneği Tuzla Şubesi 1.Olağan Kongresine Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Bayburt Kültür Ve Yardım Derneği Genel Başkanı Faruk Kılıçarslan İstanbul’da Bulunan Bayburt Dernek Başkanları, Delegeler Çok Sayıda Bayburtlu İş Adamları Ve Misafirler Katıldı.

Bayburt Kültür Ve Yardım Derneği Tuzla Şubesi 1.Olağan Kongresinde Divan Başkanlığına Cengiz Tayfur Katip Üyeliklerine Suat Kurak Zeynep Nergis ve Erol Atasoy Seçildi. Divan Başkanı Tayfur Maddelere Göre Yürüttüğü Kongre Eski Yönetimin Bütçe ve Faaliyet Raporları Oy Birliğiyle Kabul Edilerek İbra Edildi.

Bayburt Kültür Ve Yardım Derneği Tuzla Şube Başkanı Levent Ayaz Kongreye Katılan Herkese Teşekkür Ederken, “ Kurucu Başkanı Olduğum Bayburt Kültür Ve Yardım Derneği Tuzla Şubemizin 1. Olağan Kongresine Katılarak Bizleri Onurlandıran Başta Tuzla Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı’ya, Bayburt Kültür Ve Yardım Derneği Genel Başkanımız Faruk Kılıçarslan’a, Kongremizin Divan Başkanlığı’nı Yapan Cengiz Tayfur’a, Bayburt Kültür Ve Yardım Derneği Kadın Kolları Başkanımız Zeynep Nergis’e Ve Bu Görevi Yeniden Bizlere Layık Gören Değerli Hemşerilerimize Teşekkür Ediyorum. Rabbim Birlik Ve Beraberliğimizi Daim Eylesin” İfadelerini Kullandı.

Bayburt Kültür Ve Yardım Derneği Tuzla Şubesi Olağan Kongresi’nde Yeniden Başkan Seçilen Levent Ayaz, Önümüzdeki Dönemde Yapacakları Çalışmalardan Da Bahsederek, Dernek Olarak Gerçekleştirecekleri Faaliyetlerden Bahsetti. Başkan Ayaz’ın Yeni Dönem Projeleri Hemşerileri Tarafından Takdir Edildi.

Bayburt Kültür Ve Yardım Derneği Genel Başkanı Faruk Kılıçarslan Yaptığı Konuşmada, Levent Ayaz Sosyal Medya Fenomeni Olduğunda Tanışmıştık Sonrasında Tuzla’ya Bir Şube Açma Fikri Doğdu Karar Verdik Geldiğimiz Süreçte Şubelerimiz Arasında En Aktif Çalışan ve Baybutlular Gecesini En Güzel Şekilde Tuzla Şubemiz Gerçekleştirdi. Başkan Ayaz ve Ekibini Yürekten Kutluyorum. 1.Olağan Kongre Ülkemize Hayırlı Olsun. Yeniden Seçilen Levent Ayaz Başkanı ve Ekibine Başarılar Diliyorum Şeklinde Konuştu.

Bayburt Kültür Ve Yardım Derneği Tuzla Şube 1.Olağan Kongresinde Bir Konuşma Yapan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “ Kongrenizin Hayırlı Olmasını Diliyorum. Önceden Emeği Geçenlere, Bundan Sonra Seçilenlere Ve Hizmetler Yapacak Olan Kardeşlerimize Başarılar Diliyorum. ALLAH Birlik Ve Beraberliğinizi Bozmasın. Sizin Yapacağınız Her Çalışmanın Ülkemizin Gelişimine Büyük Katkısı Olacağını Düşünüyorum. Dernekçilik Zordur. Bunu Başarabilen Sizlere Teşekkür Ediyorum” Dedi.

Bayburt Kültür Ve Yardım Derneği Tuzla Şube Kongresinin Ardından Yeni Yönetim Kurulu Şu İsimlerden Oluştu;

LEVENT AYAZ BAŞKAN

ABDULLAH BAYRAM

ASLAN ARSLAN

ÇIRAY KARANFİL

ERHAN TETİK

İBRAHİM KARANFİL

İKRAM ARAZ

MUAMMER TERZİ

MEHMET YILDIZ

MUSTAFA DURMUŞ

MÜKREMİN AKTAŞ

NECİP OKUMUŞ

OĞUZHAN BAYRAK

OSMAN NURİ ŞENTÜRK

SADİ KURCAN

SERKAN AYDIN

ŞABAN AYAZ

SEFA KURCAN

OKTAY CEBEOĞLU

FATİH ÇALIŞKAN

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

SABİYE ÇABUK İLE HAKAN GENÇTÜRK GÖRKEMLİ NİKAHLA DÜNYA EVİNE GİRDİ

HIZLI YORUM YAP