DOLAR

32,5640$% -0.01

EURO

34,8784% -0.05

GRAM ALTIN

2.422,73%-0,29

ÇEYREK ALTIN

4.054,00%-0,68

BİST100

9.722,09%0,80

BİTCOİN

2086877฿%-3.20001

ETHEREUM

101986Ξ%-2.21126

a

LETAFET KIZ KUR’AN KURSU TUZLA’DA HİZMETE AÇILDI

Dernek Başkanlığını Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çabuk’un Yaptığı Hayırsever Vatandaşlar, Hüdayi Vakfı ve Desteklerini Hiçbir Zaman Esirgemeyen Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı Tarafından Yaptırılan Letafet Kız Kuran Kursu Düzenlenen Törenle Açıldı.

Letafet Kız Kuran Kursunun Açılış Törenine İl Müftüsü Prf.Dr.Hasan Kamil Yılmaz, Osman Nuri Topbaş Hoca, Tuzla Kaymakamı Ali Akça, Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı, Tuzla Müftüsü Ali Erhun, Pendik Müftüsü Hüseyin Baş, Kurum Amirleri, Muhtarlar, STK Temsilcileri İle Çok Sayıda Vatandaş Katıldı.

Kur’an-I Kerim Tilavetiyle Başlayan Programda Bir Konuşma Yapan Letafet Kız Kuran Kursu Yönetim Kurulu Başkanı Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çabuk Hayata Gözümüzü Açtığımızda İlk Gördüğümüz Annelerimizdir. Annelerimizin Bize Bir Şeyler Verebilecek Seviyede Olması Bizim İçin Bulunmaz Bir Nimettir. Çünkü Eğitimli ve Bilgili Bir Anne, Çocuğunu O Yönde Yetiştirecek İlim ve İrfan Sahibi Olmasına Büyük Katkı Sağlayacaktır. Aynı Zamanda O Anneler Toplumumuzun En Büyük İhtiyacı Olan Eğitimli Bireylerin Artmasında da En Önemli Etkenlerden Olacaktır. Bugün Burada Açılışını Yaptığımız Bu Güzel Tesis Sayesinde Burada Okuyacak Olan Bugünün Güzel Kız Çocukları; Yarının Eğiten, Öğreten ve Geliştiren Anneleri Olacaktır. O Annelerin Sayesinde İlimize ve Ülkemize Vatanını Seven, Dinine Bağlı, Bayrağına Sahip Çıkan Toplumsal Değerleri Öğrenmiş Bireyler Kazandırılacaktır. Bu Kur’an Kursunun Öncelikle Hayırsever Vatandaşlar, Hüdayi Vakfı ve Desteklerini Hiçbir Zaman Esirgemeyen Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı Destekleriyle Yapımı Tamamlandı Hayırseverlerimizden ve Emeği Geçen Yönetim Kurulumuza Teşekkür Ediyorum. ALLAH Hepinizden Razı Olsun İfadelerini Kullandı.

Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı Yaptığı Konuşmada Böylesine Bugün Yeni Bir Eser Olan Letafet Kız Kuran Kursunu Hizmete Açılışında Biraradayız. Böyle Güzel Bir Kur’an Kursu’nun Açılmasında Emeği Geçen Başkan Yardımcımız ve Yol Arkadaşım Ahmet Çabuk ve Ekibine, Müftümüze, Kaymakamımıza ve Bağışta Bulunan Hayırseverlerimize Ayrı Ayrı Teşekkür Ediyorum. Burada Eğitim Görecek Olan Öğrencilerimize ve Hocalarımıza da Hayırlı Uğurlu Olsun. 10 Yıldır Belediye Başkanı Olarak Hizmet Etme Fırsatını Veren Rabbime Hamd Ediyor. Letafet Kız Kur’an Kursunun Hayırlara Vesile Olmasını Diliyorum Şeklinde Konuştu.

Okunan Dualar ve Kurdele Kesimi İle Açılışı Gerçekleştirilen Letafet Kız Kur’an Kursu Katılımcılar Tarafından Gezildi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

AK PARTİ TUZLA’DA ÖĞRETMENLERİ ÖĞRETMENLERİYLE BULUŞTURDU

HIZLI YORUM YAP