DOLAR

32,5421$% 0.26

EURO

34,7521% -0.02

GRAM ALTIN

2.485,21%0,94

ÇEYREK ALTIN

4.248,00%0,30

BİST100

9.524,59%-0,06

BİTCOİN

2066994฿%4.32475

ETHEREUM

99784Ξ%3.15998

a

KÖROĞLU’NUN TORUNLARI TUZLA’YI SALLADI

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Bolulular Gecesi’nde Yaptığı Konuşmada “Hemşehri Dernekleri Platformu İle Birlik ve Beraberlik İçinde Hakikaten Çok Güzel İşler Yaptık. Tuzlalı Hemşehrilerimiz ve Tuzla Hemşehri Platformu İle Birlikte Tuzla’nın Geleceğini Birlikte Çizdik ve Planladık” Mesajını Verdi.

Tuzla Belediyesi 8. Geleneksel Tuzla’dan Anadolu’ya Kültürler Buluşması’nda 2 Mart 2019 Cumartesi Günü Bolulular Gecesi Düzenlendi. Tuzla Belediyesi Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi’nde Düzenlenen Bolulular Gecesi’ne Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Ogün Dönmez, Mhp Tuzla İlçe Başkanı Erdem Doğruer, Siyasi Partilerin Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Yöneticileri ve Temsilcileri, Tuzla Hemşehri Dernekleri Platformu Başkanı Recep Demir, Dernek Başkanları ve Bolulular Katıldı.

Tuzla’dan Anadolu’ya Bolulular Gecesi’nde Bolu Yöresinin Ünlü Aşçıları Tarafından Hazırlanan Birbirinden Nefis Tatlı ve İkramlıklar Göz Doldurdu. Günün Sürprizi İse Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Fotoğrafının Karpuza Resmedilmesi Oldu.

KESKİN: TUZLA BELEDİYE BAŞKANIMIZ TUZLA’YI MODERN BİR HALE GETİRDİ

Tuzla Bolulular Derneği Başkanı Mustafa Keskin, Selamlama Konuşmasında Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya Teşekkür Etti. Keskin, “Böyle Bir Gecenin Hazırlanmasında Katkılarını Esirgemeyen ve Bizleri Siz Değerli Hemşehrilerimizle Buluşturan, Gece Gündüz Çalışarak Tuzlamız’ı Modern Bir Şehir Haline Dönüştüren Tuzla Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı’ya ve Tüm Katılımcılara Teşekkür Ederim” Dedi.

DEMİR: TUZLA DERNEKLER PLATFORMU DR. ŞADİ YAZICI’NIN ESERİDİR

Tuzla Hemşehri Dernekleri Platformu Başkanı Recep Demir, Hemşehrilerine Platform Hakkında Bilgi Verdi. Platformun Kuruluşundan Bugüne Yapılan Çalışmaları Değerlendiren Recep Demir, “Tuzlamız’ın Şehri Emini Dr. Şadi Yazıcı İle Birlikte İnsanlara Dokunmak, Derneklerimizin Kültürlerini Yaşatmak Adına 2009 Yılında Tuzla Hemşehri Dernekleri Platformu’nu Kurduk. Derneklerimize Gerekli Önemin Verilmesi İçin Bu Çalışmalara Başladık. Başkanımız Sayesinde O Kadar Güzel Şeyler Yaptık ki Ön Yargıları Kırdık ve Yapılan Çalışmalardan Herkes Çok Memnun Kaldı. Desteklerinden Dolayı Belediye Başkanımıza ve Bolulu Hemşehrilerime Teşekkür Ediyorum” Dedi.

KARABACAK: TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR. ŞADİ YAZICI’YI KUTLUYORUM

Bolulu Olarak Geceye Katılan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’yı Tebrik Etti. Karabacak, “Şehirleri ve Kültürleri Buluşturmayı, Ülkenin Mozaiklerini Bir Araya Getirmeyi Çok Güzel Başardığımızı Düşünüyorum. Buradaki Platform ve Yazın Yapılan Etkinlikler İnsanımızın Birbirini Tanımasına Çok Önemli Katkı Sunuyor. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’yı Kutluyorum. Bolulular’dan Şadi Başkanımıza Tam Destek Vermelerini Rica Ediyorum. Şadi Başkan Çok Yakından Tanıyıp Bildiğim Bir Kardeşimiz. Ben Her Şeyine Kefilim” Şeklinde Konuştu.

TUZLA’DA BAŞARIYI BİRLİK VE BERABERLİKLE SAĞLADIK

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, İlçedeki Başarıda Tuzla Hemşehri Derneklerinin Çok Önemli Bir Payı Olduğunu Söyledi. Başkan Yazıcı, “Hemşehri Dernekleri Platformu İle Birlik ve Beraberlik İçinde Hakikaten Çok Güzel İşler Yaptık. Tuzla Ortak Paydasında Dert ve Tasalarımızı Paylaştık. Tuzlamız’ı Bir Üst Lige Çıkardık. Tuzla, 950 Belediye Arasında İlk 30’a Girdiyse Bunu Birlik ve Beraberlik Sayesinde Başardık. Tuzla’yı Altınla Kaplasak da Gelecek Nesillere Eğer Gelenek ve Göreneklerimizi Katamazsak, Onları Meşgul Edip Yanlış Alışkanlıklarla Uğraşmasına Müsaade Etmezsek Geleceğe Dair Yaptığımız Her Şeyin Boş Olduğunu Düşünüyorum. Geleceğe Yatırım İçin İnsana Yatırım Yapmamız Gerekiyordu ve Biz Bunu Başardık. Tuzlalı Hemşehrilerimiz ve Tuzla Hemşehri Platformu İle Birlikte Tuzla’nın Geleceğini Birlikte Çizdik ve Planladık.” İfadesini Kullandı.

Tuzla Bolulular Derneği Başkanı Mustafa Keskin ve Tuzla Hemşehri Dernekleri Platformu Başkanı Recep Demir, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya İsminin Yazılı Olduğu Boluspor Forması ve Atkı Hediye Etti. Şef Aşçılar Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı İsmail Özsoy, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya Fotoğrafını İşledikleri Karpuzu Hediye Etti.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TOKATLILAR CUMHUR İTTİFAKI MÜHRÜNÜ BAŞKAN YAZICI’NIN GÖNLÜNE VURDU

HIZLI YORUM YAP