DOLAR

32,2583$% 0.25

EURO

35,1339% 0.66

GRAM ALTIN

2.276,08%1,02

ÇEYREK ALTIN

3.961,00%0,63

BİST100

8.806,72%-0,01

BİTCOİN

2223387฿%-0.98932

ETHEREUM

113048Ξ%-1.6179

a

KONYASPOR BAŞKANI AHMET ŞAN’DAN SKANDAL TUZLASPOR KARARI

Türk Futbolu’nun Önemli İsimlerinin Bir Araya Gelerek Yepyeni Bir Proje İle Başına Geçtikleri Ve Yönettikleri Tuzlaspor’un Konyaspor’dan Transfer İstekleri Aylardır Bekletilerek Oyalanıyor Ve Engelleniyor. Son Olarak Konyaspor’un Futbolcusu Olan  İbrahim Alan’a Tuzlaspor Kulübü  Talip Olmuştu.

Tuzlaspor Kulübü Başkanı Murat Erdoğan Ve Yönetimi Golcü Oyuncu İbrahim Alan’la Her Konuda Anlaşmış Ve Futbolcu Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay’a Giderek Tuzlaspor ‘da Oynamak İstediğini Belirtmiştir. Dün Akşam Gelen Haberle 1 Aydır Konyaspor Kulübü Tarafından Oyalanan Ve Bolu’da Kampta Bulunan Tuzlaspor İbrahim Alan’ın Konyaspor Kulübü Başkanı Tarafından Başka Kulübe Verilmesi İle Şok Yaşadı. Tuzlaspor Teknik Heyeti İbrahim Alan İle Yapılan Sözlü Anlaşma Gereği Resmi Sözleşmeye Kadar Her Gün Antrenman Programı Göndererek Geldiğin Takıma Hazır Olsun Antrenman Eksiği Olmasın Bilgisine Ulaştık.

Alınan Duyumlar Ve Konuşulanlar  Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan’ın “Ben Konyaspor Kulübü Başkanı Olduğum Sürece Hiçbir Futbolcu Parası, Rakamı Ne Olursa Olsun Tuzlaspor Kulübüne Satılamaz VeKiralanamaz.” İfadelerini Kullandığı Söyleniyor. Konyaspor Kulübünde Büyük Hizmetlerde Bulunmuş Yaptığı Görev Sırasında Konyaspor’a Faydalı Olmuş Takımın Lig’i Üçüncü Bitirdiği UEFA’ya Katıldığı Dönemin Başarılı İsmi  Şuanda da  Tuzlaspor Kulübü Başkanı Murat Erdoğan Şahsında İlçemizin Takımı Tuzlaspor’a Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan Tarafından Yapılan Bu Tavrın Ve Kararın Sebebini Öğrenmek İstiyoruz.

Tuzlaspor Kulübü Başkanı Murat Erdoğan’a Konu İle İlgili Mikrofonu Uzattığımızda Başkan Erdoğan ” Konyaspor Kulübünde Çalıştığım, Görev Aldığım Süre Boyunca Gerek Başkan Gerek Yönetim Ve Takımla Hep İyi İlişkiler İçerisinde Oldum, Belki de Konyaspor Tarihinin En Şeffaf Transfer Dönemini Geçirmesini Sağladık, Aykut Kocaman Hocamız İle Uyum İçerisinde Çalışarak Lig’i Üçüncü Bitirdik Ve UEFA Kupasına Katıldık, Ayrılırken de Bu İlişkileri Koruyarak Görevimi Bıraktım, İbrahim Alan’ı Ahmet Başkan’dan İstedik Futbolcuyla da Anlaştık İbrahim, Mustafa Reşit Akçay Hocamıza da Tuzlasporda Oynamak İstediğini Söyledi. 1 Aydır Bekliyoruz Dün Aldığımız Haber İle İbrahim’in  Başka Kulübe Verildiği Ve Başkanın Tuzlaspor Kulübüne Hiçbir Futbolcu Verilmeyecek İfadelerini Kullandığını Duyduğumda Bende Şaşırdım, Bize Karşı Olan Bu Tavrı Ve Konuşmuşsa Bu İfadelerin Doğruluğunu Ve Sebebini Tuzlaspor Kulübü Olarak Bizde Öğrenmek İstiyoruz” Dedi. Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup’ta Mücadele Edecek Olan Tuzlaspor İbrahim Alan İle İlgili Gelişmeden Sonra Diğer Santrafor Adayları İle Görüşmelerini Hızlandırdı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

ONUR PAKSOY TUZLASPOR’DA

HIZLI YORUM YAP