DOLAR

32,2583$% 0.25

EURO

35,1339% 0.66

GRAM ALTIN

2.276,08%1,02

ÇEYREK ALTIN

3.961,00%0,63

BİST100

8.806,72%-0,01

BİTCOİN

2223387฿%-0.98932

ETHEREUM

113048Ξ%-1.6179

a

KAZAKİSTAN TÜRK DİLİ KONUŞAN GAZETECİLER VAKFI’NI TUZLA’DA AĞIRLADIK

İstanbul Avrasya Gazeteciler Cemiyeti, Kartal Gazeteciler Cemiyeti, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca Liderliğinde, Kazakistan Türk Dili Konuşan Gazeteciler Vakfı Üyelerini Kartal ve Tuzla’da Ağırladı.

Program Kapsamında TGF Heyeti ve Kazakistanlı Gazeteciler, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i Makamında Ziyaret Etti. Ziyarete, TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca, Genel Sekreter Yardımcısı Levent Altun, Basın Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Soylu, Kazakistan Türk Dili Konuşan Gazeteciler Vakfı Başkanı Naziya Joyamergen, İstanbul Avrasya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Oğuzhan Bayrak, Kartal Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Selim Akdoğan ve İki Cemiyetin Yönetim Kurulu Üyeleri Katıldı.

Kazakistan Türk Dili Konuşan Gazeteciler Vakfı Başkanı Joyamergen Başkan Yüksel’e, Kazakistan’ın Yöresel Kıyafeti Hediye Etti.

Akşam Programında İse Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Adem Uçar, Türk ve Kazak Gazetecilere Yemek Verdi.

Geceyi İstanbul’da Geçiren Türk Ve Kazak Heyeti, Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı’nın Ev Sahipliğinde Tuzla’da Bölge Gazetecileriyle Bir Araya Geldi.

KARACA, “BASIN ZOR DURUMDA”

İki Günlük İstanbul Programını Değerlendiren Karaca, Çok Verimli Bir Program Olduğunu Anlatarak, “Anadolu Basını Çok Zor Durumda. İhale ve İcra İlanlarının Kaldırılacak Olması, Gazetelerden ‘Borcu Yoktur’ Yazısının İstenmesi ve Alacaklarının Vergiden Kesilmesi, Yerel Gazeteleri Oldukça Güç Duruma Düşürmüştür.” İfadelerini Kullandı.

Artan Maliyetler ve Gazetelerin Karşılaştığı Güçlükler Konusunda Tedbir Alınması Gerektiğini Aktaran Karaca, Çözüm Bulunmazsa Bu Yıl İçerisinde Çok Sayıda Gazetenin Kapanabileceğini Bildirdi.

Federasyonun Ağustos Ayı İçerisinde İstanbul’da Yapmayı Düşündüğü “Anadolu Buluşmaları” Projesinde Önemli Bir Yol Aldıklarını Vurgulayan Karaca, Projenin Ev Sahipliğini Yapacak Olan İstanbul Avrasya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Oğuzhan Bayrak ve Kartal Gazeteciler Derneği Başkanı Selim Akdoğan’a Teşekkür Etti.

BAYRAK, “GAZETECİLERİN VARLIĞI ÖNEMLİ”

İstanbul Avrasya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Oğuzhan Bayrak Konuşmasında, “İstanbul Avrasya Gazeteciler Cemiyeti ve Kartal Gazeteciler Cemiyeti Olarak Bir Şeyler Yapmaya Çalıştık Ve Bu Sadece Bir Başlangıç, Ortak Hareket Etmeye Devam Edeceğiz, Önümüzdeki Günlerde Daha Geniş Kapsamlı Planlarımız Olacak, Gazetecilerin Varlığı Bizim İçin Çok Önemli. Bizim Burada Nihai Amacımız Gazeteciler Arasındaki Diyaloğu, Birlikteliği ve Güveni Sağlamak Ve Bunu Birlikteliğimiz İle Başaracağız. İki Derneğimiz Gazetecilerin Geleceği İçin Ortak Hareket Etmeye Devam Edecek. Frekansımız Tuttu ki Burada İki Dernek Farklı Düşüncelerle Bir Araya Gelip Misafirlerimizi Ağırladık, Herkese Çok Çok Teşekkür Ediyorum” Dedi.

AKDOĞAN, “BİRLİKTELİK GÜÇ KATTI”

Bir Diğer Ev Sahibi Kartal Gazeteciler Cemiyet Başkanı Selim Akdoğan İse Yaptığı Konuşmasında, “Toplantıya Katılan Tüm Gazeteci Arkadaşlarımıza Saygılar Sunuyorum, İki Günlük Bir Etkinlik İçin Yola Çıktık ve Bu Etkinlikle Birlikte Oluşturduğumuz Birliktelik Bizlere Güç Kattı, Ben Emeği Geçen Herkese Çok Teşekkür Ediyorum İfadelerini Kullandı.

Başkan Akdoğan, Başkanlara Kartal Tarihini Anlatan ve Kendi İmzası Olan Kitabı Hediye Etti.

JOYAMERGEN, “BU GEZİ ÇOK ANLAMLI OLDU”

Kazakistan Türk Dili Konuşan Gazeteciler Vakfı Başkanı Naziya Joyamergen Türkiye’ye Bir Çok Kez Geldiğini, Fakat Bu Gezilerinin Çok Daha Anlam İfade Ettiğini Dile Getirdi. Herkese Göstermiş Oldukları Yakın İlgiden Ötürü Teşekkür Etti.

Program Sonunda İstanbul Avrasya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Oğuzhan Bayrak’a ve Kartal Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Selim Akdoğan’a Kazakistan’ın Milli Kıyafetleri Hediye Edildi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA ERZİNCANLILAR ‘BİNALİ YILDIRIM’LA PİKNİKTE BULUŞTU

HIZLI YORUM YAP