DOLAR

32,5265$% -0.05

EURO

34,9789% 0.35

GRAM ALTIN

2.435,88%0,54

ÇEYREK ALTIN

4.050,00%-0,07

BİST100

9.716,77%-0,05

BİTCOİN

2108182฿%1.12208

ETHEREUM

103212Ξ%1.34105

a

KARATAŞ TUZLA’DA BEŞİROĞLU BİRLİKTE AÇIKLADI KESİNLİKLE EVET ÇIKACAK

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş Tuzla İlçe Başkanlığını Ziyaret Ederek İlçe Başkanı Volkan Beşiroğlu ve Yöneticilerle Bir Araya Geldi.

16 Nisan’da Yapılacak Olan Referandum Çalışmaları İle İlgili İlçe Başkanı Volkan Beşiroğlu Ve Yöneticilerden Bilgi Alan Karataş, Basın Mensuplarının Sorularını da Cevapladı. Meral Akşener’i Kast Ederek Şunları Söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Kinleriyle Nefretleriyle Ayakta Duran Bir Siyasi Parti Değildir. Aklıyla Fikriyle Tecrübeleriyle ve Ülke Sevgisi İle Var Olan Var Olmuş ve Var Olmaya Devam Edecek Bir Siyasi Partidir. Dünü Unutmaz Zamanı Geldiği Zaman Sayfayı Kapatabilir. Her Şeyden Önce Ülkesini Düşünür. Milliyetçi Hareket Partisi 15 Temmuz Öncesi ve Sonrası Olarak Değerlendiriyor. 15 Temmuz’a Gelinme Sebebini Yaratanların Bir Daha 15 Temmuz’un Yaşanmamasını Gerçekleştirecek Yanlışın İçinde Bulunacağını Zannetmiyorum. Türkiye’nin Birik Ve Beraberliği İçin Tek Bayrak Tek Millet Tek Vatan Sözünü Her Yerde Buyuruyoruz. Milliyetçi Ülkücü Camiada Bundan Memnuniyet Duymaktadır. Türkiye’nin Bölünmez Bütünlüğünü İçinde Allah Nasip Ederse Bundan Sonraki Sürede de Vatandaşımızla Birlikte Olacağız.

Milliyetçi Hareket Partisi Türk Milletine Vurgu Türk Milletinin Geleceğini Sıkıntıya Sokmayacak Bağımsızlığını Tehdit Altına Almayacak Anayasanın İlk 4 Maddesini Koruma Altına Alan Sınırlarını Belli Eden Ünitel Yapıyı Tehlikeye Ve Tehdit Edecek Hiçbir Maddenin Geçişine Müsaade Etmeyecek. İçinde Türk Anayasasının Türk Olmayacağı Bir Anayasayı Değil İçinde Buram Buram Türk Kokan Bir Anayasanın Türkiye’de Geçerliliğini Sağlayan Bir Anlayışın Sahibi Olarak Milletin Huzuruna Çıkmıştır.

Duyarlı Ve Refleksleri Olan Bir Tuzla İlçesi Var. Tuzla Anadolu İle Buluştuğu Kapı Bizde Anadolu’nun Havasını Almak İçin Buradan Başlayarak Avrupa’ya Taşıyarak Silivri’ye Kadar Devam Edeceğiz Son Toplantımızı Silivri’de Yapacağız. Tuzla Halkının Bu Referandumda Milliyetçi Hareketinde İçinde Dâhil Olduğu “EVET” Oyunun Da Fazla Kullanacağına da İnanıyoruz. Milletin Aleyhine Gelişecek Hiçbir Eylemin İçerisinde Bulunmayacağımıza Birlikte Olduklarımızla Olmadıklarımızla Sonsuz Derecede İnanırlar Milliyetçi Hareket Partisi Kadrolarıyla Mensuplarıyla Bütün Yapısıyla Bir Bütün 48 Yıl Tarihiyle Kucaklaşmış Bütünleşmiş Ülkesinin Yarınlarda Bir Daha 15 Temmuz ve Ona Benzer Kalkışmaların Oluşmaması Adına Korkuların Yaşandığında Tereddütlerin Yaşandığında Bir Abilerin Beklenmesine Değil Ülkenin Hukuk Devleti Olması Münasebetiyle Kendi İşlerine Mekanizmasıyla Devam Etmesini Arzu Eden Düşünceye Sahip Olduğumuz İçin, Milletimizin İradesine Saygı Duyacağız Vatandaşımızın Hayır’ına da Evet’ine de Rıza Göstermek Zorundayız. Milletimizin Ferasetine Güveniyoruz. Kendimizi Milletin Sinesine Bırakmış Kararlarını Vermesini İstemiş Anlayışın Sahibiyiz.

MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, Meral Akşener’i Kastederek, Yaptığı Açıklamada İse Şunlara Değindi; Her Siyesi Partinin İçinde De Farklı Düşüncelere Saygı Olan İnsanlar Olabilir. Ama Bir Ağaç Düşünün Kökleriyle Dalları Bir Olmaz Kök Daldan Büyük Olmaz Yaprakta Daldan Büyük Olmaz Daldan Kopan Yaprağın Yönünü Rüzgâr Tayin Eder Kök’ü İse Hiçbir Şey Oynatamaz Onun İçin MHP’de Yel Kayadan Ne Kadar Toz Alırsa Bizden de Onu Alırlar Şeklinde Açıklamalarda Bulundu Karataş’ın Tuzla İlçe Başkanlığından Gerçekleştirdiği Basın Açıklamasının Videosunu  http://selamtuzla.com/karatas-kesinlikle-evet-cikacak-2097.html   Linki Tıklayarak İzleyebilirsiniz

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İSTİKLAL MARŞI’NI EN GÜZEL ONLAR OKUYOR

HIZLI YORUM YAP