DOLAR

32,3521$% 0.25

EURO

35,1177% -0.15

GRAM ALTIN

2.308,43%1,37

ÇEYREK ALTIN

3.973,00%0,24

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2288387฿%3.00209

ETHEREUM

115188Ξ%1.85712

a

KARADENİZ KÜLTÜRÜ, TUZLA 12. HAMSİ ŞENLİĞİ’NDE BULUŞTU

12.Geleneksel Hamsi Şenliği’ne AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Hasan Turan, Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı, Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Özcan, Chp Tuzla İlçe Başkanı Hasan Uzunyayla, Mhp Tuzla İlçe Başkanı Volkan Beşiroğlu, Giresun Dereli Tepeküknarlı Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Emin Uzun, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, Muhtarlar ve Giresunlu Vatandaşlar Katıldı. Tuzla Belediyesi Orhanlı Kültür Merkezi’nin Bahçesinde Kurulan Çadırda Pişirilen Balıklar, Konuklara Ekmek Arasında İkram Edildi. Şenliğe Katılanlar Balık Ekmek Keyfinin Yanı Sıra Stantlarda Sergilenen Karadeniz Yöresine Ait Ekmek, Tereyağ, Peynir, Mısır Unu Gibi Yöresel Yiyeceklerden de Alma Fırsatı Buldu.
BAŞKAN YAZICI: MÜCADELEMİZİ BIRAKMAYACAĞIZ

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Şenlikte Yaptığı Konuşmada Birlik ve Beraberlik Mesajı Verdi. Başkan Yazıcı, “Rabbim Bizi Birlik ve Beraberlikten Ayırmasın. Milletimizin En Büyük Gücü Olan O Birlik ve Beraberliğimizi Bozmaya Kalkanlara da Asla Fırsat Vermesin. Bizi 95 Ortak Noktamıza Rağmen 5 Farklılığımızla Yıllarca Birbirimize Düşürmeye Çalıştılar. Asla Bu Oyuna Gelmeyeceğiz, Vatandaşlarımız Bunu Çok İyi Biliyor. 5 Tane Farklılığımız Değil, 95 Tane O Birleştirici Gücümüz, Milli ve Manevi Değerlerimizle Beraber Hem Türkiye’de, Hem Coğrafyamızda, Hem de Dünyada Gereken Cevabı Vereceğiz Allah’ın İzniyle. Biz Biliyoruz ki Bu Ülke Kolay Kolay Kazanılmadı. Binlerce Yıldır Yaşadığımız Bu Topraklarda Hâla Bizi Göçebe ve Misafir Görmeye Çalışan Batılı Yazarların, Düşünürlerin ve Devletlerin de Olduğunu Sakın Unutmayın. Her Zaman Misafir Gibi Görmeye Kalkıyorlar. İstanbul’da Bizi Misafir Görüyorlar. Hala İstanbul Demeyen Konstantinopolis Diyen Zihniyet Var. Zulüm 1453’ta Başladı Diyen Var, Asıl İşgal 1071’de Başladı Diyen Var Ama Ülkemizi ve Milletimiz Var Olduğu Sürece Asla Bizi Bu Topraklarda Rahat Bırakmayacaklarını Biliyoruz Ama Biz de Asla Mücadelemizi Bırakmayacağız” Dedi.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Afrin’deki Zeytin Dalı Harekatını Hatırlatarak “Mehmetçik Dün Yola Çıktı. Rabbim Yar ve Yardımcıları Olsun. Dualarımız da Onlarla Beraber. Maddi ve Manevi Her Zaman Onların Arkasındayız” Dedi.

TURAN: TOPLU HAREKET EDİNCE BEREKET OLUR

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Hasan Turan da Yaptığı Konuşmada Derneğin Yaptığı Etkinlikleri Beğendiğini İfade Ederek, Desteklerinden Dolayı Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya Teşekkür Etti. Turan, “Tepeküknarlı Derneğimizin Israrla, İnatla, Büyük Bir Gayret ve Başarıyla Sürdürdüğü, Hamsinin Bahane Olduğu, Aslında Bir Araya Gelip Muhabbet Halkasını Oluşturduğumuz Bu Etkinliği Tebrik Ediyorum. Bu Çabalarından Dolayı Dernek Başkanımız ve Ekibini Tebrik Ediyorum, Başarılarının Devamını Diliyorum. Belediye Başkanımız, Hemşerilerimizin Buradaki Her Türlü Etkinliğine, Sivil Toplum Kuruluşlarına ve Onların Çalışmalarına Destek Veriyor. Allah Razı Olsun. Biz Karadenizliler Özellikle Giresunlular Gittiğimiz Yere Sevgi Götürürüz, Saygı Götürürüz, Dayanışma Götürürüz, Birlik ve Beraberlik Götürürüz, Her Şeyden Önemlisi Heyecan Götürürüz, Coşku Götürürüz. Heyecan ve Coşkuyu Götürmek İçin Vesile Bulmaktan Hiç Eksik Kalmayız. Bugün de 12. Defa Tuzla’da Bir Araya Gelmemizin Vesilesi Hamsi Oldu. Toplu Hareket Edince İşte Bereket Olur. Toplulukta Rahmet Vardır, Ayrılıkta Zayıflık. Bugünlerde Toplarımızın, Tüfeklerimizin Terör Örgütlerinin Cephelerini Dövüldüğü Günlerde Birlikte Hareket Etmemiz Memleket ve Millet Menfaatine Uygundur.” Şeklinde Konuştu.

12.Geleneksel Hamsi Şenliği, Karadeniz Yöresi Sanatçılarının Konseri ve Horonlar İle Devam Etti.

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA BELEDİYESİ, HER YIL OLDUĞU GİBİ YARIYIL TATİLİNDE OKULLARI TEMİZLİYOR

HIZLI YORUM YAP