DOLAR

32,5421$% 0.26

EURO

34,7521% -0.02

GRAM ALTIN

2.485,21%0,94

ÇEYREK ALTIN

4.248,00%0,30

BİST100

9.524,59%-0,06

BİTCOİN

2066994฿%4.32475

ETHEREUM

99784Ξ%3.15998

a

KARACA AHMET SULTAN DERGAHI TUZLA ŞİFA CEMEVİ’NDE MUHARREM ORUCU DUALARLA AÇILDI

Muharrem Ayı Münasebetiyle Şifa Mahallesinde Bulunan Karaca Ahmet Sultan Dergahı Tuzla Şifa Cem Evi’ni Ziyaret Eden MHP Tuzla İlçe Başkanı Erdem Doğruer, Başkan Yardımcıları Halil İbrahim Uz, Bayram Dağdelen ve Murat Yıldırım,  Tuzla Belediyesi MHP Meclis Üyesi Volkan Beşiroğlu ve Ferhat Altunkaynak, Muharrem Orucunda Dernek Başkanı Gülendem Şen ve Türkülerin Hanımefendisi Neşe Bakay İle Bir Araya Gelerek Hep Beraber İftar Açtı.

İçinde Bulunduğumuz Muharrem Ayı’nın Tüm İnsanlığa ve Toplumumuza Hayırlar ve Güzellikler Getirmesi Temennisinde Bulunan MHP Tuzla İlçe Başkanı Erdem Doğruer, “Bu Mübarek Ayın Bizleri,  Sevgiye, Kardeşliğe, Barışa ve Esenliğe Götürmesini Cenab-ı Allah’tan Niyaz Ederim” Dedi.

Doğruer Burada Yaptığı Konuşmada: “Bu Topraklar Üstünde Binlerce Yıl Kardeş Olarak Bir Arada Yaşadık. Bu Aylar Tüm Alevi Canlarımızın Oruç Tuttuğu Zamanlardır. Her Zaman Yanlarındayız. Cem Evlerinde Açtıkları Ocaklarla Vatandaşlarımıza İftar İkram Ediyorlar. Aynı Kazanda Pişen Yemekleri Hepimiz Bir Kaşık Olarak Yiyoruz. Sizlerin Sadece Bu Günlerinizde Değil Her Zaman Yanınızdayız İfadelerini Kullandı.

Karaca Ahmet Sultan Dergahı Tuzla Şifa Cemevi Dernek Başkanı Gülendem Şen Yaptığı Açıklamalarda MHP İlçe Başkanı ve Yöneticilerini İle Meclis Üyelerini Aralarında Görmekten Son Derece Mutlu Olduklarını Dile Getirerek, MHP İlçe Başkanımız ve Teşkilatı Buranın Yabancısı Değildir. Kendisi Her Zaman Yanımızda Olmuştur. İftarımıza Gelerek Anlam Kattılar Bizlerle Birlikte Oldular Başkanımıza ve Tüm MHP’li Dostlarımıza Teşekkür Ederiz Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA GEMİ GENÇLİK MERKEZİ’NDE ANLAMLI DALIŞ

HIZLI YORUM YAP