DOLAR

32,5640$% -0.01

EURO

34,8784% -0.05

GRAM ALTIN

2.422,73%-0,29

ÇEYREK ALTIN

4.054,00%-0,68

BİST100

9.722,09%0,80

BİTCOİN

2086877฿%-3.20001

ETHEREUM

101986Ξ%-2.21126

a

KAN BAĞIŞI HAYAT KURTARIR!

Tuzla Belediyesi, Kan Stoklarının Azalması Üzerine Kızılay Tarafından Yapılan Kan Bağışı Çağrısına Uyarak, Tuzla Kızılay Şubesi İle Kan Bağışı Kampanyası Düzenledi. Kan Bağışı Çağrısı Üzerine Kampanyaya Destek Veren Duyarlı Vatandaşlarımızı, Kan Vermek İçin Geldikleri Kan Bağışı Noktasında Kızılay Ekipleri Karşıladı.

“KAN STOKLARI DÜŞTÜĞÜ İÇİN BU KAMPANYAYI DÜZENLİYORUZ”

Etkinliğe Katılan Tuzla Belediye Başkanı Dr.Sadi Yazıcı, “Çok Önemli Bir Kampanya. Covid-19 Nedeniyle Kan Veren Vatandaşlarımızın Sayısının Azalması, Ülkemizdeki Kan Stoklarının Düşmesine Neden Oldu. Covid-19’un Dışında Süren Hayatın Olduğu ve Bu Süren Hayat Boyunca da Başta Cerrahi Müdahaleler Olmak Üzere, Kan İhtiyacı Olan Birçok Hastamızın Olduğunu Düşünerek, Bu Süreçte Düşen Kan Stoklarının Eski Seviyesine Getirebilmesi İçin Kan Bağışı Düzenliyoruz” Dedi.

“COVİD-19 HASTALIĞINI GEÇİRENLERİ DE DAVET EDİYORUM”

Türkiye’de Kan Bağışı Kampanyasını En Tecrübeli Şekilde Kızılay’ın Yaptığını Belirten Yazıcı Şunları Söyledi: “Bir Baba, Bir Hekim, Toplumun Bir Bireyi ve Bir Belediye Başkanı Olarak Rica Ediyorum; Mümkünse Herkesi Kan Vermeye Davet Ediyorum. Çünkü Birçok İnsanın Buna İhtiyacı Var. Birçok İnsanın Hayatı Kurtulacak. Aynı Zamanda Duyarlılıkla Birlikte Covid-19’u Geçirmiş Olan Vatandaşlarımızın, En Son Negatif Sonucunu Öğrendikten 28 Gün Sonra Plazma Bağışıyla Birlikte, Kartal Kızılay Kan Merkezi’nde Kan Bağışı Yaparak, Birçok Covid-19 Hastasının da İyileşmesine Katkı Sunmaya Çağırıyoruz. Covid-19 Hastalığını da Geçiren Vatandaşları da Bu Duyarlılığa Davet Ediyorum.”

Tuzla Belediyesi, Başarıyla Sürdürdüğü COVID 19 Mücadele Sürecini Kan Bağışı Kampanyasıyla Genişleterek Hayatın Her Alanında Çalışmalarına Devam Ediyor.

KIZILAY BAŞKANI SEBAHATTİN DEMİRCİ: ÇAĞRIMIZA KULAK VERİP, HASTALARIMIZI ÇARESİZ BIRAKMADIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER TUZLA

Tuzla Genelinde Başlattığımız #KanDostum Kampanyasına Gösterdiğiniz Yoğun İlgiden Dolayı Tüm Tuzlamıza Kızılay Adına Teşekkür Ederim. Tuzla Belediye Başkanımız Dr.Şadi Yazıcı Beyefendinin de Destek Verdiği Belediyemizin işbirliğiyle Her Hafta Pazartesi Günü İftar Sonrası Farklı Bir Mahalle Gerçekleşecek Kan Bağışı Kampanyamız Devam Edecek.

11 Mayıs Pazartesi Günü Saat 21:00’dan 24:00 Kadar Şifa Kültür Merkezinde Olacağız Sosyal Mesafe ve Sterilizasyon Kurallarına Dikkat Ederek Kan Bağışı Kampanyamıza Desteklerinizi Bekliyoruz. Bir Kez Daha Belirtmek İsterim ki ÇAĞRIMIZA KULAK VERİP, HASTALARIMIZI ÇARESİZ BIRAKMADIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER TUZLA Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

ENDER SARAÇ; “ESAS OLAN FİZİKİ MESAFE”

HIZLI YORUM YAP