DOLAR

32,5421$% 0.26

EURO

34,7521% -0.02

GRAM ALTIN

2.485,21%0,94

ÇEYREK ALTIN

4.248,00%0,30

BİST100

9.524,59%-0,06

BİTCOİN

2066994฿%4.32475

ETHEREUM

99784Ξ%3.15998

a

KALE OKULLARI ÖĞRENCİLERİNİN SAĞLIĞINI ŞANSA BIRAKMIYOR…

Eğitimin Güvenilir Adresi ve Marka Kurumlarından Olan Kale Okulları , “Öğrencilerimizin Sağlığı Bizim İçin Her Şeyden Önemlidir.” Mantığıyla İlerleme ye Devam Ediyor.

Kale Anaokullarında Pandemi Sürecinin Başladığı Günden Bugüne Kadar Eğitim Öğretime Ara Verilmesine Rağmen İnternet Üzerinden Uzaktan Eğitime Devam Edilmiştir.

Pandemi Sürecinde Türkiye Genelindeki Tüm Şubelerinde Her Ay Düzenli Olarak Üç Kez Dezenfekte İşlemi Uygulanmıştır. Son Dezenfekte İşlemini 08.06.2020 Tarihinde (Nano Gümüş Hijyen Kalkanı) Teknolojisi İle Gerçekleştirmiştir.

Sağlığa ve Hijyene Önem Veren Kale Anaokulları Eğitimde de Happy Kids World Konseptiyle Farklılıklar Yaratıyor.

KALE OKULLARINDA OKUL ÖNCESİ EĞİTİMİN ÖNEMİ;

Okul Öncesi Eğitim, Çocuğun Doğumundan Başlayarak İlköğretime Başladığı Döneme Kadar Geçirdiği Süreç Olarak Tamamlanabilir.

Kale Anaokullarımızda Çocukların Gelişim Özellikleri, Bireysel Farklılıkları ve Yetenekleri Göz Önüne Alınarak Çocukların Sağlıklı Bir Biçimde Fiziksel, Duygusal, Dil, Sosyal ve Zihinsel Yönden Gelişimlerini Sağlayıcı, Olumlu Kişilik Temellerinin Atıldığı Yaratıcı Yönlerinin Ortaya Çıkarıldığı, Çocukların Kendilerine Güven Duymalarının Sağlandığı Öncü Bir Kurumdur.

Ebeveyn ve Eğitimcilerin Etkin Olduğu Sistemli Bir Eğitim Diye Tamamlayabiliriz.

Günümüzde Özellikle Ebeveynlerin Çalışması, Oyun Bahçelerinin Azlığı Gibi Nedenlerle Küçük Çocuğun Bakımı, Beslenmesi, Eğitimi ve Evde Bakımı Oldukça Güçleşmiştir. Anneanne, Babaanne ve Diğer Kişiler Tarafından Ne Kadar İyi Bakılırsa Bakılsın, Ne Kadar Çok Sevilirse Sevilsin, Çocuğun Sosyal Gelişimini Gerçekleştirebileceği Arkadaşlara ve Oyun Ortamına Ayrıca Evde Kendisine Sağlanamayan Eğitim İmkânlarına Ulaşmaya ve Düzenli Eğitim Programlarına Katılabilmesi İçin Ailenin Dışında Eğitimcilere İhtiyacı Vardır.

Kale Anaokullarımızda, Alanında Uzman Kadromuz ve Çift Öğretmenli Eğitim Sistemiyle Hizmet Verilmektedir. Ayrıca Cambridge Yayınları İle İki İngilizce Öğretmeni Eşliğinde On Saat İngilizce Dersi, İki Saat Almanca Dersi ve Drama, Görsel Sanatlar, Satranç, Akıl Oyunları, Yüzme, Spor, Müzik, Dans Gibi Branş Derslerimiz İle Öğrencilerimizi Sosyal Duygusal ve Akademik Olarak Hazırlayıp Kişiliklerinde İyi Bir Birey Olarak Yetiştirip Aynı Zamanda Montessori ve Reggio Emillia Eğitimleri İle Yaparak-Yaşayarak Öğrenme Kavramlarını da Kazandırıyoruz.

Kale Anaokullarımızın Tüm Şubelerinde Çocukların Sosyalleşmeleri ve Kaliteli Vakit Geçirebilmeleri İçin Okulun Fiziki Koşullarına da Dikkat Etmektedir.

OKULUMUZUN FİZİKİ YAPISI;

Okul Binalarımızın İçerisinde Playland (Oyun Parkı, Top Havuzu, Kaydırak Vb.)Tuz Terapi Odası, Bahçe Oyun Alanları, Geniş Derslikler, Yemekhane, Etkinlik Odaları, Havuz, Revir Vb. Gibi Alanlarla Öğrencilerinin Rahat Bir Ortamda Oynamaları ve Sosyalleşmeleri İçin Geniş Bir Yelpaze Sunuyor.

Kale Anaokulları Öğrencilerinin Eğitim, Sağlık ve Hijyenin Yanı Sıra Sağlıklı Beslenmeye Verdiği Önemle de Dikkatleri Çekiyor.

KALE ANAOKULLARINDA BESLENME;

Patenti Kale Okullarında Olan Catering Şirketi Bünyesinde Yemeklerini Kalori Cetveline Uygun Olarak, Menüleri Gıda Mühendisi Tarafından Hazırlanmaktadır.

Ana Öğün ve Ara Öğün Olarak Beş Öğün Şeklinde Sağlıklı ve Paketsiz Gıdalarla Öğrenciler Beslenmektedir.

Kale Anaokulları Tüm Şubeleri İle Sakarya/Serdivan Şubesi, Sakarya/Sapanca Şubesi, Kocaeli/İzmit Şubesi ve İstanbul/Tuzla Şubesi 15 Haziran’da Siz Değerli Velilerimiz ve Öğrencilerine Kapılarını Güvenle Açıyor.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

KALE OKULLARI MESLEK LİSELERİ, İSTİHDAMA BÜYÜK KATKI SAĞLIYOR!

HIZLI YORUM YAP