DOLAR

32,5640$% -0.01

EURO

34,8784% -0.05

GRAM ALTIN

2.422,73%-0,29

ÇEYREK ALTIN

4.054,00%-0,68

BİST100

9.722,09%0,80

BİTCOİN

2086877฿%-3.20001

ETHEREUM

101986Ξ%-2.21126

a

KALE ANAOKULLARINDA KORONAVİRÜSE GEÇİT YOK !!!

Eğitimin Güvenilir Adresi ve Marka Kurumlarından Olan Kale Okulları,“Öğrencilerimizin Sağlığı Bizim İçin Her Şeyden Önemlidir.” Mantığıyla İlerlemeye Devam Ediyor.

Kale Anaokullarında Pandemi Sürecinin Başladığı Günden Bugüne Kadar Eğitim Öğretime Hala Devam Etmektedir.

Kale Anaokullarında Koronavirüs (Covid-19) Tedbirleri Kapsamında Hijyen ve Dezenfeksiyon Çalışmaları Kararlılık ve Hassasiyetle Devam Ediliyor. Pandemi Sürecinde Türkiye Genelindeki Tüm Şubelerinde Her Ay Düzenli Olarak Üç Kez Dezenfekte İşlemi Uygulanmıştır. Son Dezenfekte İşlemini 06.11.2020 Tarihinde (Nano Gümüş Hijyen Kalkanı) Teknolojisi İle Gerçekleştirmiştir.

KALE OKULLARINDA COVİD-19‘A KARŞI RUTİN UYGULAMALAR;

-Okul Girişlerinde Özel Dezenfektanlı Paspaslar Yerleştirilmiştir.

-Okula Girişlerde Ateş Ölçümleri Yapılmakta ve Ateş Ölçem Tablosuna Bilgiler Alınmaktadır.

-Okulumuzda Detaylı Temizlik Çalışmaları ve Ayrıca Dezenfeksiyon İçin 3 Gün Süren Nano-Gümüş İyon Uygulaması Her Ay Düzenli Periyotlarla Tekrarlanacaktır.

-Okul Binaları İçinde, Özellikle Sınıflarda Sürekli ve Düzenli Aralıklarla Temizlik, Dezenfeksiyon ve Havalandırma İşlemleri Yapılmaktadır.

-Her 3 Saatte Bir Çamaşır Suyu İle Tuvaletlerin ve Zeminlerin Dezenfeksiyon İşlemleri Yapılmaktadır.

-Her 3 Saatte Bir Sprey Dezenfektanlar İle Tüm Kapı Kolları ve Sık Dokunulan Ortak Alanların Dezenfeksiyonları Yapılmaktadır.

-Her Yüzeye Farklı Renklerde Bez Kullanılmakta Gün Sonunda Yıkanabilen Bezler Sodyum Hipoklorit veya Başka Bir Dezenfektenle Dezenfekte Edilmektedir.

Kale Okulları Yönetim Kurulu Başkanı, Bahir Azak Düzenli Olarak Yapılan Dezanfektan İşlemleri Alakalı Şu Sözleri Söyledi;

“İnsanlık Olarak Zorlu Bir Dönemden Geçmekteyiz Bu Süreci Hem Kurum Hem de Kişisel Olarak Alacağımız Sıkı Önlemlerin Yanı Sıra, Serinkanlılığımızı Koruyarak, Birbirimize ve Çevremize Vereceğimiz Destek İle En Az Sorunla Atlatabileceğimize İnanıyoruz. Okullarımızda Günlük, Haftalık, Aylık ve Tatil Dönemi Temizlik Süreçleri ve İş Planları Kapsamında Takip Edilmekte, Değerlendirilmekte ve Gerektiğinde İyileştirilmektedir.”

    KALE OKULLARI ÇOCUKLARIN SAĞLIĞINI ŞANSA BIRAKMIYOR!!!

                               KALELİ OLMAK AYRICALIKTIR

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

KALE OKULLARI ÖĞRENCİLERİ 2-8 KASIM LÖSEMELİ ÇOCUKLAR HAFTASINA DUYARLILIK OLUŞTURDU

HIZLI YORUM YAP