DOLAR

32,5265$% -0.05

EURO

34,9789% 0.35

GRAM ALTIN

2.435,88%0,54

ÇEYREK ALTIN

4.050,00%-0,07

BİST100

9.716,77%-0,05

BİTCOİN

2108182฿%1.12208

ETHEREUM

103212Ξ%1.34105

a

KADINLARIN GÖNÜLLERİNİ TUZLA HALKININ YARARINA BİRLEŞTİRİYORUZ

Çağrıbey İlkokulu Okul Aile Birliği, Kahvaltılı Toplantı Düzenledi. Kahvaltıya Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Eşi Dr. Fatma Yazıcı Ve Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Yönetim Kurulu, Atatürkçü Düşünce Derneği Tuzla Şube Başkanı Şengül Özpagada, Öğretmenler ve Veliler Katıldı.

ÇOCUKLARIMIZIN DAHA İYİ EĞİTİM ALMASI İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Eşi Dr. Fatma Yazıcı, Kahvaltıda Yaptığı Konuşmada Okul Aile Birliklerinin İlçede Gönüllü Olarak Çok Önemli Hizmetlere İmza Attığını Söyledi. Kendilerinin de Bu Hizmetleri Desteklediklerini Belirten Dr. Fatma Yazıcı, “Tuzla’daki Okul Aile Birlikleri, İlçemizde Bir Çığır Açtılar. Gönüllerini Ortaya Koyuyorlar ve Maaşlı Personelden Çok Daha İyi Çalışmalar Yapıyorlar. Çocuklarımızın Daha İyi Eğitim Alması İçin Hepimiz Ayrı Ayrı Mücadele Ediyoruz. Bu Yüzden Kendilerini Tebrik Ediyorum ve Başarılar Diliyorum. Başka İlçelerde Nasıl Bilmiyorum Ama Tuzla’da Okul Aile Birlikleri İle Olan Diyaloğumuz ve İlişkimiz, Okullarımızın ve Tuzla’mızın Yararına Çok Gelişmeler Gösteriyor” Dedi.

KADINLARIN GÖNÜLLERİNİ TUZLA HALKININ YARARINA BİRLEŞTİRİYORUZ

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Eşi Dr. Fatma Yazıcı, Kahvaltıya Katılan Kadınları Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’nda Kadın Kent Gönüllüsü Olmaya Davet Etti. Kadınların Güç ve Gönül Birliğinin Tuzla Halkının Yararına Hizmetler Üreteceğini Belirten Dr. Fatma Yazıcı, Konuşmasına Şu Şekilde Devam Etti: “Tuzla Halkının Faydasına Yönelik Gönüllü Çalışmalarımız Artarak Devam Ediyor. Bizler Burada Bugün Gönül Elleri Çarşısı Olarak Gönüllüleri İle Birlikteyiz. Gönüllüleri Birleştirmek, Tuzla Halkının Faydasına Olacak Şekilde Gönüllü Olmak Adına Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’nda Gönüllü Olmanızı Arzu Ederiz. Neden? Çünkü Biz Her Yere Ulaşamayız. Sizler Bizim Gören Gözümüz, Tutan Elimiz Olabilirsiniz. Bizlere “Şurada Yardıma İhtiyaç Duyan Birisi Var” Diyebilirsiniz ve Hep Birlikte O Kişiye O Yardımı Tarafsızca Ulaştırabiliriz. Bizim Hiç Olmadığımız Yerler Olabilir. Bu Nedenle Gönüllü Ağımızı Genişletmek Halkımızın Yararına ve Faydasına Olacaktır. Hangi Fikirden, Hangi Düşünceden Olursak Olalım Kadın Olmak Bu Tarafları, Ön Yargıları Bir Yere Koyup Gönülleri Birleştirerek Yolumuza Devam Etmek Demektir. Tuzla’da Bunu Başardığımızı Düşünüyoruz. Kadın Olarak Güçlerimizi Birleştirirsek, Ön Yargılarımızdan Sıyrılabilirsek Tuzla’da Çok Güzel İşler Başaracağımızı Düşünüyorum. Buna Tuzla’nın da Türkiye’nin de Birlik ve Beraberlik Açısından İhtiyacı Var.”

KADIN KENT GÖNÜLLÜSÜ AİLESİNE YENİ ÜYELER KAZANDIRILDI

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Yönetim Kurulu Üyeleri, Velileri Tek Tek Ziyaret Ederek Gönüllülük Hakkında Bilgi Verdi ve Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’na Kadın Kent Gönüllüsü Yeni Üyeler Kazandırdı. Atatürkçü Düşünce Derneği Tuzla Şube Başkanı Şengül Özpagada, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Eşi Dr. Fatma Yazıcı’ya Mustafa Kemal Atatürk’ün Tablosunu Hediye Etti.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA’NIN MİNİK ÖĞRENCİLERİ, HADİSLERİ EZBERE OKUDU

HIZLI YORUM YAP