DOLAR

32,2583$% 0.25

EURO

35,1339% 0.66

GRAM ALTIN

2.276,08%1,02

ÇEYREK ALTIN

3.961,00%0,63

BİST100

8.806,72%-0,01

BİTCOİN

2223387฿%-0.98932

ETHEREUM

113048Ξ%-1.6179

a

İSTANBUL’DA OKUMA YAZMA SEFERBERLİĞİ TUZLA’DA BAŞLADI

Av.Şeyma Döğücü’nün Startı İle Eğitim Kenti Tuzla’da Başlayan ve Tüm İlçelerde Eş Zamanlı Olarak Uygulanan Okuma Yazma Seferberliği Tuzla Protokolü’nün Katılımıyla Gerçekleşti.

Tuzla’dan Başlatılan ‘Okuma Yazma Seferberliği’ne AK Parti İstanbul Kadın Kolları Başkanı Av.Şeyma Döğücü, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci, Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı ve Eşi Başhekim Fatma Yazıcı, AK Parti Tuzla Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı, Tuzla Halk Eğitim Merkezi Müdürü Metin Çangır, Farabi İlköğretim Okulu Müdürü Gökay Yılmaz ve Kursiyerler Katıldı.

AK Parti İstanbul Kadın Kolları Başkanı Şeyma Döğücü, Tuzla Halk Eğitim Merkezi’nde Düzenlenen Etkinlikte Yaptığı Konuşmada, Kadınların Eğitimine Önem Verdiklerini Belirterek, “Bugün Burada 76 Yaşındaki Annemizden 30 Yaşındaki Annemize Kadar Çok Çeşitli Profillerle Karşılaştık. Bunun Amacı Türkiye’de Okuma Yazma Bilmeyen Kimse Kalmasın.” Dedi.

Okuma yazma Seferberliğinin Önemini Vurgulayan Döğücü, “Biliyorsunuz Çok Yakın Zamanda Cumhurbaşkanımız ve Çok Değerli Eşleri Emine Erdoğan Hanımefendi Okuma Yazma Seferberliğini Başlattı. Geçmiş Dönemde Birtakım İmkansızlıklar Dolayısıyla Okuma Yazma Öğrenememiş Olan Kişilere Yönelik Bir Çalışma. Okuma Yazma Bilmeyen Beyefendiler de Var. Onlar da Müracaat Ettiler. Dolayısıyla Bu Çalışmamız Milli Eğitim Bakanlığımıza Bağlı Olan Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Tarafından Yürütülüyor.” İfadelerini Kullandı.

Tek Bir Kişinin Bile Başvurması Halinde Sınıfın Açılacağını ve Öğretmen Bulunacağını Aktaran Döğücü, Şunları Kaydett; “İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerimizle, Halk Eğitim Müdürlüklerimizle İrtibatta Olacağız. Bu Sonuçları da Alacağız. ve İstatistikleri de İstanbul Genelinde Görmüş Olacağız. Sizlere Başarılar Diliyorum. Defterlerinizi Gördüm, Yazdığınız Yazıları Gördüm. Çok Güzel. İnci Gibi Yazılar Yazmışsınız. Tebrik Ediyorum.”

Tuzla Halk Eğitim Merkezinde ki Ziyaretin Ardından Tuzla Farabi İlkokulunda Açılan Sınıftaki Kursiyerleri de Ziyaret Başkan Döğücü Okumaya Gelen Yetişkin Hanımların Tahtaya Çıkarak Yazdıkları Yazıları Görünce Memnuniyetini İfade Ederken Bazı Teyzeler Okuma Yazmayı Çözünce Cumhurbaşkanımıza Mektup Yazacağını Söyleyince Duygu Dolu Anlar Yaşandı.

Konuşmaların Ardından Döğücü ve AK Parti Tuzla Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı İle Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı’nın Eşi Başhekim Fatma Yazıcı Kadın Kursiyerlere Karanfil Dağıttı Okul Ziyaretlerini Tamamladı.

Eğitime Verdiği Destekle Bilenen Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır’ı Makamında Ziyaret Eden AK Parti İstanbul Kadın Kolları Başkanı Av.Şeyma Döğücü, Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı’nın Eşi Başhekim Fatma Yazıcı ve AK Parti Tuzla Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı Tuzla’dan Başlatılan ‘Okuma Yazma Seferberliği’ne Verdiği Destekten Dolayı Tuzla Kaymakamı Çalışır’a Teşekkür Etti.

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA OKUL SPORLARI ATLETİZM ŞENLİĞİ NEFESLERİ KESTİ

HIZLI YORUM YAP