DOLAR

32,5137$% 0

EURO

34,6600% -0.14

GRAM ALTIN

2.432,14%-2,69

ÇEYREK ALTIN

4.129,00%-3,20

BİST100

9.645,02%-0,50

BİTCOİN

2161792฿%3.17083

ETHEREUM

103793Ξ%1.74851

a

İLK DEFA OY KULLANACAK GENÇLER BİNALİ YILDIRIM’A SORDU

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım AK Parti Tuzla Gençlik Kolları Başkanı ve Tuzla Belediye Meclis Üyesi Adayı Hakan Yıldızcı İlk Defa Oy Kullanacak Gençler Tuzla Beleyesi Kültür ve Nikah Sarayında Biraraya Geldi.

Gençler Soruyor Başkan Cevaplıyor Adlı Bir Program Düzenleyen AK Parti Tuzla Gençlik Kolları Başkanı ve Tuzla Belediye Meclis Üyesi Adayı Hakan Yıldızcı’nın Konuğu AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım Oldu. Programa Katılan Gençler Siyasetten Sanata, Altyapıdan Spora Her Alanda Diledikleri Soruları Belediye Başkan Yıldırım’a Yöneltti.

İlk Defa Oy Kullanacak Gençlerle AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’ı Buluşturarak Yüz Yüze Sohbet Ve Soru Sorma İmkanı Tanıyan ‘Gençler Soruyor’ Başkan Cevaplıyor Programına Tuzla’da Çok Sayıda Genç Katıldı.

Tuzla Belediyesi Nikâh Sarayı Ve Kültür Merkezi’nde Düzenlenen ‘Gençler Soruyor’ Başkan Cevaplıyor Programında Gençler Siyasetten Sanata, Altyapıdan Spora Her Alanda Diledikleri Soruları AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’a Yöneltti.

Programa AK Parti İstanbul Milletvekilleri Mihrimar Belma Satır, İsmet Uçma, Osman Boyraz, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak, Mhp Tuzla İlçe Başkanı Erdem Doğruer, Tuzla Belediye Başkanı ve AK Parti Tuzla Belediye Başkan Adayı Dr. Şadi Yazıcı,Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çabuk, Meclis Üyesi Adayları da AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’a Eşlik Etti. Gençlerin İlginç ve Önemli Sorularını İlgiyle Takip Etti.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

BİNALİ YILDIRIM, “TUZLA’DA ŞADİ YAZICI’YA OY VERİN, BÜYÜKŞEHİRDE’DE BENİ UNUTMAYIN”

HIZLI YORUM YAP