DOLAR

32,5137$% 0

EURO

34,6600% -0.14

GRAM ALTIN

2.432,14%-2,69

ÇEYREK ALTIN

4.129,00%-3,20

BİST100

9.645,02%-0,50

BİTCOİN

2161792฿%3.17083

ETHEREUM

103793Ξ%1.74851

a

İKİNCİ ‘HAKAN YILDIZCI’ DÖNEMİ SEÇİMLERE DAMGA VURACAK

Şifa AVM Toplantı ve Konferans Salonu’nda Gerçekleştirilen AK Parti Tuzla İlçe Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi’ne AK Parti İstanbul Milletvekilleri Metin Külünk ve Osman Boyraz, AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Taha Ayhan, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak ve Yönetimi, Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı, Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çabuk, Tuzla Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Tuzla Eski İlçe Başkanı Sebahattin Demirci, TUZSİAD Başkanı Erkan Yavuz Atagün, STK Başkan ve Yöneticileri İle AK Parti Tuzla İlçe Gençlik Kolları Üyeleri Katıldı.

AK Parti Tuzla İlçe Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi Divan Heyetinin Oluşturulmasının Ardından, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı İle Devam Etti.

AK Parti Tuzla İlçe Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi’nde Yeniden Aday Gösterilen Gençlik Kolları Başkanı Hakan Yıldızcı, Yaptığı Selamlama Konuşmasında, “ Görevi Devraldığımızdan Bu Yana Geçen İki Buçuk Yıllık Süre Zarfında Partim Adına Tuzla’da Genç Kardeşlerimle Hasbihal Olmayı, Milletimize ve Partimize Hizmet Etmeyi Kıymetli Bir Görev Olarak Kabul Ettim. Şükürler Olsun ki, Ömrüm Boyunca Şerefle, Onurla ve Gururla Yad Edeceğim 15 Temmuz Destanına En Ön Saflarda Şahitlik Etmek Nasip Oldu. Sokaklarda Başlayan Direnişin Nasıl Bir Dirilişe Dönüştüğünü Tüm Dünyaya Göstermiş Olduk. Bize Umut Bağlayan Mazlumların Yüzlerine Tebessüm Olduk. Siz Değerli Kardeşlerim İle Birlikte Nöbet Gecelerinde Omuz Omuza Sabahladık. Birlikte Dertlenip Birlikte Eğlendik. Rabbim Milletimize Böyle İhanet Günlerini Tekrar Yaşatmasın İnşallah. Cumhurbaşkanımız, Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın Yanında Hepimiz Bu Davanın Neferleri ve Umuduyuz” Dedi.

AK Parti Tuzla İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hakan Yıldızcı Konuşmasında, Sorumluluklarının Ağır Olduğunu Belirterek, “ Yaklaşık 100 Yıl Önce Bu Millete Vurulan Kördüğümü, 2002 Yılından Beri AK Parti İktidarıyla Birlikte Çözmeye Başladık. Hayatın Her Anında Yenilenme ve Değişimi Yaşadık. Çok Şükür, Birçok Alanda Artık Dünyaya Öncülük Edecek Seviyeye Geldik. Artık Önümüzde Kritik Bir 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçim Var. İnşallah Tuzla’da Her Zamanki Gibi Üzerimize Düşeni Fazlasıyla Yapacağız. Gençlik Her Daim Liderimizin Yanında. Gençlik Kolları Olarak Ulaşılmadık Hiçbir Genç Kardeşimizi Bırakmayacağız. Parkta, Halı Sahada, Cafelerde, Kahvelerde, Okullarda, Sokakta Her Daim Genç Kardeşlerimizle İletişim Halinde Olup Onlarla Muhabbetimizi, Bağımızı Sağlamlaştıracağız. Onların Düşüncelerine Saygı Duyup, Yeni Ufuklar Açmalarına Yardımcı Olacağız. Bu Dava Çatısı Altına Kimleri Kazandırabilirizin Derdiyle Olacağız. Ulaşılmadık Bir Tek Kardeşimizin Vebali Başta Ben Olmak Üzere Hepimizde. Bu Şuurla Mücadelemizi Sürdüreceğiz İnşallah” Dedi.

AK Parti Tuzla İlçe Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi’nde Konuşan AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak, “ Milli ve Manevi Değerlerle Mührü Vurmak İçin Söz Vermiş, Gönül Vermiş, Ant İçmiş Genç Arkadaşlarım Bu Topraklarda Bin Yıllık Medeniyetlerin Hüküm Sürdüğü ve Bu Topraklarda Bin Yıllık Stratejilerin Uygulandığı Bu Toprakları Biz Vatan, Yurt Edinmek İstiyorsak Bir Olmalıyız, Beraber Olmalıyız. 2002 Yılında AK Partimizin Kurulmasıyla Ülkemiz Yerli ve Milli Politikalarla Yönetilmeye Başladı. Partimizin Kurulduğu Dönemde Metin Külünk Abimiz ve Osman Boyraz Abimiz O Günlerde Sizler Gibi Genç Olan Abilerimiz Bu Davaya Gönül Vermiştiler. Bugünlerde Bizler Devam Ettik. Yarınlarda da Sizler Bu Davaya Hizmet Etmeye ve Gönül Vermeye Devam Edeceksiniz. 64 Günümüz Var. Bu 64 Günde Çok Çalışmalıyız. Çok Çalışarak Cumhurbaşkanımızı Yeniden Başkan Olarak Seçeceğimiz İçin, % 60’la Büyük Çoğunlukla Meclise Sokabilmek İçin Her Türlü Fedakarlığı Göstermeye Hazır Olmalıyız. Biz Hakka İnanacağız ve Halka Güveneceğiz. Halka Hizmeti Hakka Hizmet Sayarak, Reisimizi Allah’ın İzniyle Başkan Yapacağız. Vekillerimizi % 60’la Oraya Çok Güçlü Göndereceğiz” Dedi.

AK Parti Tuzla İlçe Gençlik Kolları Kongresinde Bir Konuşma Yapan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “ 24 Haziran’da Geleceğimizi Şekillendirecek Bir Seçime Gidiyoruz. Biz Ülkemizin Geleceğini Şekillendirecek Bir Seçime Gidiyoruz. Biz Yerelde Yaptıklarımızı, Genelde Yaptıklarımızı Halkımıza Gidip Anlattığımız Zaman Büyükşehir ve İlçe Belediyelerimizde Yaptıklarımızı Anlattığımızda Bizim Kafamızı Aşağıya İndirecek Hiçbir Şey Yoktur. Ülkemizde Millet Arasındaki Barışı Sağlayan, Siyasete Güveni Yeniden İnşa Eden Sayın Recep Tayyip Erdoğan’la Birlikte Başaracağımızı Anlatmamız Lazım. Çalışmadan Başarılı Olmak Mümkün Değildir. Bu İşi Fedakarca Yapmamız Lazım. Yerelde ve Genelde Başarılar Bizimdir. Çalıştığımız Takdirde. Bugüne Kadar Görev Almış Tüm Kardeşlerimize ve Arkadaşlarımıza Teşekkür Ediyorum. Bundan Sonra Gelecek Arkadaşlarımıza da Başarılar Diliyorum” Dedi.

AK Parti Tuzla İlçe Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi’ne Misafir Olarak Katılan AK Parti İstanbul Milletvekilleri Metin Külünk ve Osman Boyraz’da Yaptıkları Selamlama Konuşmasında, 24 Haziran’da Gerçekleşecek Olan Seçimlerin Önemine Dikkat Çekerken, Yeniden AK Parti Tuzla İlçe Gençlik Kolları Başkanı Seçilen Hakan Yıldızcı ve Ekibine Başarılar Dilediler.

Kongreye Katılan AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Taha Ayhan’da Yaptığı Konuşmada, “ Allah’a Şükürler Olsun ki, Refah, İstikrar ve Başarı Abidesi Tuzla’mızda Bir Kongremize Daha Kavuştuk. Aramızda Bugüne Kadar Gençlik Kollarımızda Emeği Geçmiş Kardeşlerimiz Var. Her Bir Kardeşimizin Emeğine Sağlık. İnşallah Hakan Yıldızcı Kardeşimizle Devam Kararı Aldık. Bugünde Bunun Murakabe, Muhasebe ve Kutlama Günündeyiz. Bu Anlamda Kendisini Tekrardan Tebrik Ediyoruz. Allah Hayırlı Etsin. Biz AK Gençlik Olarak Recep Tayyip Erdoğan’ın Arkasında Haklı Bir Davanın Neferleri Olduk. Şimdi Bu Kongremizin Arkasından 24 Haziran’da Yapılacak Olan Seçimlere Hazırlanacağız. Şunun Şurasında 2 Ay. Seçim Demek AK Parti Demek. Seçim Zaferi Demek AK Parti Demek. İnşallah 24 Haziran’da Yeni Bir Sayfa Açacağız ve Liderimizi, Genel Başkanımızı, Cumhurbaşkanımızı İlk Başkanımız Seçerek Tarihte Yeni Bir Sayfa Açacağız” Dedi.

Konuşmaların Ardından Geçilen Oy Verme İşleminin Ardından Hakan Yıldızcı Bütün Delegelerin Oylarını Alarak Yeniden AK Parti Tuzla İlçe Gençlik Kolları Başkanı Seçildi.

AK PARTİ TUZLA İLÇE GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI HAKAN YILDIZCI’NIN YENİ YÖNETİMİ ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU;

İLÇE GENÇLİK KOLLARI ASİL

HAKAN YILDIZCI   (BAŞKAN)

AHMET EMRE PAKDAMAR

AYDIN ARSLAN

DAVUT ÇABUK

EMRE KAYA

ENES ER

ENGİN BİBER

HAKAN UZUN

HAVVA DURMUŞ

HÜSEYİN GEDİKOĞLU

İSMAİL DURMAZ

İSMAİL YALLIKURT

KÜBRA KURT

KUBRA TORUK

MEHMET ERTAŞ

MESUT KOÇYİĞİT

MUHAMMET SALİH YILDIRIM

MURATHAN AKKAYA

SEFA KURCAN

SEHER TÜRCAN

SEMA İPEK

YAKUP USLU

YASİN KENESARI

YUSUF BOZKURT

İLÇE GENÇLİK KOLLARI YEDEK  

MEHMET ARGUN

İSMAİL EVİK

BERKAN ŞENER

DOĞUKAN ALTINTAŞ

FATİH ŞAHİN

MUTLU KURUAĞAÇ

ÖZAY AYÇETİN

HAKAN ÖZGÜR

EMİNE KIRANDALOĞLU

MUSTAFA ŞENER

BÜŞRA DOĞAN

BETÜL SENA ÜSTÜN

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İŞTE ‘SUAT DURAK’IN İLÇEDEKİ A TAKIMI

HIZLI YORUM YAP