DOLAR

32,4187$% -0.18

EURO

34,8315% -0.19

GRAM ALTIN

2.496,41%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.255,00%0,25

BİST100

9.693,46%1,77

BİTCOİN

2072829฿%0.3968

ETHEREUM

99754Ξ%0.01579

a

İÇMELER-AYDINLI ‘ÖLÜM VİRAJI’NA ÖRNEK VE KÖKLÜ ÇÖZÜM

Tuzla Belediyesi, İlçenin Önemli Ulaşım Akslarından Olan İçmeler-Aydınlı Yolundaki “Ölüm Virajı”na Örnek ve Köklü Bir Çözüm Sağladı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı Önünde Keskin Dönüşleri İle Görüş Mesafesini Daraltan ve Onlarca Ölümlü, Yaralanmalı ve Maddi Hasarlı Kazaya Sebebiyet Veren Yolu, Yeni Yol Yaparak Devre Dışı Bıraktı. Tuzla Belediyesi İle Milli Savunma Bakanlığı Arasında İmzalanan Protokol İle Tuzla Piyade Okulu Yol İçin Düşünülen Alan ve Çevresini Tuzla Belediyesi’ne Devretti, Tuzla Belediyesi de Bu Protokol Karşılığı Askeri Alandaki Bazı Birimlerinin Yapım ve Onarımını Gerçekleştirdi.

KARŞILIKLI 3’ER ŞERİT YOL YAPILDI

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın İmzaladığı Protokolün Ardından Çalışmalar 10 Eylül 2015 Tarihinde Başladı. Tuzla Piyade Okulu Arazisi İçinde Başlayan Çalışmalar İle Aydınlı-İçmeler Yolunun Eğimli Alanı Bypass Edildi. 1055 Metre Uzunluğunda, 35 Metre Genişliğinde Karşılıklı 3’er Şerit Olarak Yapılan Yolun Tamamlanan Kısmına 7600 Ton Asfalt Serildi. Yolun Kot Farkından Dolayı 205 m. Uzunluğunda Ortalama 70 cm Kalınlığında 2 m. İla 5 m. Arası Taş Duvar İmalatı ve 1 Km. Uzunluğunda 2,5 m İla 13,5 m Uzunluğunda Perde Beton Duvar ve Üzerine Tel Çit Yapıldı. Yolda 2,5 km. Yağmur Suyu Kanalı İle Genişliği 3 İla 4 m. Arasında Değişen Kaldırım İnşa Edildi.

65 METRE UZUNLUĞUNDA ALTGEÇİT YAPILDI

Makineli Beton İle Orta Refüj İmalatı, İçmeler-Aydınlı Deri Sanayi Girişi Arasında Aydınlatma Direkleri de Tuzla Belediyesi Tarafından Yapıldı. Tuzla Belediyesi, 2,5 Metre Yüksekliğinde ve Yine Aynı Genişlikte, 65 Metre Uzunluğunda Yaya Alt Geçidini de Çalışmalar Kapsamında Hizmete Kazandırdı.

Tuzla Belediyesi Son 1 Aydaki Çalışmaları Tamamlayıp Yolun İçmeler-Aydınlı Yönündeki 3 Şeridi Trafiğe Açtı ve Karşılıklı Gidiş Geliş Kullanılmaya Başlandı. Tuzla Belediyesi, Yolun Aydınlı-İçmeler Yönündeki 3 Şeridini de Hava Şartlarına Bağlı Olarak 2 Ay İçinde Tamamlamayı Planlıyor. Çalışmalar Kapsamında Yola 8.000 Ton Daha Asfalt Serilecek.

BAŞKAN YAZICI: ULAŞIMDA YENİ VE ÖRNEK ÇÖZÜMLER SAĞLIYORUZ

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Şehitler Caddesi ve İçmeler-Aydınlı Yolunda Aynı Metodu Kullanarak Çözüm Sağladıklarını Söyledi. Her 2 Yoldaki Çalışmalarda Hem Askeri Alanlara Yapı Yaptıklarını Hem de Yollardaki Mevcut Sorunları Çözdüklerini Belirten Başkan Yazıcı, “Bir Başka Kurumun Arazisini Yola Katıp, Bunun Karşılığında O Kurumun İhtiyaçlarını Karşılamak Belediyemizin Yapım Maliyetini Arttırdı. Yol Açma, Yol Genişletme ve Yol Yapımı İle Tuzla’da Ulaşımı Kolaylaştırıyoruz ve Yıllardır Süren Sorunlara Kalıcı Çözümler Sağlıyoruz. İçmeler- Aydınlı Yolu da, Özellikle Ölümlü Kazaları İle Bilinen Bir Yoldu. Bu Bölgede Çok Canımızı Yitirdik, Bir Çok Kazaya Şahit Olduk. 1,5 Yıldır Bu Yolda Önemli Bir Çalışma Gerçekleştiriyoruz. Yolun Keskin Virajlarından Kaynaklanan Sorunu, Yeni Bir Yol Yaparak Ortadan Kaldırdık. Hayırlı Olsun” Dedi.

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA BELEDİYESİ BİLGİ EVLERİ, YARI YIL TATİLİNDE HEM ÖĞRENDİ HEM EĞLENDİ

HIZLI YORUM YAP