DOLAR

32,4301$% -0.11

EURO

34,7246% 0.43

GRAM ALTIN

2.469,19%-0,67

ÇEYREK ALTIN

4.224,00%-1,86

BİST100

9.530,47%-0,18

BİTCOİN

1971239฿%-3.77928

ETHEREUM

96244Ξ%-3.57822

a

İBRAHİM DENİZ SAMKON GENEL BAŞKANLIK STARTINI TUZLA’DAN ÇOK SAYIDA SAMSUNLUYLA VERDİ

Her Zaman Bizden Desteğini Esirgemeyen Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı’ya Teşekkür Ederek Sözlerine Başlayan SAMKON Genel Başkan Adayı İbrahim Deniz Hafta Sonunu ve Gecenin Bu Saatinde Hiç Usanmadan Sıkılmadan Yorulmadan İstanbul’un Bir Ucundan Diğer Bir Ucuna Sakarya’dan İzmit’ten Yalova’dan Kırklareli’nden Bursa’dan Türkiye’nin Dört Bir Yanından Bu Camianın Birlikteliği İçin YETER ARTIK Dargınlık, Kırkınlık, Ayrılık, Bitsin Kavgalar Diyerek Bu Geceye Gelen Bu Güzel Tabloyu Oluşturan Tüm Samsunlu Hemşerilerime de Sonsuz Teşekkür Ederim

Sevgimiz Sevdamız Bu Gece Buradan Çıkınca da Dalga Dalga Yayılacak Bir Çığ Gibi Büyüyerek Tüm Türkiye’deki Hemşerilerimize Ulaşacaktır. Bu Birliktelik Bundan Sonra ki Süreçte BÜYÜK SAMSUN Hareketini Olması Gereken Noktaya Yani 12 Kasıma Ulaşacaktır. Bizlerin Bir Saniye Bile Zaman Bir Tane Bile İnsan Kaybetmeye Tahammülümüz Yoktur. Giden Zaman Bir Daha Asla Geri Gelmeyecektir. Bir An Önce Birbirimize Sıkı Sıkı Sarılıp Önümüze Bakmamız Gerekmektedir.

GENEL BAŞKAN ADAYI DENİZ ESKİ YÖNETİME TEŞEKKÜR ETTİ  

Samsun İçin Beyaz Bir Sayfa Açıyoruz. Benden Önce Yapılan Hizmetleri Küçümsemek, Eleştirmek Bana Yakışmaz Yapılan Tüm Hizmet İçin Geçmiş Dönemlerde Görev Yapmış Dernek Başkanı Federasyon Başkanı Konfedarasyon Başkanı ve de Onursal Başkanımız Kaya Aşçı Bey’e Yapmış Oldukları Hizmetlerden Dolayı Sizlerin Huzurunda Ayrı Ayrı Teşekkür Ediyorum.

Bende Onların Bu Emek ve Emanetlerine Büyük Samsun Davasına Sımsıkı Sarılacağıma Samsun ve Milletimin Menfaatleri Doğrultusunda Hareket Edeceğime ve Bu Camiayı Hak Ettiği Mevki Makama Çıkarmak İçin Tüm Gövdemi Taşın Altına Koyacağıma Sizlerin Önünde Söz Veriyorum.

BİZİM EN BÜYÜK SERMAYİMİZ İNSAN

Bundan Önce Olduğu Gibi En Büyük Sermayemiz İnsan Olacaktır. İnsana Yatırım Yapacağız. İnsan Yetiştireceğiz. Siyasetçi, Bürokrat, Bilim Adamı Velhasıl Memlekete Gelecek Vaat Eden İnsanlar Yetiştireceğiz. Bizlere Gerekli Olan Yolları Bu İnsanlar Açacaklar. Ufku Geniş Vizyon ve Misyon Sahibi Bir Gençlik Hedefliyorum. Bir Çin Atasözü Diyor Ki Gelecek Bir Yılı Düşünen Pirinç Eksin. Gelecek On Yılı Düşünen Ağaç Diksin. Gelecek Yüzyılı Düşünen İnsan Yetiştirsin. BİZLER İNSAN YETİŞTİRECEĞİZ.

BİR ÇAĞ AÇACAĞIZ, BİR ÇAĞ KAPATACAĞIZ

Bu Düşünce ve Hedefle 12 Kasım 2017 Tarihinde Yapılacak SAMKON Genel Kurulunda Aday Oldum. Öncelikle Tecrübeli Dinamik Bir Ekip İle Geliyoruz Bunu Belirtmek İsterim. Geçmiş Dönemlerden Ders Çıkartan Uzun Vadeli Planlar Yapan Bir Sistem Kurmak İçin Çaba Göstereceğiz. Devamlı Büyüyen Kendini Yenileyen Bir Konfederasyon Olacağız. Planlarımızı, Programlarımızı Yaptık. Yakında Sizlerle de Paylaşacağım. Size Aday Olduktan Sonra ki Bir Anımı Paylaşmak İstiyorum. Açılan Her Telefonda Tebriklerden Sonra ki Cümle Şöyle Başlıyor. BU İŞ İÇİN ERKEN DEĞİL Mİ? BİRAZ DAHA PİŞSEN DAHA İYİ OLMAZ MI? Bende Onlara Ecdadımız Fatih Sultan Mehmet Han İstanbul’u Fetih Ettiğinde 21 Yaşındaydı BİR ÇAĞ AÇTI BİR ÇAĞ KAPATTI.

Mimar Sinan 86 Yaşında Ustalık Eserim Dediği Selime’yi Yaptı. Bu Tarihi Örneklerden Anlaşılıyor Ki Hizmet İçin Yaş Olmazsa Olmazımız Değildir Hiç Kimsenin Hizmet Üretmek İçin Mazereti Olmamalıdır. Genci İle Yaşlısı İle Büyük Samsun Davası İçin Yapacak Çok İşimiz Var. SAMSUN BİZİM SEVDAMIZ Şeklinde Konuştu.

SAMKON Genel Başkanlık Açıklaması Onur Yemeğine; SAMKON Yönetim Kurulu Üyeleri, SADEF Genel Başkanı Yıldıray Baş ve Yönetim Kurulu BADEF Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu ve Yönetimi, İSDEF Genel Başkanı Bahri Gökmen ve Yönetim Kurulu, ANADOLU SADEF Genel Başkanı Halit Katı ve Yönetim Kurulu, VEZDEF Genel Başkanı Ali Cengiz ve Yönetim Kurulu, TERME DERNEKLER FEDERASYONU Genel Başkanı Müslüm Çamuroğlu ve Yönetim Kurulu ÇARDEF Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hayati Sözen ve Yönetim Kurulu HADEF Genel Başkanı Enver Şahin ve Yönetim Kurulu YADEF Genel Başkanı Hasan İnce ve Yönetim Kurulu GEBZE SAMSUNLULAR DERNEĞİ Kadın Kolları Başkanı Hatice Taşdemir ve Yönetim Kurulu Samsunluların Ablası AK Parti İstanbul 26. Dönem Milletvekili Adayı Hacer Aktürk Tuzla Belediye Meclis Üyesi İbrahim Nazmi İş Sancaktepe Belediye Meclis Üyesi Hilmi Yeşil, Alemdağ Muhtarı Murat Altun, Mecidiye Mahalle Muhtarı Cemil Ak ve Çok Sayıda Çevre İller ve İlçelerden Samsunlu Katıldı

SAMKON Genel Başkan Adayı İbrahim Deniz’in Açılış Konuşmasında Sonra Bir Çok Dernek Başkanı Kürsüde Duygu ve Düşüncelerini Paylaşarak Desteklerini Açıkladılar. Bazı Federasyon Yetkilileri Deniz’in Adaylığı Kutladı Çiçek Verdi. Deniz Ailesi de Yemekte İbrahim Deniz’i Yalnız Bırakmadı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

RAVZA KAVAKÇI KAN BAŞKAN DEMİRCİYLE BERABER HELİN PALANDÖKEN’İN AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

HIZLI YORUM YAP