DOLAR

32,5640$% -0.01

EURO

34,8784% -0.05

GRAM ALTIN

2.422,73%-0,29

ÇEYREK ALTIN

4.054,00%-0,68

BİST100

9.722,09%0,80

BİTCOİN

2086877฿%-3.20001

ETHEREUM

101986Ξ%-2.21126

a

İBB ÇALIŞANLARI CHP ADAYI İMAMOĞLU’NU PROTESTO ETTİ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Çalışanları Son Günlerde Çıkan Haberlerle İlgili Basın Açıklaması Yaptı. İBB’nin Saraçhane’deki Yerleşkesi Önünde Toplanan Çalışanlar Adına Açıklamayı İBB Trafik Radyosu Koordinatörü Murat Kazanasmaz Yaptı.

Binlerce İstanbul Büyükşehir Belediyesi Çalışanı Adına Çağrıda Bulunmak Üzere Karşınızda Bulunuyoruz” Diyen Kazanasmaz, Biz, İstanbul İçin Varız. ve İstanbul’a Hizmet Etmek, Bizim Severek Yaptığımız Görevimiz. Kutsal Gördüğümüz Görevlerimizi, Hiçbir Bahaneye Sığınmadan, Gece Gündüz Demeden, Aksatmadan, Büyük Bir Azim ve Titizlikle Sürdürüyoruz. Fakat İçinden Geçmekte Olduğumuz Süreçte, Hizmetlerimiz ve Emeğimizin Organize Biçimde Yıpratılmaya Çalışıldığını Üzülerek Görüyoruz. Gözbebeğimiz İstanbul ve Çok Değerli İstanbullular İçin Birbirinden Farklı Yüzlerce Alanda Değer, Proje, İstihdam ve Hizmet Üretmekteyiz. Fakat Bazı Faaliyetler ve Hizmetler, Denetlenebilen Milyonlarca İşlem Arasından Bağlamından Koparılarak, Çarpıtılarak İftiraya Dönüştürülmekte ve Binlerce İBB Çalışanı Söylemlerin Aksine Emekleri Hiçe Sayılarak Hedef Gösterilmektedir” İfadelerini Kullandı.

”KUTSAL BİR GÖREV BİLİNCİYLE VE AŞKLA ÇALIŞIYORUZ”

İBB Hakkında Çıkan Haber, Köşe Yazısı ve Sosyal Medya Paylaşımlarına Değinen Kazanasmaz Şöyle Devam Etti:

“Günlerdir Kaynağı Belirsiz, Dayanaksız, Tek Bir Hedefe Yönelik, Sadece İftiradan İbaret Olan Haber, Köşe Yazısı ve Sosyal Medya Paylaşımları Yapılmaktadır.  Bu Art Niyetle Üretilen Haber İle İBB’nin 15 Milyonu Aşkın İstanbullu İçin Yıllardır Kanun ve Hukuk Çerçevesin de Yapılan Çok Kıymetli Hizmet ve Faaliyetleri, Bilinçli ve Sistematik Olarak Değersizleştirilmeye Çalışılmaktadır. İBB, Ayrım Yapmaksızın Bütün Vatandaşlarımız İçin Şehir Yaşamına Dair Sayısız Hizmeti Eksiksiz Bir Şekilde Yerine Getirirken, Diğer Yandan Bir Dünya Şehri Olan İstanbul’un Gelişimi ve Kalkınması İçin de Öncü Projeler Üretmekte ve Bunlar İçin Var Gücüyle Çalışmaktadır. Bu Çalışmalar, Hemşehrilerimizden ve Şehrimizin Misafirlerinden Büyük Takdir Toplamakta, Dünya Çapındaki Kuruluşlardan Sayısız Ödüller Kazanmaktadır. Biz, Bu Güzel Şehir İçin İdeolojilerden, Günübirlik Çıkarlardan Çok Daha Ötede, Kutsal Bir Görev Bilinciyle ve Aşkla Çalışıyoruz. Bu Bağlamda Gündeme Getirilen ve Gerçeği Yansıtmayan İddiaların, Emeğimizi ve İstanbul’a Hizmet Etme Motivasyonumuzu Hedef Aldığını Düşünmekteyiz.”

” ‘İSRAF’ KAVRAMINA SIKIŞTIRMA ‘İNSAFSIZLIĞI’ GÖSTERENLERİ KINIYORUZ”

 İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Bir Dünya Markası Olduğunu İfade Eden Kazanasmaz, İBB, İdeolojik Kavgalara ve Kişisel Makam Hırslarına Malzeme Edilmeyecek Kadar Köklü ve Değerlidir.  Bu Nedenle 131 Ülkeden Daha Büyük Olan İstanbulumuz İçin Yıllardır Kaynakları Etkin ve Verimli Kullanarak Yapılan Yüzlerce Hizmet Ve Faaliyeti Bir Algı Operasyonu İle ‘İsraf’ Kavramına Sıkıştırma ‘İnsafsızlığı’ Gösterenleri Kınıyoruz. İstanbullulara Hizmet Etmek Vaadiyle Yola Çıkanları, İftira, Karalama, Çarpıtma ve Yalanları Terk Ederek, Hizmet Belediyeciliğinin Kurumsallaştığı İBB’yi Yıpratmaktan, İstanbulluya Hizmet Eden Binlerce İBB Emekçisini İftiralarla Toplum Nezdinde Küçük Düşürmekten Vazgeçmeye Davet Ediyoruz” Şeklinde Konuştu.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

KÖPRÜ CEZALARI İPTAL OLDU

HIZLI YORUM YAP