DOLAR

32,2583$% 0.25

EURO

35,1339% 0.66

GRAM ALTIN

2.276,08%1,02

ÇEYREK ALTIN

3.961,00%0,63

BİST100

8.806,72%-0,01

BİTCOİN

2223387฿%-0.98932

ETHEREUM

113048Ξ%-1.6179

a

HALUK LEVENT SÖZÜNÜ TUTTU!

HALUK LEVENT’TEN SÜRPRİZ ZİYARET!

Haluk Levent, Verdiği Sözü Tuttu ve En Güzel Şarkılarını Kamp Ateşi Başında Seslendirdi. Şarkılarıyla Gönülleri Fetheden Haluk Levent, Yürüttüğü Kampanyalarla da İhtiyaç Sahiplerinin Dertlerine Ortak Olmaya Devam Ediyor.

Haluk Levent, Hastası Bulunan Evlere Beraber Yardım Ulaştırdığı Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya Daha Önce Verdiği Ziyaret Sözüne İstinaden Büyük Bir Sürpriz Yaptı. Radyo ve Sosyal Medya Dünyasının Sevilen Tanınmış İsimleri İle Tuzla Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Kampı’nda Olan Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya Sürpriz Yapan Haluk Levent Hem Ziyaret Sözünü Yerine Getirdi Hem de Güzel Şarkılarıyla Geceyi Müzik Ziyafetiyle Süsledi.

Eserleri, Ses Getiren Çalışmaları ve Özellikle Sosyal Sorumluluk Projeleri İle Örnek Çalışmalara İmza Atan Haluk Levent, Müziğin Birleştiriciliğini Toplumsal Duyarlılık İle Buluşturmaya Devam Ediyor. Sosyal Sorumluluk Projeleri İle Toplumun Her Kesimine Ulaşan Tuzla Belediyesi Tarafından Yardım Ulaştırılan Üç Aile İçin Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı İle Özel Bir Çalışma Gerçekleştiren Haluk Levent Sürpriz Bir Ziyarette Bulundu. Haluk Levent, Radyo ve Sosyal Medya Dünyasının Tanınan İsimleri İle Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Ev Sahipliğinde Geçtiğimiz Gün Tuzla Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Gençlik Kampı’nda Bir Araya Geldi.

BARIŞ MANÇO’NUN BİLİNMEYEN ŞARKISI “BİNBOĞA’NIN KIZI” ŞARKISINI SÖYLEDİ

Tuzla Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Gençlik Kampı’nda Gençlerle Anılarını Paylaşan Haluk Levent, Bir Zamanlar ‘Adam Olacak Çocuk’ Programına Katıldığını ve Barış Manço’ya “Herkes Senin Popüler Şarkılarını Biliyor. Benim Sevdiğim Bir Şarkı Var. O Şarkıda ‘Kozan’ Diye Bir Kelime Geçiyor. Ben de Adanalı’yım Dedim. Barış Manço’nun Annesi de Kozanlı’ymış. Kozan’da Binboğa Ailesinden Bir Kız Varmış ve Tahmin Ediyorum Barış Manço’nun Dedesi Olabilir, Binboğa Ailesinden Bir Kızı Sevmiş. Barış Manço da Onun Üzerine Bir Şarkı Yazmış” Diyerek Barış Manço’nun “Binboğa’nın Kızı” Şarkısını Seslendirdi.

Tuzla Akfırat Şehit Ömer Halisdemir Gençlik Kampı Ziyareti İçin “Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı İle Özellikle Hastası Bulunan Üç Aileye Yardım Çalışması Yürüttük. Bu Süreçte Birlikte Çalıştığımız Belediye Başkanımızı Ziyaret Edeceğimize Dair Söz Vermiştim. Bugün de Bu Sözümü Tutmak İçin Buradayım. Bu Ziyarette Özellikle Sosyal Sorumluluk Çalışmalarımızın Devamı İçin Konuştuğumuz Bir Fırsat Oldu. Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı İle Benzer Çalışmalarda Bir Araya Gelmeye ve Böyle Sürpriz Ziyaretlerimize Devam Edeceğiz” Diyen Haluk Levent, Sürpriz Ziyaretini Duygu Dolu Şarkılarla Süsledi.

Sürpriz Ziyareti İçin Haluk Levent’e Teşekkür Eden Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Kendisiyle Sosyal Sorumluluk Çalışmaları Yürüttüğümüz Haluk Levent’e Hem Yardımlardaki Katkısı Hem de Bu Güzel Sürpriz Ziyareti İçin Teşekkür Ediyoruz. Gönül Elleri Çarşımız İle Yürüttüğümüz Çalışmalar Başta Olmak Üzere, Yıl Boyunca Sürdürdüğümüz Yardım Etkinliklerinde Kıymetli Sanatçımız İle Bir Araya Gelmeye Devam Edeceğiz” Dedi. Tuzla Belediyesi Yıl Boyunca Süren Yardım Çalışmaları İle Binlerce Aileye Ulaşmaya Devam Ediyor.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA BELEDİYESİ, KAMUNUN VE İSTANBUL’UN EN BÜYÜK GÜNEŞ ENERJİSİ SANTRALİ’Nİ KURDU

HIZLI YORUM YAP