DOLAR

32,5421$% 0.26

EURO

34,7521% -0.02

GRAM ALTIN

2.485,21%0,94

ÇEYREK ALTIN

4.248,00%0,30

BİST100

9.524,59%-0,06

BİTCOİN

2066994฿%4.32475

ETHEREUM

99784Ξ%3.15998

a

HALİL TÜRKKAN AİHL ÖNDER GENEL BAŞKANINI AĞIRLADI

İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği Önder Genel Başkanı Halit Bekiroğlu Halil Türkkan Kız Aihl’de Öğretmen ve Öğrenci Buluşmaları Kapsamında Bir Araya Geldi.

Bir Süre Önce Okul Müdürlüğüne Atanan Musa Kurt’un Başlattığı Öğrenci, Öğretmen Veli ve STK Buluşmaları Devam Ediyor.Proje Kapsamında Önder Genel Başkanı Halit Bekiroğlu Halil Türkkan Kız Aihl Öğretmen ve Öğrencileriyle Bir Araya Geldi. Samimi Bir Ortamda Gerçekleşen Buluşmada Öğretmenler Hasbihal Eden Bekiroğlu “Medeniyet Davasının Mimarlarının Öğretmenler Olduğunu, Öğretmenin Çok Önemli Olduğunu Vurguladı. “

Öğretmenler Odasındaki Buluşmanın Ardından Öğrencilerle Bir Araya Gelen Bekiroğlu Öğrencilerle “İmam Hatipli Olmak Ne Demek?”  Konusunda Söyleşi Gerçekleştirdi.

ÖNDER ve İmam Hatiplerin Tarihçesini Anlatan Kısa Video Sunumunun Ardından Kürsüye Gelen Bekiroğlu “İmam Hatiplilerin Daha Çok İleriye Gitmek İçin Çok Çalışma Hedeflerinin Olması Gerektiğini İfade Etti. İmam Hatipli Ne Değildir? Diye Sorsalar İmam Hatipli Asla Tembel Değildir Derim. Milletimiz, Ülkemiz ve Ümmet Adına Gençliğe Çok İş Düştüğünü İfade Etti. Söyleşinin Bitiminde İnteraktif Bir Şekilde Öğrenciler Soru Cevap Etkinliği Gerçekleştirildi.
Halil Türkkan Kız Aihl Öğrenci Meclisinin Katkılarıyla Gerçekleşen Programa İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Adnan Sarıyıldız, Tuzla Halk Eğitim Merkezi Müdürü Metin Çangır, Tuzla İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği Tihmender Yönetimi ve Başkanı Ekrem Erdem, Agd Tuzla Temsilcisi İsmail Çalışkan, Yıldız Ali Hasoğlu İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Beşir Toruk, Tuzla İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Erdoğan Demiryürek, Evliya Çelebi Kız Aihl Müdürü Cemil Genç, Okul İmam Hatip Lise ve Ortaokullarının Okul Aile Birlikleri Ve  Okul Öğrenci Meclisi Temsilcileri Katıldı.

Programın Bitiminde Okul Müdürü Musa KURT Tarafından Önder Genel Başkanına Gününü Anlam ve Önemini Belirten Bir Plaket Takdim Edildi.  Tuzla İmam Hatip Mezun ve Mensupları Derneği Başkanı Ekrem Erdem Tarafından da Çiçek Takdiminde Bulunuldu.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

ÜCRETLİ ÖĞRETMENLER İÇİN ÖZEL EĞİTİM UYGULAMALARI KURSU AÇILDI

HIZLI YORUM YAP