DOLAR

32,5265$% -0.05

EURO

34,9789% 0.35

GRAM ALTIN

2.435,88%0,54

ÇEYREK ALTIN

4.050,00%-0,07

BİST100

9.716,77%-0,05

BİTCOİN

2108182฿%1.12208

ETHEREUM

103212Ξ%1.34105

a

GÜMÜŞHANELİ HANIMLAR DERYA BAŞKANLA KAHVALTIDA BULUŞTU

Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Derya Bacacı Sivil Toplum Kuruluşları Ziyaretleri Kapsamında Tuzla Gümüşhaneliler Dernek Üyesi Kadınlarla Kahvaltıda Buluştu.

Sözlerine Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı’nın Selamlarını İleterek Başlayan Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Derya Bacacı İlçemizdeki Tüm Dernekler ve Sivil Toplum Kuruluşlarıyla İşbirliği İçerisinde Vatandaşların Sorunlarına Çözüm Odaklı Yaklaşım İçerisinde Olduklarını Vurguladı.

Dernek ve Sivil Toplum Kuruluşlarıyla İşbirliği İçerisinde Olan Bir Yönetim Anlayışı Benimsediklerini Dile Getiren Başkan Yardımcısı Bacacı, Bugüne Kadar Yürüttüğümüz Çalışmaları STK’lar, Muhtarlarımız, Derneklerimizle İşbirliği İçinde Gerçekleştirdik. Bundan Sonra da İşbirliği İçerisinde Aynı Çalışma Anlayışımızı Devam Ettireceğiz. Ortak Projeler Yürütme Konusunda Her Zaman Hazırız. Eğitim Kenti Tuzla İlçemizi Seven ve İlçemizin Gelişmesi İçin Çalışan Herkesle İşbirliği İçinde Olmaya Devam Edeceğiz İfadelerini Kullandı.

Bu Kahvaltı Programını Organize Kadın Kolları Başkanımız Ayşe Yılmaz ve Ekibine Dernek Başkanımız Turan Alemin Beye Teşekkür Ederim Dedi.

Tuzla Gümüşhaneliler İl Dernek Başkanı Turan Alemin Yaptığı Açıklamalarda Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Derya Bacacı’nın Derneğimize Yaptığı Ziyaretten Çok Memnun Olduk Kendilerine ve Katılım Sağlayan Tüm Üyelerimize Teşekkür Ederiz İfadelerini Kullandı.

Gümüşhaneliler Federasyon Başkan Yardımcısı Tuzla Sorumlusu Meclis Üyesi Aday Adayı Cevdet Alemin de Kahvaltının Gerçekleşmesinde Katkı Sunan Dernek Başkanımız Turan Alemin’e Hanım Kolları Başkanımız Ayşe Yılmaz ve Ekibine Katılarak Bizleri Onurlandıran Belediye Başkan Yardımcımız Derya Bacacı Hanımefendiye Teşekkür Ederim Şeklinde Konuştu.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA MEVLANA İLKOKULUNDAN ÖRNEK “YERLİ MALI HAFTASI KUTLAMASI

HIZLI YORUM YAP