DOLAR

32,3521$% 0.25

EURO

35,1177% -0.15

GRAM ALTIN

2.308,43%1,37

ÇEYREK ALTIN

3.973,00%0,24

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2288387฿%3.00209

ETHEREUM

115188Ξ%1.85712

a

GÖNÜLLERİN ADAMI BAŞKAN YAZICI’DAN DEV SEVGİ YÜRÜYÜŞÜ

AK Parti Tuzla Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Dr.Şadi Yazıcı, 31 Mart Yerel Seçimlerine Bir Gün Kala Mimarsinan Mahallesi ve Şifa Mahallesinde  Partililer ve Vatandaşlarla Birlikte Dev Bir Sevgi Yürüyüşü Gerçekleştirdi.

Tuzla Belediye Başkanı ve AK Parti Tuzla Belediye Başkan Adayı Cumhur İttifakın En Güçlü Adayı Dr.Şadi Yazıcı, 31 Mart Yerel Seçimlerine Bir Gün Kala Mimarsinan Mahallesinde Başlayan Şifa Avm Önünde Miting Alanında Biten 6 Km’lik Yolda Partililer ve Vatandaşların Katıldığı Dev Bir Sevgi Yürüyüşü Gerçekleştirdi. Vatandaşlara Karanfil Veren, Onları Selamlayan Yazıcı, Seçimlerde Destek İstedi.

31 Mart Yerel Seçimlerine Bir Gün Kala Partilerle ve Vatandaşlarla Mimarsinan Seçim Koordinasyon Merkezi Önünde Toplanarak Tuzla Belediye Başkanı ve AK Parti Tuzla Belediye Başkan Adayı Dr.Şadi Yazıcı Dev Bir Sevgi Yürüyüşü Gerçekleştirdi.

Ellerine Türk Bayrağı ve Dövizler Alan Vatandaşlar Önce Mimarsinan Mahallesinde Birçok Sokağın Ardından Şifa Mahallesinde Aşağıya Doğru Şifa Avm Önüne Yürüdü. Coşkulu Bir Şekilde Geçen Yürüyüşe Tuzla Belediye Başkanı ve AK Parti Tuzla Belediye Başkan Adayı Dr.Şadi Yazıcı, Annesi ve Eşi Başhekim Fatma Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak, MHP İlçe Başkanı Erdem Doğruer, Kızılay Başkanı Sebahattin Demirci, Tuzla Belediye Meclis Üyeleri ve Cumhur İttifakı Meclis Üyesi Adayları da Katıldı. İlçe Başkanı Suat Durak, Erdem Doğruer, Başkan Yazıcı, Kol Kola Başlayan Yürüyüşte Vatandaşları Selamlayarak Onlara Karanfil Verdi. Soğuk Havaya Rağmen Sıcak Bir Şekilde Geçen Yürüyüşün Ardından Halkı Selamlayan Başkan Yazıcı Bir Oy Kaybı Bile Olmadan Tek Yürek Olacağız Sandıklarımıza Sahip Çıkacağız Dedi.

İlçe Başkanlarında Birer Selamlama Konuşması Yaptığı Dev Sevgi Yürüyüşünde AK Parti İlçe Başkanı Suat Durak Sandıklara Sahip Çıkacağız Artık Karar da Mühürde Halkımızın Kutlamalar İçin Pazar Akşamı Herkesi İlçe Binasına Önünde Toplanmaya Davet Ediyorum Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

ERDOĞAN 50 BİN TUZLALIYA SESLENDİ, 260 BİN TUZLANIN GÖNLÜNDE YER ALDI

HIZLI YORUM YAP