DOLAR

32,2583$% 0.25

EURO

35,1339% 0.66

GRAM ALTIN

2.276,08%1,02

ÇEYREK ALTIN

3.961,00%0,63

BİST100

8.806,72%-0,01

BİTCOİN

2223387฿%-0.98932

ETHEREUM

113048Ξ%-1.6179

a

GÖNÜL ELLERİNDEN MASKE DESTEĞİ

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Gönüllülük Esasına Dayanan Çalışmalarını Koronavirüs Mücadelesine de Taşıdı.

Gönül Elleri Çarşısı Atölyeleri İle Üretime Katılarak Aile Ekonomilerine Katkıda Bulunan İhtiyaç Sahibi Bayanlar Koronavirüs İle Mücadelenin Sembolü Haline Gelen Maske Üretimi İle Evlerinden Üretim Yapmaya Başladı. Günlük Yaklaşık 1000 – 1500 Adet Maske Üretmeyi Hedefleyen Maharetli Eller, Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor. Evlerde İşlemi Yapılan Maskeler Daha Sonra Gönül Elleri Çarşısında Üretimleri Tamamlanarak Kullanıma Hazır Hale Getiriliyor. Gönül Elleri Çarşısı Atölyelerindeki Kurslardan Eğitim Alarak Birçok Farklı Alanda El Emeği İle Üretim Yapan Ev Hanımları Şimdi Hem Evlerinde Kalıp Koronavirüs Mücadelesine Destek Veriyor, Hem de Ürettikleri Maskeler İle Aile Bütçelerine Katkıda Bulunuyorlar.

Tuzla’dan Ülke Geneline Yayılan Gönül Elleri Çarşısı Her Zaman Olduğu Gibi Ülke Gündemi ve Toplumun Hassasiyetlerini Önemseyerek Özünde Paylaşmak Olan Çalışmalarına Devam Ediyor.

Gönül Elleri Çarşısı, 12 Komisyonda Gönüllü Olarak Çalışan Sokak Gönüllüleri İle İlçe Genelinde Yardıma İhtiyacı Olan Herkese Anında Ulaşmaya Devam Ediyor. Gönül Elleri Çarşısının Çalışmalarını Yakından Takip Eden ve En Büyük Destekçilerinden Biri Olan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı “ Bütün Dezavantajlı Kesimlerle İlgileniyoruz Ama Özellikle de Mağdur Ailelere İş İmkanı Verebilmek, Onların Evlerine Gelir Sağlayabilmek İçin Sağladığımız İmkanlar Vardı. Gönül Elleri Atölyesi’nde De El Emeği Göz Nuru İşler Yapılıyor. Bu Dönemde İse Maske Yaptırmaya Başladık. Hobi Olsun Diye Değil, İhtiyaç Olduğu İçin Yapmaya Başladık. Hem İlçedeki Hastanelere, Firmalara Destek Olmak Hem de Mağdur ve İhtiyaç Sahibi Aileler Kazansın Diye Böyle Bir Çalışma Yapıyoruz. İki Yönlü Fayda Sağlayacak. Çalışmalarımız Devam Edecek” Şeklinde Konuştu.

Gönül Elleri Çarşısı Koronavirüs İle Mücadele Süresince Çalışmalarını Evlerinden Sürdüren Ev Hanımları İle Kesintisiz El Emeği Ürünlerini Üretmeye Devam Edecek.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

EĞİTİM KENTİ TUZLA’DA KESİNTİSİZ EĞİTİM

HIZLI YORUM YAP