DOLAR

32,2583$% 0.25

EURO

35,1339% 0.66

GRAM ALTIN

2.276,08%1,02

ÇEYREK ALTIN

3.961,00%0,63

BİST100

8.806,72%-0,01

BİTCOİN

2223387฿%-0.98932

ETHEREUM

113048Ξ%-1.6179

a

GİSPİR BOAT SHOW TUZLA, KAPILARINI AÇTI

Türkiye’nin Deniz Üzerindeki Tek Tekne Fuarı Uluslararası Boat Show Tuzla Fuarı, Kapılarını Açtı. Ziyaretçilerini 13 Ekim’e Kadar Viaport Marina’da Ağırlayacak Olan Fuarda, Bu Sene En Pahalı Tekne 15 Milyon Türk Lirasına Satılıyor.

Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliğinin (GİSPİR) Ana Sponsorluğunda Düzenlenen 4. Boat Show Tuzla Fuarı, Viaport Marina’da Açıldı. Türkiye’nin Deniz Üzerindeki Tek Fuarı Olan Fuarın Açılış Gününde, Tuzla Kaymakamı Ali Akça, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı da Ziyaret Etti. Fuar, 5-13 Ekim Tarihleri Arasında Tuzla Marina’da Ziyaretçilerini Ağırlayacak. Fuarda Boyları 5 Metreden 50 Metreye Kadar, Fiyatları İse 60 Bin Liradan 50 Milyon Liraya Kadar Değişen 200’den Fazla Tekne Beğeniye Sunuluyor. 9 Gün Sürecek Fuara 15 Bini Yabancı Olmak Üzere 60 Bine Yakın Ziyaretçi Bekleniyor. Lüks Ve Pahalı Teknelerin Yanı Sıra, Fuarda Düşük Bütçeli Ziyaretçiler İçin De Uygun Tekneler Bulunuyor. Fuarda Aynı Zamanda Ziyaretçiler Beğendikleri Teknelerle Test Sürüşü de Yapabiliyor.

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, “Dördüncü Bot Şov Açılışındayız. Ben Özellikle Tuzlamız Adına Hayırlı Olmasını Diliyorum. Hem Fuar Organizasyonunda Emeği Geçenlere, Özellikle Gemi İnşa Ve Sanayicileri Birliği Ve Yat Sektöründe Olan Bütün Arkadaşlarımıza Ve Bütün Sektör Temsilcilerine Teşekkür Ediyorum, Çünkü Tuzla Kazanıyor. Tuzla’ya Gelen 160’dan Fazla Tekneler Olmak Üzere Marinamızda Düzenlenen Bu Organizasyon Tuzla’mıza Ciddi Bir Değer Katıyor” Dedi.

Bu Yıl, Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliği’nin (GİSBİR) Ana Sponsorluğunda Düzenlenen Uluslararası GİSBİR Boat Show Tuzla Fuarı Açıldı. Dördüncü Kez Düzenlenen Fuara 60 Bine Yakın Ziyaretçinin Bekleniyor. Ultra Lüks Mega Yatlar, Motor Yatlar, Katamaranlar, Yelkenliler Ve Sürat Tekneleri, Denizde Konfordan Vazgeçemeyenlerle Buluştuğu Boat Show Tuzla’da, Düşük Bütçeyle Deniz Keyfini Yaşamak İsteyenler İçin Ekonomik Tekneler De Yer Alıyor.

200’E YAKIN TEKNE SERGİLENİYOR

Fuar Hakkında Bilgi Veren Via Fuarcılık Genel Müdürü Dilek Günaydın, ‘200’e Yakın Tekne Sergileniyor. 5 Metren 50 Metreye Kadar Tekne Var. Fiyatlar İse 60 Bin Türk Lirası İla 50 Milyon Türk Lirası Arasında. Hem Yerli Üreticileri Hem De Dünyanın En Büyük Markalarının Türkiye Distribütörlerini Konuk Ediyoruz. Motor Yatından Katamarana, Yelkenlisinden Sürat Teknesine Kadar Birçok Tekneyi Bulabilirsiniz. Her Bütçeye Ve Her Zevke Uygun Tekne Var. Bu Fuarın En Büyük Avantajı İse, Deniz Üzerinde Yapıldığı İçin Beğendiğiniz Ve Performansını Merak Ettiğiniz Bir Tekneyi Test Edebilirsiniz. Birçok Ekipman Ve Aksesuar Firmasının Stantları Da Yer Alıyor’ Dedi.

28 KNOT HIZ YAPIYOR

15 Milyon Türk Lirası Değerindeki, Fuarın En Pahalı Teknelerinden Birini De Tanıtan Günaydın, ‘Yaklaşık 22 Metre. Teknede 4 Tane Kabin Var, Bir Tanesi Master Kabin. Her Kabinin Kendine Özel Tuvaleti Ve Duşu Var. Master Kabinde Ayrıca Bir Giyinme Odası Var. İlave Olarak Kaptan Kamarası Var Ve Girişi Hemen Motor Dairesinin Yanından. Çok Aydınlık Bir Tekne, Yüksekliği Çok İyi. IPS Motor Var, Yani Yanaşırken Veya Çıkarken Bir Joystick Sayesinde Çok Rahat Bir Şekilde Hareket Etmenizi Sağlıyor. Yaklaşık Olarak 28 Knot Hız Yapıyor, Bu Boy Bir Tekne İçin İyi Bir Hıza Sahip’ Diye Konuştu.

GÜNÜBİRLİK KULLANIMA UYGUN

En Uygun Teknenin Fiyatının İse 60 Bin Lira Olduğunu Belirten Günaydın, Konuşmasını Şöyle Noktaladı:

‘Bu Dıştan Takma Motorlu Ve Biraz Daha Balıkçı Tipi Bir Tekne. Kamarasız. Örneğin Tuzla’dan Adalar’a Giderken Kullanabileceğiniz Bir Tekne Çünkü Kamarası Yok, Günübirlik Kullanıma Daha Uygun. Ama Özellikle Başlangıç Teknesi Olarak Düşünen Veya Hobi Olarak Balıkçılık Yapan Ziyaretçin Tercih Ettiği Bir Tekne.’

‘BU SENEKİ MODELLER DAHA GÜZEL’

Fuardaki Tekneleri Beğenen Bir Ziyaretçi, ‘Tekneler Birbirinden Güzel, Bütçemize Göre Bir Yatırım Yapmayı Düşünüyoruz. 180-220 Bin Euro Arasında Bir Tekne Bakınıyoruz. Her Sene Var Olan Modelin Üzerine Ekliyorlar, Çok Değişiyor. Bu Seneki Modelleri Geçen Seneye Göre Daha Çok Beğendim’ Dedi.

TEKNEYLE MYKONOS’A GİTMEK İSTİYOR

Fuarı Ailece Gezmeye Gelenler Arasında Yer Alan Anne Pınar Koyuncu, ‘Eşim Tekne Almayı Düşünüyor. Çok Fazla Opsiyon Sunuyorlar. İlk Günden Gelelim İstedik, Kesemize Uygun Bir Şey Bulursak Almayı Düşünüyoruz. Şu Anda 260 Bin Euro Civarında Bir Tekne İstiyoruz’ Derken 11 Yaşındaki Oğlu Eren Koyuncu İse ‘Babam İlgi Duyduğu İçin Biz De Geliyoruz. Birkaçını Test Etmeye Çalıştık. Babam Alırsa En Çok Mykonos Tarzı Yerlerde Partiler Olduğu İçin O Taraflara Ya Da İtalya’ya Gitmek İstiyorum’ İfadelerini Kullandı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA EMNİYETİNDEN YAŞLILARA ZİYARET

HIZLI YORUM YAP