DOLAR

32,2583$% 0.25

EURO

35,1339% 0.66

GRAM ALTIN

2.276,08%1,02

ÇEYREK ALTIN

3.961,00%0,63

BİST100

8.806,72%-0,01

BİTCOİN

2223387฿%-0.98932

ETHEREUM

113048Ξ%-1.6179

a

GENÇLER TUZLA’DA “ASLA YALNIZ DEĞİLSİNİZ”

Gençlik=Gelecek Sloganıyla Gençleri Her Alanda Destekleyen Tuzla Belediyesi Sınav Sürecinde de Öğrencilerimizin Yanında Oldu. Tuzla Belediyesi Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) Girecek Öğrenciler İçin Tüm Sınav Merkezlerinde Öğrenci ve Velileri Karşılayarak Heyecanlarına Ortak Oldu.

COVID 19 Sürecinde Tuzla Gençlik Merkezi Öğretmenleri Tarafından Hazırlanıp Youtube Üzerinden Yayınlanan Dersleri İle Öğrencilere Uzaktan Eğitim Desteği Veren Tuzla Belediyesi, Sınav Sabahı da Öğrenci ve Aileleri Yalnız Bırakmadı.

Uzaktan Eğitimlerle Sınav Hazırlık Sürecini Kesintiye Uğratmayan Tuzla Belediyesi, Online Deneme Sınavları İle de Öğrencilerin Sınav Öncesi Pratik Kazanmalarını Sağladı. Sınav Merkezleri Önünde Hazırlıklarını Tamamlayan Tuzla Belediyesi Ekipleri, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Başarı Dileklerini İleten Mektup İle Beraber İçinde Meyve Suyu, Kek ve Maske Bulunan Paketleri Öğrencilere Verdiler.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı YKS Sınavı İçin “ Gelecekte Yapmak İstedikleri Meslekler İçin Eğitim Almak Adına Bugün Sınava Giren Tüm Öğrencilere Başarılar Diliyorum. Zorlu ve Yoğun Bir Dönemin Ardından Verdikleri Emeğin Karşılığını Alarak, Diledikleri Meslekleri İstedikleri Üniversitelerde Eğitim Alarak Yapabilmelerini En Az Onlar Kadar Çok İsterim. Hayat Daima Sınavlarla Dolu Uzun Bir Yolculuktur. Önemli Olan İdeallerimize ve Hedeflerimize Yürüyebilecek Kararlılıkta Olmaktır. Ve Bu Yolda Asla Yalnız Değilsiniz” Dedi.

YKS İçin Hazırlıklarını Hafta Boyunca Sürdüren Tuzla Belediyesi, Gençlik Merkezi İle Gelecek Dönemde de Gençlere Eğitim Konusunda Hizmet Vermeye Devam Edecek.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLALI GENÇLER, SU ALTI TEMİZLİĞİ İÇİN DALIŞ YAPTI

HIZLI YORUM YAP