DOLAR

32,5137$% 0

EURO

34,6600% -0.14

GRAM ALTIN

2.432,14%-2,69

ÇEYREK ALTIN

4.129,00%-3,20

BİST100

9.645,02%-0,50

BİTCOİN

2161792฿%3.17083

ETHEREUM

103793Ξ%1.74851

a

FUAT KİNSİZ, TÜRKİYE ŞAHA KALKACAK

Sanayicilerimizin, Esnaf ve Vatandaşlarımızın Sorun ve İsteklerini Dinleyen Milletin Vekili Fuat Kinsiz 24 Haziran da Yapılacak Seçimin Son 16 Yılın En Önemli Seçimi Olduğunu Dile Getirdi. Partimizin İlk Günkü Heyecanla ve Samimiyetle 24 Haziran Seçimlerinin Önemini Ruhumuzda Benimseyip Seçim Sonunda Daha İyi Bir Türkiye İçin And İçtik.

Fuat Kinsiz, Seçimlerin Birinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyi Allah’ın İzniyle Seçeceğiz. Diğerin de Kutlu Meclisimizi.

Biz Diyoruz ki GÜÇLÜ HÜKÜMET, GÜÇLÜ MECLİS, GÜÇLÜ TÜRKİYE! Biz Büyümeye Devam Diyoruz, VAKİT TÜRKİYE VAKTİ Diyoruz. Yaparsa Yine Bu Yüce Milletin Bu İnanmış Milletin 16 Yıldır İşaret Ettiği Genel Başkanımız, Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Önderliğinde AK Parti Yapar Diyoruz.  Daha Güçlü Daha Bağımsız Bir Türkiye İçin Devam Diyoruz…!

BUGÜNLERE KOLAY KOLAY GELİNMEDİ!

Kurulduğumuz Günden İtibaren Bir Çok Zorluklar ve Engellerle Karşı Karşıya Kaldık. Partimizi Kapatmaya Kalktılar, Yargı Darbesi Yapmaya Kalktılar, Gezi Olaylarını Başlattılar, Buda Yetmedi 15 Temmuz Hain Teröristler Tarafından Darbe Girişiminde Bulundular. Allah’ın İzniyle Milletimizin İradesiyle

BAŞARAMADILAR BAŞARAMAYACAKLAR.

Allah’ın Eli Üzerimizde Çok Şükür Milletin Üzerinizde Çok Şükür.  24 Haziran Seçimlerinde İstanbul Başta Olmak Üzere Türkiye Üzerine Düşeni Allahın İzniyle Yerine Getirecektir.

Allahın Eli Cumhurbaşkanımız Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyin ve Bu Kutlu Milletin Üzerinde Olsun.

Mahalle Mahalle, Cadde Cadde, Sokak Sokak Çalmadık Kapı Sıkmadık El Bırakmayacağız. Biz Bu Kutlu Milletin Neferleriyiz Dertleri Derdimiz Neşeleri Neşemiz Türkiye Cumhuriyeti Devletimiz İlelebet Daha Güçlü Bir Şekilde Liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan İle DEVAM Edecektir.

16 YIL BOYUNCA, MİLLETİMİZLE GÜLDÜK MİLLETİMİZLE AĞLADIK

16 Yıl Boyunca, Ülkemize Birbirinden Güzel Hizmetleri Kazandırdık. Adalet ve Kalkınma Partisinin İnsan Merkezli Hizmet Odaklı ve Milletine Düşkün Bir Siyasi Hareket Olduğunu Bilirtirsek; 2002 Yılında Liderimiz Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Önderliğinde 16 Yıl Boyunca Ülkemiz Birbirinden Güzel ve Kazançlı Hizmetleri Kazandırdık. ÜLKEMİZ VE MİLLETİMİZ KAZANDI

Allah’ın İzniyle 24 Haziran Seçimleri Sonucunda, Ülkemiz ve Milletimiz Daha Güçlü Bir Şekilde DEVAM Edeceğine Bir Gram Şüphem Yoktur. Allah (cc)  Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’nın ve Dava Arkadaşlarının Bu Kutlu Milletin Yar ve Yardımcısı Olsun.

YILMAK YOK, YORGUNLUK YOK, PES ETMEK YOK BÜYÜK TÜRKİYEYİ YENİDEN HEP BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE İNSAA EDECEĞİZ…

Cümlelerime Son Vermeden Önce; Cumhur İttifakını Samimiyetini ve Ağırlığını Tam Anlamıyla Ortaya Koymuş Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Doktor Devlet Bahçeli Beye ve Kurmaylarına Teşekkürlerimi Sunarım.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı, Mustafa Destici Beye Teşekkürlerimi Sunarım.

Cumhur İttifakı, Çatısı Altından Toplanan Herkese Teşekkürlerimi Sunarım.

Liderim, Genel Başkanım ve Cumhurbaşkanım Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyin Sırtındaki Yükü Bir Nebzede Olsa Alabilirsem Şahsım Adına Ne Mutlu Bana

CUMHURBAŞKANIMIZIN YANINDA OLMAK BİR ŞEREF’TİR     

Kefeni ve Abdesti İle Yola Çıkanlar Ölümden Korkmazlar. Ölecek Kadar Yaşlı Savaşacak Kadar Genciz. 24 Haziranda Türkiye Şaha Kalkacak. Vakit Hep Birlikte El Ele Türkiye Vakti

Ömründe Bahtında Açık Olsun Cumhurbaşkanımız R.T Erdoğan

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

AK PARTİ TUZLA 20 BİN KİŞİYLE YENİKAPI’DA

HIZLI YORUM YAP