DOLAR

32,5640$% -0.01

EURO

34,8784% -0.05

GRAM ALTIN

2.422,73%-0,29

ÇEYREK ALTIN

4.054,00%-0,68

BİST100

9.722,09%0,80

BİTCOİN

2086877฿%-3.20001

ETHEREUM

101986Ξ%-2.21126

a

FİLİSTİN YÖNETİMİ: BAHREYN’İN İSRAİL’LE NORMALLEŞMESİ KUDÜS VE MESCİD-İ AKSA’YA İHANETTİR

Filistin Yönetimi, Bahreyn’in İsrail İle Normalleşme Anlaşmasına Varmasını Reddederek, Bu Adımın “Kudüs’e, Mescid-İ Aksa’ya ve Filistin Davasına İhanet” Olduğunu Belirtti.

RAMALLAH

Filistin Yönetiminden Yapılan Yazılı Açıklamada, “ABD-Bahreyn-İsrail Arasında Normalleşmeye Varılmasını Kınıyor ve Şiddetle Reddettiğimizi Açıklıyoruz.” İfadeleri Kullanıldı.

Anlaşmanın “Kudüs’e, Mescid-İ Aksa’ya ve Filistin Davasına İhanet” Olduğu Vurgulanan Açıklamada, Bahreyn’den Filistin Halkına ve Davasına Zarar Veren Anlaşmadan Çekilmesi İstendi.

Açıklamada, Bahreyn’in İsrail İle İlişkileri Normalleştirmesinin “Arap Barış Girişimine ve Uluslararası Kararlara Zarar Verecek Tehlikeli Sonuçlar Doğurduğu” Uyarısı Yapıldı.

FHKC’DEN TEPKİ

Filistin Halk Kurtuluş Cephesi (FHKC) De Bahreyn’in İsrail İle Normalleşme Anlaşmasına Tepki Gösterdi.

FHKC’den Yapılan Yazılı Açıklamada, “Arap Halklarını ve Filistin Davasını Hiçe Sayarak ABD’nin Yolundan Giden ve Kölesi Olan Arap Liderler, Diz Çökerek Koltuklarını Sağlama Alamadı.” İfadeleri Kullanıldı.

Açıklamada, “Arap Yöneticilerin İhanetinin Son Örneğinin Bahreyn Olduğu” Vurgulanırken, Arap Milletinin Ana Meselesi Olan Filistin Davasının Pazarlık Konusu Edildiğine Dikkat Çekildi.

ABD Başkanı Trump, BAE’nin Ardından Bir Diğer Körfez Ülkesi Bahreyn’in de İsrail İle İlişkileri Normalleştirme Konusunda Anlaşmaya Vardığını Duyurmuştu.

Bahreyn, Mısır, Ürdün ve BAE’nin Ardından İsrail İle Normalleşme Anlaşmasına Varan Dördüncü Arap Ülkesi Oldu.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

VAN’DAN ACI HABER! BİR YÜZBAŞI VE İKİ UZMAN ÇAVUŞ ŞEHİT OLDU

HIZLI YORUM YAP