DOLAR

32,5421$% 0.26

EURO

34,7521% -0.02

GRAM ALTIN

2.485,21%0,94

ÇEYREK ALTIN

4.248,00%0,30

BİST100

9.524,59%-0,06

BİTCOİN

2066994฿%4.32475

ETHEREUM

99784Ξ%3.15998

a

FATMA YAZICI, KADIN OLMAK; 8 MART’TA HATIRLANIP 9 MART’TA UNUTULMAK DEĞİLDİR

Tuzla Belediyesi Orhanlı Kültür Merkezi’nde Düzenlenen Etkinlikte Kadınlar Kendilerine Özel Bir Günün Keyfini Çıkardı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Her Yıl Olduğu Gibi Bu Yıl da 8 Mart’ta Kadınlara Özel ve Unutamayacakları Bir Kutlama Programı Düzenledi. Tuzla Belediyesi Dünya Kadınlar Günü Özel Programına Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Eşi Dr. Fatma Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı, Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Kevser Şamlı, Tuzla Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Pınar Bulut, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Aktif Kadın Kent Gönüllüleri, Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi Kursiyerleri ve Tuzlalı Kadınlar Katıldı. AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı ve Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Kevser Şamlı’nın Selamlama Konuşmalarının Ardından Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Eşi Dr. Fatma Yazıcı Söz Aldı.

KADIN OLMAK; 8 MART’TA HATIRLANIP 9 MART’TA UNUTULMAK DEĞİLDİR

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Eşi Dr. Fatma Yazıcı, Kadınlarla Her Zaman Birlikte Olduklarını Hatırlatarak Bunu Aynı Şekilde Sürdürmeyi Amaçladıklarını Söyledi. Dr. Fatma Yazıcı, “Kadın Olmak; Merhametli Olmak, Bütün Yaptığı İşlerde Letafetle, Nezaketle, İnce Olabilmektir. Yaptığımız İşlerde de Her Zaman Bir Farklılığımız Olur. Kadın Olmak Sadece 8 Mart’ta Hatırlanıp 9 Mart’ta Unutulmak Değildir. Kadın Olmak Sürekli Ön Planda Olmak, Gündemde Olmak, Sorunlarımızı Konuşmak ve Sorunlarımızı Halletmek Demektir. Bu Bakımdan Bizler Yerel Yönetimler Olarak Yıl Boyunca Bir Aradayız. Kadınlarımızla Birlikte Her Platformda Bir Arada Çalışmalar Yürütüyoruz ve Mutluluk Duyuyoruz. Bütün Derneklerimizin Kadın Kollarında, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’nda, Kadın Kent Konseyi’nde ve Kadına Dair Her Yapıda Sizin İçin Sürekli Temas Halindeyiz. Derdimiz Kadınımızın Daha Mutlu ve Güçlü Olması, Ailede Konumunun Sarsılmaması, Hem Aileye Hem de Topluma Sahip Çıkabilmesidir” Dedi.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Eşi Dr. Fatma Yazıcı, Konuşmasında Kadınlara Çocuk Yetiştirmeyle İlgili Önerilerini de Şu Şekilde Aktardı: “Bugün Dünyanın En Çok Merhamete İhtiyacı Var. Bu Merhameti de Ancak Biz Kadınlar Gönüllere Ekebiliriz. Çocuklarımızı Kızıyla Erkeğiyle Eşit Anlayışla Yetiştirip Onların Geleceği İçin Gönüllülerine Merhamet Ekmek Zorundayız. Tabi Önce Değişime Kendimizden Başlayacağız”


KADINLARA NAKIŞLI KOLYE VE KIRMIZI GÜL HEDİYE EDİLDİ

Tuzla Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Pınar Bulut, Günün Anısına Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Eşi Dr. Fatma Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı ve Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Kevser Şamlı’ya Birer Buket Çiçek Hediye Etti. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Eşi Dr. Fatma Yazıcı, Konuklara Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı El Sanatları Atölyesinde İhtiyaç Sahibi Kadınlar Tarafından Üretilen El Emeği Nakışlı Kolye ve Kırmızı Gül Hediye Etti.

Şair-yazar ve Tv. Sunucusu Gülser Ateş, Kadınlar Gününün Anlam ve Önemi İle Tarihçesi Hakkında Bilgi Verdi. Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi’nin Kursiyer Anneleri THM Konseri, Karadeniz Yöresi Halk Oyunları ve Zumba Gösterisini Sahneledi. Etkinlik, THM Sanatçısı Eliuf Buse Doğan’ın Konseriyle Sona Erdi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA BELEDİYESİ GENÇLİK MERKEZİ, KADINLAR GÜNÜNE ÖZEL TİYATRO SAHNELEDİ

HIZLI YORUM YAP