DOLAR

32,5265$% -0.05

EURO

34,9789% 0.35

GRAM ALTIN

2.435,88%0,54

ÇEYREK ALTIN

4.050,00%-0,07

BİST100

9.716,77%-0,05

BİTCOİN

2108182฿%1.12208

ETHEREUM

103212Ξ%1.34105

a

FARK YARATAN TUZLA VE PENDİK MİNİBÜSÇÜLERİ SERTİFİKALARINI TÖRENLE ALDI

Pendik-Tuzla Minibüsçüler Derneği Başkanı Vedat Açıkgöz, Minibüsçülere Tuzla Sera Cafe’de Bir Dayanışma Gecesi Düzenledi. Gecede Türkücüler Kont Adnan ve Rojda Söyledikleri Birbirinden Güzel Türkülerle Minibüsçülere Güzel Bir Akşam Yaşattılar.

Pendik-Tuzla Minibüsçüler Derneği Tarafından Tuzla Sera Cafe’de Düzenlenen Geceye Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak, Tuzla Halk Eğitim Merkezi Müdürü Metin Çangır, Tuzlalı İşadamı Bülent Tığ’ın Yanısıra Bir Çok İşadamı ve Minibüs Şoförleri Katıldılar.

Pendik-Tuzla Minibüsçüler Derneği ve Tuzla Halk Eğitim Merkezi İşbirliğinde Minibüs Şoförlerine Yönelik Eğitimlerin Sonunda Kursa Katılan Minibüs Şoförlerine Sertifikaları da Verildi.

Pendik-Tuzla Minibüsçüler Derneği Başkanı Vedat Açıkgöz, Gecede Yaptığı Konuşmada, “ Tuzla Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz İle Bir Sertifika Çalışması Yaptık. Nasıl Bir Farkınızın Olduğunu Kendisi de Gördü. Tek Tip Kıyafet Giyiyoruz. 3 Kamera ve GPS Cihazıyla Araçlarımızı Takip Ediyoruz. Minibüsüm Nerede Diye Bir Programımız Var. Bütün Halkımız Faydalanıyor. Minibüslerimizin Hiç Birinde Havalı Korna Yok, Teyp Yok. Herhangi Bir Yazı Yok. Biz Pendik-Tuzla Minibüsçüler Derneği Olarak Okullarımızda Satranç Sınıfları Yapıyoruz. Otistik Çocuklarımıza Elimizden Geldiğince Yardım Etmeye Çalışıyoruz. Spora Hepimiz Meraklıyız. Bütün Okullarımıza Voleybol Topu, Futbol Topu Gibi Yardımlarda Bulunuyoruz. Kendi Aramızda Ayın Şoförünü Seçiyoruz. Ayın Şoförünü Seçtiğimizde Kazanan Arkadaşımıza Bir Adet Çeyrek Altın Hediye Ediyoruz. Biz Kendi Aramızda Bir Anket Yapıyoruz. Hangi Arkadaşımız Daha İyi Çalışmış İse Bu Arkadaşlarımızı Ödüllendiriyoruz.

Tuzla Halk Eğitim Merkezi Müdürü Metin Çangır’da Yaptığı Konuşmada, “Pendik-Tuzla Minibüsçüler Derneği Başkanımız Vedat Açıkgöz Bize Bir Projeyle Geldi. Biz Minibüsçüler Olarak Farklıyız Dediler. Bize Dediler ki Empati Yapacağız. Bize Bunu Anlatacaksınız. Madem Bizler Aynı Hayatı Yaşıyoruz. Gerçekten de Biz İletişim Üzerine Şoförle Yolcular Nasıl İletişim Kurar, Alanda Ne Oluyor, Onlar Bizden Ne İstiyorlar Şeklinde 3 Aylık Seminerler Şeklinde Eğitim Yaptık. Biz Memnun Olduk Sizleri Tanıdığımıza. Tuzla Halk Eğitim Merkezi, Eğitim Nerdeyse Ordadır” Dedi.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’da Pendik-Tuzla Minibüsçüler Derneği Gecesinde Yaptığı Konuşmada, “ Pendik-Tuzla Minibüsçüler Derneği Başkanımıza ve Böylesine Ulvi Çalışmada Paydaş Olan Tuzla Halk Eğitim Merkezi Müdürümüze ve Emeği Geçen Herkese Teşekkür Ediyorum. Tuzla ve Pendik Minibüsçüleriyle Beraber Dolayısıyla Hem Tuzla, Hem de Pendik Halkı Adına Sizlere Teşekkür Ediyorum. Biz İstanbul’un Bir Ucundayız. İstanbul’un Bir Ucunda Olmamızın Dezavantajlarından Bir Tanesi de Ulaşım. Bu Ulaşımı Halledebildiğimiz Ölçüde Biz İstanbul’a O Kadar Yakın ve O Kadar da Sıcak Olabiliriz. İstanbul’a Uzak Olmamızın Dezavantajı İnsanlar Bazen Bizi Unutuyorlar. Ben Hatırlarım, Tuzla’da İstanbul Sayılmaz Deniyordu. Ama Şimdi Kadıköy’den de, Karşıdan da Tuzla’ya Geliyorlar. Herkes Tuzla’nın Ya Marinasından, Ya Sahilinden, Ya Köftesinden Yada Balığından Yada Gezdiğimiz Tema Parkı’ndan Dahil Olmak Üzere Gezmeye Geliyorlar. Bunu Sağlarken de Tabiki Bizim İçin Gelişimimizde Etkili Olan Ulaşım Bizim İçin Çok Önemlidir. Biz Sizlerin İstek ve Talepleriniz Doğrultusunda Elimizden Geleni Yapıyoruz. Halkı Bu Şekilde Düşünerek, Gösterdiğiniz Hassasiyet İçin Sizlere Teşekkür Ediyorum.

Pendik-Tuzla Minibüsçüler Derneği Gecesinde Konuşan AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak, “ Sizlerin Böyle Güzel Bir Arada Gelmesi Birlikteliği Sağlamış Olması Bizlere Gurur Veriyor. Tabi Biz Ülke Olarak Zor Bir Süreçten Geçiyoruz. Biz Ülke Olarak Birlik ve Beraberliğimizi Temin Ettiğimiz Sürece Bize Kimse Bir Şey Yapamaz. Tek Tip Kıyafet, Minibüslere Düzenleme, Kamera Sistemlerinin Yerleştirilmesi Sizlerin İşinize Verdiğiniz Özeni Gösteriyor. Siz İşinize Ne Kadar Özen Gösterirseniz O İşten Kazancınız O Kadar Yüksek Olur. Ben Bu Geceyi Düzenleyen Dernek Başkanımıza Teşekkür Ediyorum. Allah’a Emanet Olun” Dedi.

Konuşmaların Ardından Sertifika Almaya Hak Kazanan Minibüsçülere Sertifikalarını Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak, Tuzla Halk Eğitim Merkezi Müdürü Metin Çangır ve Pendik-Tuzla Minibüsçüler Derneği Başkanı Vedat Açıkgöz Verdiler. Ayrıca Başarılı Olan Minibüsçülere de Çeyrek Altın Verilerek Ödüllendirildi.

Pendik-Tuzla Minibüsçüler Derneği Gecesinde Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak, Tuzla Halk Eğitim Merkezi Müdürü Metin Çangır’a Desteklerinden Dolayı Plaket Takdim Edildi.

Pendik-Tuzla Minibüsçüler Derneği Başkanı Vedat Açıkgöz Tarafından Düzenlenen Gece de Karadenizli Türkücü Kont Adnan’ın Söylediği Karadeniz Türküleriyle Devam Etti. Kont Adnan’ın Söylediği Türkülere Horonlarla Eşlik Eden Minibüsçüler, Daha Sonra Rojda’nın Söylediği Türkülerle Halaylar Çekerek Eşlik Ettiler.

Gecenin Tüm Resimleri Levent Ayhan ve Selam Tuzla Gazetesi Adlı Facebook Sayfamızda

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA BELEDİYESİ ANNE ÇOCUK EĞİTİM MERKEZİ’NDE YENİ DÖNEM KAYITLARI BAŞLADI

HIZLI YORUM YAP